- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu tartışmak bile çok gereksiz. Hangi çağda yaşıyoruz?
oyoyoyoyoyoy Allah yardımcın olsun :)valla çalışıyorum, üstelik okuldan mezun olduğumdan beri. aslına bakarsanız memnunum, evde olduğum gün sıkıntıdan patlıyorum, ama akşam eve gittiğimde, yemek yap bulaşıkları topla, çamaşır yıka as ütüle falan yoğun geçiyo tabi. ama şu aralar en özendiğim şey sabah erken kalkıp kahvaltı yapıp temizliğimi bitirip yemek işini halledip öğlende güne gitmek, yada evde oturup kadın programı izlemek :)) bide istiyorum evim herzaman jilet gibi derli toplu temiz olsun ama olmuyor malesef.. şimdi baharda geliyo temizlik nasıl gözümde büyüyor anlatamam. çünlü bi pazarım var. dün akşam salon koltuğumu sildim, ve kapıyı, bu akşam oturma odasına geçicem, hafta sonu camları silicem yani işim yetişmiyo. bu arada aöf sınavları yaklaşıyo ben ölmüşüm ağlayanım yokmuş yahu :)
ama olsun, allaha şükür bende çalıştığım için maddi durumumuz bi tık daha iyi, alışveriş yada tatil planı falan yaparken amaaan diyorum boşver ev dağınık olmuş ne çıkar, al bi ayakkabı daha :)))oyoyoyoyoyoy Allah yardımcın olsun :)
valla çalışıyorum, üstelik okuldan mezun olduğumdan beri. aslına bakarsanız memnunum, evde olduğum gün sıkıntıdan patlıyorum, ama akşam eve gittiğimde, yemek yap bulaşıkları topla, çamaşır yıka as ütüle falan yoğun geçiyo tabi. ama şu aralar en özendiğim şey sabah erken kalkıp kahvaltı yapıp temizliğimi bitirip yemek işini halledip öğlende güne gitmek, yada evde oturup kadın programı izlemek :)) bide istiyorum evim herzaman jilet gibi derli toplu temiz olsun ama olmuyor malesef.. şimdi baharda geliyo temizlik nasıl gözümde büyüyor anlatamam. çünlü bi pazarım var. dün akşam salon koltuğumu sildim, ve kapıyı, bu akşam oturma odasına geçicem, hafta sonu camları silicem yani işim yetişmiyo. bu arada aöf sınavları yaklaşıyo ben ölmüşüm ağlayanım yokmuş yahu :)
valla yalan değil haftada bi silip süpürüyorum evi, misafir gelecekse dip köşe girişiyorum :) her yağmur yağdığında göbek atıyorum silmediğim camlar için :)) ama isterdim yani temizlik düzenim olsun ama napalım kısmet böyleymiş :))yaşantımız hemen hemen aynıymış belki de çalışan ve çocuksuz çoğu kadınlada aynıdır Bu durumdan bir yandan şikayetçiyim bir yandan değilim. Genel olarak temizliği hafta içine bölüştürüyorum hafta sonuda geziyorum dinleniyorum. Ben en önemli olay proglama yapmak. Gelişi güzel hareket edildiğin de yorgunluk daha da fazla olabiliyor diye düşünüyorum :)
ama olsun, allaha şükür bende çalıştığım için maddi durumumuz bi tık daha iyi, alışveriş yada tatil planı falan yaparken amaaan diyorum boşver ev dağınık olmuş ne çıkar, al bi ayakkabı daha :)))
valla yalan değil haftada bi silip süpürüyorum evi, misafir gelecekse dip köşe girişiyorum :) her yağmur yağdığında göbek atıyorum silmediğim camlar için :)) ama isterdim yani temizlik düzenim olsun ama napalım kısmet böyleymiş :))
benimkide tam tersi, herşeyi yapar, bi kaç gün memlekete gideyim siler süpürür, ben yemeği yaparken pilavı o yapar mesela, ben bi odanın camını silerken diğer camları o siler, balkonu mutlaka o yıkar, ama gelgelelim çok dağınıık, her işe yardım ettiği içinde laf söyleyemiyorum adama dağınık diye :))ayda bir kere yarım yada tam gün dışarıdan birine temizletmek çözüyor aslında işi :) aslına bakarsan eşlerimizdede önemli rol olduğunu düşünüyorum. Eşim bana yardım etmez yani yardım etmez derken tek yapabildiği sadece süpürge açar oda ben çok çok sıkışıksam misafir gelicekse. Ama onun yanı sıra benden titiz ve düzenlidir aslında. Aldığı şeyi yerine koyuyor buda zaten evin dağılmamasında en öenmli rol bence.
kesinlikleee, şuan hiç eşime danışmadan alışveriş yapabiliyorum çok şükür, çalışmasam bukadar rahat olamam heralde diye düşünüyorum. çok şükür çalışıyorum.iki kişide çalışırken yaz tatilinde bir ev kiralayıp tatili evde yemek yaparak geçirmek yerine amaaann bütün sene çalıştık tatil hakkımız diyip 3 5 yıldızlı otellerde keyif sürmek, hiç birşeye el sürmeden tatil yapmakta cabasıı