• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bosanmak istemekte haksiz miyim ?

solmusguller

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2017
78
81
18
Mrb 8 aydir evliyim kaynanam ve kaynimla oturuyorum esim birde babasi vefat edince ev almis annesinin emekli maasiyla ama evde kiraci oturuyor nisanliyken abisinin yurtdisinda duzeni vardi malesef bazi olaylardan dolayi tamamen buraya geldi ve bizimle yasamaya basladi daha bir aylik gelinlik bileziklerimi haberim olmadan bozdurdu kaynanam etrafina hava atmak icin cok yalan soyler ama arkamdan konusmaz hic tartismamiz olmadi tabi bunda benimde payim var cok sessiz ve sakin biriyimdir 6 ay sonra kaynanamin herseye karismasi canimi sikmaya basladi yatak odamiza bile karisti sabah esimi uyandirmak icin hergun kapi vurmalar televizyon aciksa kapatin yatin demeler esimde hic sesini cikarmadi hep annesini kolladi sonra bana kufur etmeleri basladi ben aliskin degilim oyle buyumedim cunku daha sonra cocugum olmuyor diye dok. gittim kist var dedi biraz zaman gecti sabah sancilandim ise gidecek diye sesimi cikarmadim oda uyanip sadece ilacini ic dedi ise kalkti araba oldugu halde hastaneye goturuyum demedi sonra yine kufur anneme babama aileme hep sustum ramazanda birgun 4 de uyandim diye kaynanam esime sikayet etti oda ramazandan sonra boyle olursa s*ktir olsun gitsin dedigini duydum cok zoruma gitti ben onun ailesine saygisizlik yapmamisken onun bir anda benden boyle vazgecmesi soguttu beni cikmadim odamdan sinirlendi aksam olucakken beni anneme birak istemiyorm dedim anneme birakmayi gectim yuzugumu kolyemi bile aldi cantami bile vermedi icindekileri bi posete koyup git dedi bana telefon almisti benim eski telefonumu o kullaniyordu kendi aldigi telefonu elimden aldi benim telefonu da kirdi verdi elime siz soyleyin insan karisina bunu yapar mi 24 yasindayim 20 gundur annemdeyim ne aradi ne sordu bosanmak icin maddi manevi destegim yok ne yapacagimi sasirdim haksiz miyim ?

Üzulme canim yasin cok kucuk yeni bi hayat kurarsin aramazsa aramasin dunya onun uzerine kurulmadi ya alsin anasini koynunda yatirsin iyi bi avukata git konuş hemen nafaka davasi ac sonrasini bekle o acsin kocani saglam bi işi varsa korkma nafaka hemen başlanir boşanmk icin tazminat iste sonra dugunde takilan altinlar icin davani ac surundur hakimler kadinlarin yaninda sadece ortada aldatilma olmasin

Hic dusunmeden hazir cocuk yokken bosanin gitsin.. maddi destege gelince evlenmeseniz zaten ailenizle yasamayacakmiydiniz farzedinki evlenmediniz bir basina sizemi bakamayacak aileniz bir de is bulursunuz oldu bitti.. manevi destek konusu ise zor ama bu sizin hayatiniz cok destek bekleyecek durumda degilsiniz bence cok afedersiniz elin adami kadini ezikleyecegine anne babanizin kahrini cekersiniz

Boşanmanmayın siz
Telefon açsa hadi gel dese koşa koşa gidecek gibisiniz
Girin bir işe hem maddi hem nanevi bir desteğiniz olur
Hata iş ararken hukuk bürolarında arayın böyle bir yerde iş bulabilirseniz eliniz daha güçlü olur
Nefret ediyorum yerinde ağlayıp hiçbirşey yapmayan aciz kadınlardan birşeyler yapın

eğer aklında bi gram acaba boşanmasam mı diye geçiyosa yazık sana... kaç kurtar kendini böyle bi insanla hayat geçer mi allah bilmiş te vermemiş bi evlat çocuğunu bile vermezdi bu pislik adam

boşan iste çook genç sin seni seven çıkar çocuğun olsa sana vermezler bunlar la çekersin iyki bağın yok çalIş güzel yaşa mutlu yaşa çocuk sorunu yok teksin tekrar evlilik olur mutlu ailen olur ömürboyu bunlar la çürüme

Böylesi piskopatlsri ne diye evlendirip gencecik kizlarin hayatlarinda kabus olurlarya.hamile kalmadiginiza sükür edip sakiiiiinnn o adama geri dönmeyin:(

8 ay önce nasıl yaşıyorsan şimdi de öyle yaşarsın ekstra bir desteğe ihtiyacın yok ki,
şimdiden iş ara, çalışırsan hem ekonomik özgürlüğün olur hem kafan dağılır,
ama ne olursa olsun o eve geri dönme, zaten yanlış bir evlilik yapmışsın artık neresinden dönersen kardır.

Back