Sizce bizden olur mu?

Ay sonuna kadar katılıyorum.
Nedense başkası öğrenince birden önemsizleşiyor kadınlar.

Sevgili değiliz.. diyroum ya 3 ay yeni doldu ben ise başlayalı. Sevgili değilken bunları oluyor ben geldiğimde zaten onla konsuuyordu..

Ben burayı kaçırmışım. Çok vasat bir hareket ya..
Gerçekten lütfen uzak dur bu adamdan. Sen üzüleceksin yoksa..

Ben burayı kaçırmışım. Çok vasat bir hareket ya..
Gerçekten lütfen uzak dur bu adamdan. Sen üzüleceksin yoksa..
Of off daha bugün konuştum kendisiyle mesajlastim beni haftasonu bile özlediğini bekleyecegini söyledi ya

Evet sevişmek için aynı zamanda da sevgili.olmuslar bildiğin bu doğru . Ama onla evlenecek değil bişey degil olmazdı ki .. bu yüzden haz ilişki
Onunla neden evlenmesin evlenecek degıl demıssın?
Rus 38 yasında cocuklu dıye mı? Belkı tam da evlenilecek kadındır, neden kadını gomdun?

Kadının hayrına olmus bitmesi, bu adamla degıl sevısmek ıkı kelam edilmez.

Son kez görüşmesi olayı su. Kadın Türkiye'ye gelip gitti. Konusacakmis yüzyüze bitirecekmis

Sen inanmaya çok heveslisin, bu adamla ilişki yaşamak da istiyorsun. Ben diyecek söz bulamıyorum maalesef, çekecek çilen var bu gidişle. Yüzyüze bitirme olayı aşırı inandırıcı, evlenecek değil tabii diyorsun, sadece cinsellik ama bitirmek yüz yüze oluyor.

Evet sevişmek için aynı zamanda da sevgili.olmuslar bildiğin bu doğru . Ama onla evlenecek değil bişey degil olmazdı ki .. bu yüzden haz ilişki
Ya seni de aynı amaçla kullanacaksa? Bundan asla emin olamazsın kuzum benim. Senin için onu terketti. Başkası için seni terketmeyeceğinin garantisini verebilir misin?

Son kez görüşmesi olayı su. Kadın Türkiye'ye gelip gitti. Konusacakmis yüzyüze bitirecekmis
Sadece sevıstıgı degersiz gordugu asla evlenmeyecegı kadını telefonda terk etsin, neden gorusmek istiyor?
Evlenmeyi haketmeyı dusunmedıgı kadını yuzyuze terk etme olgunluğu bu adama ıkı beden buyuk.

Biliyorum.. ilk başta bende öyle dedim en azından baştan gördüm vs. Ne kadar kirilganim biliyor beni uzdugu için pişman. Daha fazla bu kadar kötü olup uzmeyi göze alır mı ki.. soyeldim çünkü bn ogrenmesem belki sana aşık olup sevgili olacaktım daha kötü olacaktı benim için diye. Hayır diyor konuşmayı kesecektim zaten diyor

Ya seni de aynı amaçla kullanacaksa? Bundan asla emin olamazsın kuzum benim. Senin için onu terketti. Başkası için seni terketmeyeceğinin garantisini verebilir misin?

Bana da daha ziyade taa Ukrayna'da ilişki yaşayacağı biri olacağına burnunun dibinde biri varken onu değerlendirmek istiyor gibi geldi. Hatta son kez kadınla görüşme isteği de bunu düşündürüyor. Belki konu sahibi bunu kabul bile etmeyecek ama umut fakirin ekmeği. Bu adamdan bir halt olmaz çok üzgünüm

Konu sahıbı illa yasayıp görmek istiyor ben onu anladım, yasasın gorsun.
Konu sahibini tanıyorum. Gerçekten iyi bir insan ama psikolojik sorunları var. Belki aşırı saf düşünüyor. Belki inanmak istiyor. Ama malesef ki bu ilişki ben olmayacağım diye bağırıyor. bitter64 bu adam sana hayalini kurduğun aşkı, evliliği veremez. Seni üzer. Bir kere yalan söyleyen hep söyler. Bunu unutma.

Aynen çok saçma . Sadece cinsellik değil baya baya askimli konuşuyordu. Ama onla evlenip edemez aile yapısını vs hepsini biliyorum bu onun için gizli bir ilişki ve kimse onu böyle bilmiyor diye açıkça da söyledi bana.

Benim aklıma ilk bu geldi.
Adam neden taa Ukrayna'daki kadını bekleyip dursun ki, yanı başında ona duygusal olarak bağlanmaya hazır bir kadın varken. Yani özür dilerim söylemek istemedim ama durum bu maviay. Adam yalancı ve karaktersiz. Kadınları bu sebeple kullanan biri seni neden kullanmasın?

Bak ya çok saf naifsin, ya da gerçekten çok sıkıntıların var ve sağlıklı düşünemiyorsun. Seni bir yakınım gibi görüp söylüyorum bunları, hayatta hiçbir erkeğin bu kişi baban bile olsa vicdanına bırakma kendi duygularını. Herkes herşeyi göze alır buna emin ol. Yalnızlığını gidermek istiyorsan gerekirse gir internetten birileriyle tanış, buluşmadan konuş, telefonda flört et. Bu insan sana zarar verecek. Bu kadar problemli bir ilişkiyi kaldırıp düzeltmeye çalışma psikolojisi yok sende şu an. Daha çok yıpranmanı asla istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…