• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bosanmak istemekte haksiz miyim ?

Kizlar tesekkur ederim fikirleriniz icin annemle babam ayri sadece annem var onunla yasiyorum allah basimdan eksik etmesin oda bana destek oluyor bosanip okumayi dusunuyorum ama bosanma surecinde yipranmaktan bunlari kaldiramamaktan korkuyorum cocugum korunmadigim halde olmadi bigunde gel seni özel doktora goturuyum demedi afedersiniz ama kisisel temizligine dikkat etmeyen birinden banada enfeksiyon gecmis olabilir hatta anneme bile gelmesin dedi annem bana akil veriyormus cunku acik acik da soyledi bir gun elimde kalirsin diye tekrar gidersem dayak yiyecegimi biliyorum haa o kirada olan evine kac kere soyledim cikalim diye ne annesini ne abisini birakip cikmadi sen annemden daha mi degerlisin dedi bana kizlar
Iyi de sen neden korunmuyorsun ki ?
Şu ortama bi de çocuk gelseydi çok mu iyi olurdu o sefil hayatlara bir de küçücük bebekleri dahil etmeye bayiliyorsunuz yahu.
Bi durun bi bekleyin korunun en az 1 sene hayat bu ne olacağı belli mı?
Ama yok hemen illa bebek hayatın yegane amacı o çünkü.

Ayrica sessiz sakın biri olmak ayrı kendini ezdirmek farklı şeylerdir.
Seninki kendini ezdirmek olmuş.
Gerektiği yerde konusacaksin sessiz kalmayacaksin ayy bu da ne saygılı demez kimse gördüğün üzre.
Aksine vuralım kafasına nasıl olsa sesi çıkmıyor derler .

Iyi de sen neden korunmuyorsun ki ?
Şu ortama bi de çocuk gelseydi çok mu iyi olurdu o sefil hayatlara bir de küçücük bebekleri dahil etmeye bayiliyorsunuz yahu.
Bi durun bi bekleyin korunun en az 1 sene hayat bu ne olacağı belli mı?
Ama yok hemen illa bebek hayatın yegane amacı o çünkü.
Eger cocugum olursa dayanabilirim zannettim babasi sahip cikmasada o cikar en azindan dayanacak gucum olur diye korunmadim ama sansliyim ki olmadi

Mrb 8 aydir evliyim kaynanam ve kaynimla oturuyorum esim birde babasi vefat edince ev almis annesinin emekli maasiyla ama evde kiraci oturuyor nisanliyken abisinin yurtdisinda duzeni vardi malesef bazi olaylardan dolayi tamamen buraya geldi ve bizimle yasamaya basladi daha bir aylik gelinlik bileziklerimi haberim olmadan bozdurdu kaynanam etrafina hava atmak icin cok yalan soyler ama arkamdan konusmaz hic tartismamiz olmadi tabi bunda benimde payim var cok sessiz ve sakin biriyimdir 6 ay sonra kaynanamin herseye karismasi canimi sikmaya basladi yatak odamiza bile karisti sabah esimi uyandirmak icin hergun kapi vurmalar televizyon aciksa kapatin yatin demeler esimde hic sesini cikarmadi hep annesini kolladi sonra bana kufur etmeleri basladi ben aliskin degilim oyle buyumedim cunku daha sonra cocugum olmuyor diye dok. gittim kist var dedi biraz zaman gecti sabah sancilandim ise gidecek diye sesimi cikarmadim oda uyanip sadece ilacini ic dedi ise kalkti araba oldugu halde hastaneye goturuyum demedi sonra yine kufur anneme babama aileme hep sustum ramazanda birgun 4 de uyandim diye kaynanam esime sikayet etti oda ramazandan sonra boyle olursa s*ktir olsun gitsin dedigini duydum cok zoruma gitti ben onun ailesine saygisizlik yapmamisken onun bir anda benden boyle vazgecmesi soguttu beni cikmadim odamdan sinirlendi aksam olucakken beni anneme birak istemiyorm dedim anneme birakmayi gectim yuzugumu kolyemi bile aldi cantami bile vermedi icindekileri bi posete koyup git dedi bana telefon almisti benim eski telefonumu o kullaniyordu kendi aldigi telefonu elimden aldi benim telefonu da kirdi verdi elime siz soyleyin insan karisina bunu yapar mi 24 yasindayim 20 gundur annemdeyim ne aradi ne sordu bosanmak icin maddi manevi destegim yok ne yapacagimi sasirdim haksiz miyim ?
Çok kötü ya! Sahipsiz bulmuş sizi. Ailen sana destek olanaz mı?

Bence de hic beklemeden bosanin. Eger bi sans daha vereyim gibi bi hataya dusersenizde aman sakın haaa cocuk yapmayin. Cocuk oldugunda ayrilmak cok daha zor olur. Ayrica bu erkeklerin hepsi ayni evlenmeyin yahuuu ananizdan kopamiyorsaniz. 25 yasinda evleneni de ayni 35 yasinda evleneni de..

Eger cocugum olursa dayanabilirim zannettim babasi sahip cikmasada o cikar en azindan dayanacak gucum olur diye korunmadim ama sansliyim ki olmadi
Işte kimse bana sahip çıkacak diye bekleme sen kendi hayatına sahip çık.
Ayrıca çocuk sana muhtaç bir canlı zaten sana nasıl sahip çıkacak 20 yaşına gelmesini mi bekleyeceksin?
Bu zihniyetle de çocuk sahibi olunmaz ki.
Neyse umarım bundan sonra hep doğru kararlar verirsin ve her şey yolunda gider.

Işte kimse bana sahip çıkacak diye bekleme sen kendi hayatına sahip çık.
Ayrıca çocuk sana muhtaç bir canlı zaten sana nasıl sahip çıkacak 20 yaşına gelmesini mi bekleyeceksin?
Bu zihniyetle de çocuk sahibi olunmaz ki.
Neyse umarım bundan sonra hep doğru kararlar verirsin ve her şey yolunda gider.
Cok ilginc ama kaynanama cok ozendim kocasi ölünce erkek evlatlari yalniz birakmamis ne deseler yapiyorlar oda evlatlarini cok seviyor cok duskun gelinleri sevmiyor demekki iki ogluda bosanmis !!

Canım çok üzüldüm sana yaşın çok genç daha.Kimseye kolay kolay demem ama anlattıklarına göre kurtulmuşsun yani .Dik dur hiç boyun eğme halkında hayırlısı olsun

Canım çok üzüldüm sana yaşın çok genç daha.Kimseye kolay kolay demem ama anlattıklarına göre kurtulmuşsun yani .Dik dur hiç boyun eğme halkında hayırlısı olsun
Karsi tarafa gore cok sansliyim ordan daha rahat yer bulamazmisim ailecek agizlari bozuk kaynanam evlatlarini oyle yetistirmis simdi o bile kotu soz işitiyor cocuklarindan ama onlara gore bunda hicbisey yok kendilerine saygilari yok benden bekliyorlar

Karsi tarafa gore cok sansliyim ordan daha rahat yer bulamazmisim ailecek agizlari bozuk kaynanam evlatlarini oyle yetistirmis simdi o bile kotu soz işitiyor cocuklarindan ama onlara gore bunda hicbisey yok kendilerine saygilari yok benden bekliyorlar
Zaten bulamam sizin gibisini deseydin.Ee kim kötüyüm derki.Valla canım benim hanı yazmışsın ya işte evden çıkarken herşeyi elimden aldı ona çok sinirlendim. O ne öyle ya boşver bak eğer seviyorsan eşini hanı dönmeyi düşünüyorsan kesinlikle ayrı oturmayı teklif et ve de iyi burnunu sürt.Haa yok istemiyorum ayrilicagim dersen de bırak onları arkanda önüne bak çok gençsin daha .Ama kendini erdirme

Zaten bulamam sizin gibisini deseydin.Ee kim kötüyüm derki.Valla canım benim hanı yazmışsın ya işte evden çıkarken herşeyi elimden aldı ona çok sinirlendim. O ne öyle ya boşver bak eğer seviyorsan eşini hanı dönmeyi düşünüyorsan kesinlikle ayrı oturmayı teklif et ve de iyi burnunu sürt.Haa yok istemiyorum ayrilicagim dersen de bırak onları arkanda önüne bak çok gençsin daha .Ama kendini erdirme
Tsk ederim ama beni gozden cikarmis biri donmez donsede daha cok eziyet eder bu sefer dayak yiyip gelirsem toparlanamam artik bi kac defa da kusup geldim anneme artik cocuk oyuncagi oldu hakkimi almadan da icim sogumaz

Tsk ederim ama beni gozden cikarmis biri donmez donsede daha cok eziyet eder bu sefer dayak yiyip gelirsem toparlanamam artik bi kac defa da kusup geldim anneme artik cocuk oyuncagi oldu hakkimi almadan da icim sogumaz
Hakkinda hayırlısı olsun canim.O zaman hiç canını üzme .Yanlış anlama yukarda okumuştum işte çocuk istemiştim falan yazmışsın (eğer yanlışsa düzeldin lütfen )bak herseyde bir hayır vardır.Cocuk olsa daha zor oluyor boşanmak. Hele arkasında kimse yoksa kimler kimlere katlanıyor maalesef.Hersey gönlünce olsun canim

Back