Sizce beni sevmiyor mu bir erkek neden böyle yapar tavsiye nolur

Kıskanç erkek zor. Evleneceğin adamda şuna bakmalısın bence, bu adamla ömür geçer mi? Sevmek bitiyor buna burdaki her kadin kalıbını basar.
Sevmek mutsuz edildikçe bitiyor güzel dostum şimdiden uzuyorsa bu işin yarını zor olur

adam cimri bırak onunla evlenirsen asıl ölürsün iyi misin sen? kendinle çelişiyorsun

Sirf bir erkek bizi sevecek ilgi gösterecek -ki emin olun hep öyle sürmüyor - zindan hayatı yaşamaya değmez. Güvenmiyor belli ki. Farz et ki aranızda samimiyet var o kişiyle, kucak kucağa oturmuş olma ihtimaliniz yok ki. Bir mola olmuştur sohbet ortamı olmuştur vs. Adam size güvenmiyor, bir tık ilerisi sen yüz verdin kuyruk salladina evrilecek. Sevdiğinden olduğunu dusunmuyorum çünkü hiç sevip de kıskanana denk gelmedim. Hep guvensizlik

Bazı erkekler kendisi ayrılamadığı için kadının dünyayı burnundan getireyimde o ayrılsın olayına giriyorlar
Hayatının merkezine koymuşsun adamı ne demek nefes alamıyorum o gidince yav kendine gel mantıklı düşün

Allah akıl fikir versin acilen tedavi olmalısın neden kendine bu durumu layık görüyorsun kimse kusura bakmasın davul bile dengi dengine belli ki senin doktor olmanı kabullenememiş aşağılık kompleksine girmiş seni de bu şekilde elinde tutmayı kendine adet edinmiş . İş içten geçmeden kaç kurtar kendini, seni yetiştiren anneni babanı düşün yazık etme

Yahu siz bu öküzü niye bulunmaz hint kumaşı bellediniz bu okumuş eğitimli halinizle?

Yok herkes evlen diyormuş o niye istemiyormuş?

Mal oğlu mal bi nisanliniz var kendini ne de güzel agirdan satıyor, siz bile peşinde pervanesiniz.

Yok güzel söz söylemez
Yok bir şey ismarlamaz
Sürekli baskı yapar
Dışarı cikarttirmaz

Siz kafayı mı yediniz? Sonra beni sevmiyor sanırım diyorsunuz E HERALDE.

Hayır sevgi olmadığı kesin, mantık evliliği desem adam mantıklı da değil.

Ayrilsaniz 1 senede kendinize adam gibi birisini bulup evlenirsiniz merak etmeyin.

Bu kadar benimle evlenmek istedi istemedi konusunu takıntı haline getirip şimdiden aşırı rezil olacağı belli olan bir evliliğe de bi zahmet koşa koşa gitmeyin yaa.

Azcık kendinize değer verin. Ne demek disarda kız arkadaşlarla bile görüşmeye izin vermemesi. Malı misiniz siz bu adamın? Hem de daha şimdiden? Kafayı mı yediniz?

Sanki şikayet eder gibi yazmışsınız ama tüm bunları kendi isteğinizle yapmışsınız.Hoşunuza gitmiyorsa ayrılmalıydınız.

Erkek arkadaşınız sizi seviyor mu bilemem ama biraz bile güvenmediği kesin,size hapis hayatı yaşatmak istiyor.

Tüm bunları istiyor musunuz gerçekten ? AYRILIN

Bu gerizekalı adamı mı kendine yakiştirdin da ailenle tanıştırdın?
Ne diyeyim ki? Sana her şey mustehak, çünkü sen kendine bunu layık görmüşsün

Seni sevmiyor tabiki, ruh hastası. Tam bir paronayak. Kız kardeşi, benim abim dengesiz, diyemedi diyorsun, sende biliyorsun adamın ne halt olduğunu devam etme sebebin ne ki

tek bir şey merak ediyorum neden??

İnan ki adına çok üzüldüm.
Seni tanımıyorum, ismin cismin nedir hiçbir şey bilmiyorum ama sana yaşatılanlara ayrı üzüldüm, buna izin vermene hala seviyorum demene ayrı..
İnşallah kendine bu kötülüğü yapmaya devam etmezsin, ayrılırsın. İnşallah

Önce yaziklar olsun.O kadar okumuş, etmiş, eğitim almiş bir kadin, hiç mi aldigi egitimle biraz kendine değer vermeyi, ozguven sahibi olmayi, insanlari, olaylari yorumlamayi ogrenememis olabilir. Şu yazdiklarinizi bir koyde dogmus, buyumus, hicbir egitim almamis, hicbir olanagi olmamis bir kadin yazsa hadi caresi yok, alternatifi yok vs. anlamak mumkun de, sizin gibi doktor olmus bir kadin , icimden yaziklar olsun bu ulkenin egitim almis kadinlari da kendilerine boyle davranilmasina izin veriyorsa, utandim, yerin dibine girdim. O adamin dengesiz oldugu besbelli de, sizin hala bunu idrak edememeyip, kafanizin netlesememesi, hala gelip buraya sorup oyle mi boyle mi tereddut etmeniz inanilmaz

Böyle birinden ayrılmadığınız sürece herşey müstehak

Bu kişiyle devam edersen otenaziyi kabul etmiş gibi düşün...
Kendine harakiri yapmışsın gibi...
Bile bile aids bulaştırmışsin gibi....

Bak arkadaşım özgüvenini peynir ekmeğin yanında domates edip yedin mi? Doktor olmak kolay mı? Neden kendini heba ediyorsun? Hiç mi etrafında sana yol gösterecek biri yok. Koşarak uzaklaş. Arkana bakma. Sana doğru havlayarak gelen bir köpek düşün. Durmadan kaç!!!!

Kendine yazık etme. Ya elinde mesleğin var. Bu kadar sorunlu biriyle, aileyle ne işin var

Etrafımda ki herkes ayrıl diyor zaten . Zaten kendisi de ilgisiz bu ara sevmiyor beni

Anladım sizin aklınızdan zorunuz var kuzum

Kesinlikle meslekler sallanıyor burda sırf prestijli durmak icin. Sağlıklı biri hemde Dr olup böyle bir keko ile düşünemem. İmkansız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…