• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bosanmak istemekte haksiz miyim ?

8 ay önce nasıl yaşıyorsan şimdi de öyle yaşarsın ekstra bir desteğe ihtiyacın yok ki,
şimdiden iş ara, çalışırsan hem ekonomik özgürlüğün olur hem kafan dağılır,
ama ne olursa olsun o eve geri dönme, zaten yanlış bir evlilik yapmışsın artık neresinden dönersen kardır.

+1. zaten uzun süreli evli değilsin. çoluk çocuk da yok. 8 ay önce ölmeden yaşıyordun şimdi de maddi desteğe ihtiyacın yok. kaldı ki gençsin gir bir işe çalış. insanların elini bekleme

İyiki çocuk olmamış bunlar kendilerine köle almışşar seni bencede biran önce boşan bir işe gir çalış yaşın genç.

2-3 SENE SONRA ŞÜKREDERSİN KURTULDUM DİE BÖYLE İNSANLA ÖMÜR GECMEZ GENÇSİN BOŞAN

Neden ev üstünü kabul ettin bu kadar rahata alıştıysan neden ayrı ev istemrdin maaş yok mu kiraya çıkın

üZgünüm ama kocan tam bir pislik, hemen ondan kurtul ayrıca sana bunları yapmasına izin verdiğin için kendine de kızmalısın.

Bosanmak istemekte haksizmiyim diye sormussun da, bosanmayi sen istememissin ki kocan seni postalamis

Tekrar; soru neydi:işsiz:

anasina yaptigi artistlikle iyice havaya girmis havasi sönsün gelir ama bu adam degismez kabul edersen yarin öbürgün cocugunu elinden alir seni oyle koyar kapiya doverde soverde sakin arkana bakma boşa genceciksin kiymetini bilen biriyle evlenir mutlu olursun

Kizlar tesekkur ederim fikirleriniz icin annemle babam ayri sadece annem var onunla yasiyorum allah basimdan eksik etmesin oda bana destek oluyor bosanip okumayi dusunuyorum ama bosanma surecinde yipranmaktan bunlari kaldiramamaktan korkuyorum cocugum korunmadigim halde olmadi bigunde gel seni özel doktora goturuyum demedi afedersiniz ama kisisel temizligine dikkat etmeyen birinden banada enfeksiyon gecmis olabilir hatta anneme bile gelmesin dedi annem bana akil veriyormus cunku acik acik da soyledi bir gun elimde kalirsin diye tekrar gidersem dayak yiyecegimi biliyorum haa o kirada olan evine kac kere soyledim cikalim diye ne annesini ne abisini birakip cikmadi sen annemden daha mi degerlisin dedi bana kizlar

Bikere evliliğin olgunluğu olmayan bir eskiyadan bahsediyoruz..Eş değil..Koca değil bildiğin eşkıya..Bide böyle kendini ailesine kanitlamalar filan.yalnizda değil abisi ve anneside yanında ya çok rahat.seninde geri doneceginden emin tabi.o bunun şimarikligi.Allah yardımcın olsun cnm.

Es olmanin sadece para vermek eve para getirmek ihtiyac karsilamak oldugunu dusunen biri oysa ben sadece sevgi ilgi bekledim oda tam bir odundu boyle olacagini bilemezdim evliligimi kurtarmak icin elimden geleni yaptim simdi o dusunsun

Es olmanin sadece para vermek eve para getirmek ihtiyac karsilamak oldugunu dusunen biri oysa ben sadece sevgi ilgi bekledim oda tam bir odundu boyle olacagini bilemezdim evliligimi kurtarmak icin elimden geleni yaptim simdi o dusunsun
ayy düşünmesin bırak hayat öyle bi tokat atarki onu der ben o kızı nasıl bıraktım diye ama lütfen tren kaçmış olsun kurtarır yanı yok. Gir işe boşan oku genceciksin daha.

ayy düşünmesin bırak hayat öyle bi tokat atarki onu der ben o kızı nasıl bıraktım diye ama lütfen tren kaçmış olsun kurtarır yanı yok. Gir işe boşan oku genceciksin daha.
Calismak istemiyorum cunku annemin akli bende kalicak onu yeterince uzdum zaten dershaneye yazilip iyi bi meslek sahibi olmayi dusunuyorum ve umarim burnu bile dusse egilip almayan bir adam degerimi anlar !

Back