Sizce beni sevmiyor mu bir erkek neden böyle yapar tavsiye nolur

Muhtemelen güzellik ve kariyer yönünden ondan üstün olduğunuz için psikopatca bir felsefe benimsemiş kendine eziklik psikolojisinden kaynaklı. Ne kıskançlığı çekilir ne hadsizligi ne de cimriligi. Çok daha iyilerine layiksiniz. İçten şekilde en kısa zamanda tekmeyi basmanizi diliyorum. Kendinize yazık edeceksiniz

Canı sıkılırsa bir gün elinde kalir 3.sayfalara dusersin. Okumus etmis kizsin napiyosun yaaa. Cocuklarina baba olmasini istedigin adam bu ku

Doğum tarihim de yanlış
evet yaşadığım şehir de yanlış
ne bulsam işaretledim bugün kayıt oldum
Aranızda gerçek doğum tarihini yazan var mı ?
Öyle acele kayıt oldum ki ark dedi ki böyle bir site var yaz iyi gelecek tavsiyeler vs . Hızlıca kayıt oldum
Ben şunu anlamadım mesleğim ile özel hayatım arasında kurduğun bağı? Doktor olan insanlar da hata yapamaz mı özelmhayatında herşeyde mükemmel olmak zorundaymışız gibi neden davranıyorsunuz mesleğimi konula ilgili olduğu için arada ki maaş farkını anlatmak için o yazıyı yazarken söylemiş bulundum ki herşeyiyle değerlendirsin insanlar çünkü bu yönden de ilişki de bir problem var .
bir fikre ihtiyacım var dertleşmeye ihtiyacım var . İnsani olarak bir yardım istedim bu kadar.
Bebis soyle dusun bi de makyaj yasak, sac yasak, guzel giyinmek yasak, kafeye arkla gitmek yasak, sosyal medya yasak, islerinde isimle hitap edilmek yasak, market yasak, psikolog yasak. Yari acik ceza evinde kalanlar bile bu kadar hapis hayati yasamiyor. Gercekten mutlu musin bu hayatla? Ve bu kadar yasaga ragmen mesela otur calisma evin hanimi ol demiyor. Neden? Cunku senin 50k maasini ezme pesinde sen de saf saf cok asikim cok asikim diyorsun.

Arkana bakmadan kaç bacım... bu şekilde bir ömür geçmez şimdi hersey sana toz pembe geliyor, ama evlenip çoluğun çocuğun olsun olduktan sonra evdeki huzursuzluklar çok daha ağır gelecek bence şimdiden kutul bu manyaktan

Size asla kızamadım. Çünkü narsist bir kişiyle ilişkiniz varsa, sizde olduğu gibi; önce size öyle bir değer verdiğini sevdiğini gösterir ki benim için ölüyor, beni nasıl sahipleniyor, asla bana zarar gelmesine izin vermez vb. hislere kapılmanızı sağlar ve buna gerçekten inanırsınız. Ama yavaş yavaş giyiminiz değişir, arkadaşlarınız, mesleğiniz ve aileniz yavaş yavaş hayatınızdan gitmeye başlar ve bunu yaparken gayet normal bir durum gibi yapar ve bunu sizin kendinizin yaptığını size inandırarak yapar. Zamanla kendinizi beğenmemek, küçük görmeye bütün herşeyde hatanın sizde olduğunu size öyle bir benimsetir ki hiç karşı tarafın suçlu bile olabileceğini düşünmezsiz bile. Yaptığı hastalıklı kıskançlıkları sizi çok sevdiği için yaptığına sizi öyle bir inandırmıştır ki başka bir şey aklınıza bile gelmez ve zamanla kendinizden bile şüphe etmeye başlarsınız ve dersiniz ki benim davranışlarımda demek ki birşey var ki bana güvenmiyor. Bunda bile kendinizi suçlarsınız maalesef. Psikolojik şiddetin yanında fiziksel şiddet de olmaya başlar ve siz utanıp kimseye söyleyemezsiniz.

Size tavsiyem ise şu: Bu narsist kişilikten evlilik olmadan acilen kurtulun. Kendinizi suçlamayı bırakın. Kendi ayağı üzerinde duran genç bir kadınsınız bunun kıymetini bilin ve ayağınıza prangalar vurmayın asla. İnanın böyle insanlar kendinize olan güveninizi kaybetmenize neden oluyor ve bu durumdan kurtulmak inanın hiç kolay değil. Gerekirse terapi alın.

Bu anlattıklatımın hepsini birebir yaşadım. Ben kendimi kurtaramadım herşwhin farkında olmama rağmen kendime güvenim öyle bir yerle bir olmuştu ki sanki ruhu ölmüş bir insan gibi 10 yılımı geçirdim. Nefes alıp veren bir bedenim vardı sadece duygum kalmamıştı sanki. Sonra bazışeyler yaşandı ve ben bir aydınlanma yaşadım sanki şimdi bu kişi hala hayatımda ama bana yaşattığı şeyleri şimdi kendisi yaşıyor. Bir insan kendine değer vermezse hiç kimse vermez bunu asla unutmayın.
Biraz uzun yazmışım kusura bakmayın

Doğum tarihim de yanlış
evet yaşadığım şehir de yanlış
ne bulsam işaretledim bugün kayıt oldum
Aranızda gerçek doğum tarihini yazan var mı ?
Öyle acele kayıt oldum ki ark dedi ki böyle bir site var yaz iyi gelecek tavsiyeler vs . Hızlıca kayıt oldum
Ben şunu anlamadım mesleğim ile özel hayatım arasında kurduğun bağı? Doktor olan insanlar da hata yapamaz mı özelmhayatında herşeyde mükemmel olmak zorundaymışız gibi neden davranıyorsunuz mesleğimi konula ilgili olduğu için arada ki maaş farkını anlatmak için o yazıyı yazarken söylemiş bulundum ki herşeyiyle değerlendirsin insanlar çünkü bu yönden de ilişki de bir problem var .
bir fikre ihtiyacım var dertleşmeye ihtiyacım var . İnsani olarak bir yardım istedim bu kadar.
Evet benim doğum tarihim de mesleğim de doğru, yanlış bilgiler yazmak aklıma gelmez pek. Her şeyimizle mükemmel olmak zorunda elbette değiliz ama o kadar zor bir bölümü kazanıp bitirmeyi başarabilen insanın en azından iki imla bilmesini ve kendisine bu denli zarar veren bir ilişkiyi, liseliler gibi ama seviyorum seviyorum demek yerine kesip atmasını bekliyor insan. Kadınların okuyup çalışmasını istememizin nedeni böyle zorttiriklere pabuç bırakmaması zira.

Size asla kızamadım. Çünkü narsist bir kişiyle ilişkiniz varsa, sizde olduğu gibi; önce size öyle bir değer verdiğini sevdiğini gösterir ki benim için ölüyor, beni nasıl sahipleniyor, asla bana zarar gelmesine izin vermez vb. hislere kapılmanızı sağlar ve buna gerçekten inanırsınız. Ama yavaş yavaş giyiminiz değişir, arkadaşlarınız, mesleğiniz ve aileniz yavaş yavaş hayatınızdan gitmeye başlar ve bunu yaparken gayet normal bir durum gibi yapar ve bunu sizin kendinizin yaptığını size inandırarak yapar. Zamanla kendinizi beğenmemek, küçük görmeye bütün herşeyde hatanın sizde olduğunu size öyle bir benimsetir ki hiç karşı tarafın suçlu bile olabileceğini düşünmezsiz bile. Yaptığı hastalıklı kıskançlıkları sizi çok sevdiği için yaptığına sizi öyle bir inandırmıştır ki başka bir şey aklınıza bile gelmez ve zamanla kendinizden bile şüphe etmeye başlarsınız ve dersiniz ki benim davranışlarımda demek ki birşey var ki bana güvenmiyor. Bunda bile kendinizi suçlarsınız maalesef. Psikolojik şiddetin yanında fiziksel şiddet de olmaya başlar ve siz utanıp kimseye söyleyemezsiniz.

Size tavsiyem ise şu: Bu narsist kişilikten evlilik olmadan acilen kurtulun. Kendinizi suçlamayı bırakın. Kendi ayağı üzerinde duran genç bir kadınsınız bunun kıymetini bilin ve ayağınıza prangalar vurmayın asla. İnanın böyle insanlar kendinize olan güveninizi kaybetmenize neden oluyor ve bu durumdan kurtulmak inanın hiç kolay değil. Gerekirse terapi alın.

Bu anlattıklatımın hepsini birebir yaşadım. Ben kendimi kurtaramadım herşwhin farkında olmama rağmen kendime güvenim öyle bir yerle bir olmuştu ki sanki ruhu ölmüş bir insan gibi 10 yılımı geçirdim. Nefes alıp veren bir bedenim vardı sadece duygum kalmamıştı sanki. Sonra bazışeyler yaşandı ve ben bir aydınlanma yaşadım sanki şimdi bu kişi hala hayatımda ama bana yaşattığı şeyleri şimdi kendisi yaşıyor. Bir insan kendine değer vermezse hiç kimse vermez bunu asla unutmayın.
Biraz uzun yazmışım kusura bakmayın

Türkçem de yazdım da berbattır bunu yazdığıma şükrediyorum genelde mesaj da hep kısaltırım dedim burada anlaşılmaz uzun uzun yazdım üşenmedim

Peki.

Ben konunuza cevap vereyim. Sevgide boyle seyler yok, olmamali yani benim dusunceme ve tecrubelerime gore.

Dilerim ya sevgilinizin ya da sizin akliniz basiniza gelir, dogruyu bulursunuz, sizin dogrunuz her neyse...

Bana kardeşi diyor ki seni çok seviyor siz tanışmaya geleceğiniz zaman çok heyecanlandı hatta temizliği bile o yaptı çok mutluydu diyor . Bana yalnız kaldığımız da sarılıyor seninki seviyorum diyor çok içten sarılıyor hissediyorum diyorum ki seviyor ama işte bir tarafım da diyor seven böyle mi yapar
Hmm ilişkideki tek derdimiz sevgi yani ?
Çok sevildiğinizi hissetseniz her şey çözülecek galiba ?
Ben pek doktor olduğunuza inanamadim nedense.
Zira panik atak yaşıyorsunuz bunu bile adlandırmamissiniz.
Bu dağ ayisindan ayrilmayin tez zamanda evlenin de başkasının başına bela olmasın.
Sizde aman aman psikologa gitmek efendim terapi görmek falan böyle şeyler yerine bir erkeğin kulu kölesi olmaya çalışın daha sağlıklı böylesi çünkü.
Hatta bence işinizi falan da bırakın evlenince çünkü çok seven erkek eve kapatır sizi çalıştırmaz bunu unutmayın.

Konu bana da gerçek gibi gelmedi çünkü tam ortam alevlendiren, linçlerden linç beğen konusu. Hatta aksiyona abisine destek olup kadını suçlayan görümce de dahil edilmiş. Ama gerçekse lütfen ayrılmayın, siz tam birbiriniz için yaratılmışsınız. Başka kızların hayatları kaymasın siz gönüllüsünüz kendinizinkini mahvetmeye.

Doktor olmanız da sakıncalı lütfen mesleği bırakıp gidin evinizin sevgilinizin izin verdiği bir odasında oturun. Şiddet gören bir kadını muayene edip rapor vermeniz gerekirse o raporun gerçekliği sıkıntılı çünkü. Kocandır, çok sevdiğinden yapmıştır, ne olmuş iki tane vurduysa, hiç aşka inancınız saygınız yok mu sizin falan deyip şiddet izine rastlanmamıştır yazabilirsiniz. Belki sizin gibi çok güzel çok narin sevmemişlerdir eşlerini o yüzden siz de görmezden geliverirsiniz morarmış gözlerini patlamış kaşlarını.

Köpeğimiz ilk eve geldiğinde gidip tasma alalım dedik, kızım kıyamet kopardı anne biliyorum mecbur ama ben köpeğimin boynunda görmek istemiyorum çok üzülüyorum takmasak olmaz mı dedi. Evde tamam ama dışarıda takmak zorundayız dedim kız günlerce felsefe yaptı, hakkımız var mı bir canlıya bunu yapmaya, istemediği bir şeye zorluyoruz özgürlüğünü kısıtlıyoruz vs.vs.. Bir bilse genç bir kızın bile isteye koşa koşa böyle görünmez tasma takmak isteyeceğini dili tutulur heralde.

Offf okumuş etmiş meslek sahibi olmuş insansınız böyle hanzoları nasıl yanınıza yaklaştırıyorsunuz. Eğitimsiz, cahil olsanız gözünü aç diyelim ama eğitimlisi böyle yapıyorsa başkalarına ne diyelim. Bir sürü konu açılıyor burda en çok da özgür olması gereken, kendi parasını kazanan kadınlar yapıyor ya bunu kendine çok üzülüyorum yaa. Lütfen aklınızı başınıza toplayın. Yarın öbür gün buralarda boşanmak istiyorum, şiddet görüyorum, kocam başıma bela oldu gibi konular açmanız kesin. Def edin şu adamı yaa.

Yarısından sonrasını okumadım zira aynı şeyleri tekrarlamışsınız.
Nasıl bir ilişki bu yahu? Bu adam hangi hakla sizi böyle iğrenç şekilde sorgular, üzer, ağlatır? Nasıl sizi farklı şeylerle itham eder? Ve siz buna nasıl boyun ediyorsunuz? Çalışan, 30 yaşında bir kadınsınız kendinize gelin lütfen! Toksik bir ilişki, toksik bir adam. Dışarıda arkadaşlarınızla bile görüşmnize engel oluyor ve siz sorun etmiyorsunuz! Tam çıldırmalık. Hayatınız cehenneme dönecek bu adamla evlenirseniz. Tercih sizin tabi. Mutsuzsunuz ama aşk, sevgi daha önemli tabi 😬

yahu adam psikopat
bu nasıl bir iletişim böyle
her tarafı falso
yarın seni döver de ,iş arkadaşını da döver bu adam.
manyak .
işyerinde erkeklik taslayacağına sevgilisine hesap ödetmesin ,asıl erkeklik orda belli olur
adam üstüne çökmüş resmen
yarın parana da çöker, öyle onun himayesi altındn çıkamayan, ezik bir insan haline getirir seni
üstüne bi de kazandığın parayı yer ,keyif çatar
hala nasıl berabersin bu adamla, okumuş memur olmuşsun ,hemen ayrıl kendine yakışan biri ile yoluna devam et
yoksa evlenince boşanman çok yakın.

X