Sizce Bende Eşim İle Bu Olanlara Ragmen Gitmelimiyim..

öyle mi dersiniz eşim içinde olsada gtmeym mi.
Bu mesafeli duruma gelene kadar neler yaşadınız bir düşünün derim zira yüz vermeye gelmeyen insanlar diye bahsetmişsiniz. Eşinizde zaten teklif dahi etmemiş,bırakın ısrarı. Bu şartlarda gitmemeniz gelecekteki hayatınız için daha makul. Arar konuşursunuz ki zaten karnı burnunda tabir edilen bir durumdasınız ,kimse birşey dememeli,sizin dinlenmeniz lazım
Birde size orada laf sokan,surat asan vs olursa yok yere canınız sıkılacak.

peki eşim şöyle düşünmez mi..
benm anneme babama oturup kalkamadı için gidemiyor..
ama benmle gezmeye cıkıyor.. pikniğe gelior die

2 gün önce ben aradm geçmiş olsn die o ara dedi sn naptn nası oldn die.
Onun çok umrunda olmamış, şurda komşu el diyoruz arıyor merak ediyor da sen onlardan parça taşıyorsun aramıyor, sormuyor, ben onlara çocuğumu bile fazla görürdüm yaaa...Zor zamanda yanımda olmayı, iyi günümde yanıma koymam ben.

Canım içinden gelmiyorsa kendini hiç zorlama. Esin tabi ki isterdi gitmeni ama sana çok cektirmisler o yüzden kendini sıkıntıya sokma derim ben. Hamilelerin duaları allahın izniyle kabul olur canım

Canım içinden gelmiyorsa kendini hiç zorlama. Esin tabi ki isterdi gitmeni ama sana çok cektirmisler o yüzden kendini sıkıntıya sokma derim ben. Hamilelerin duaları allahın izniyle kabul olur canım
hiç istemyrm ama ne bilym burdanda geneli git deynce ikilemde kaldım acıkcası..

belkide gerçekten benm gelmemi istemedi onuda bilmiyrm
belkide gerçekten benm gelmemi istemedi onuda bilmiyrm
Ozaman eşine sor gelmemi istermisin? diye ona göre karar ver
Ama ben olsam insanlık bende kalsın diyip son kez giderdim.
Gitmezsem fırsat bu fırsat araya mesafe girer benim için daha iyi olur dersen tabiki gitme

madem bir karar aldin arkasinda dur bosver ne yapacaksin hamile halinle otogar koselerinde bekleyeceksin otobusun kalkmasini. istersen arar hayirli yolculuk dilersin.

Savusturmak basindan savmak anlaminda kullaniliyor benim bildigim
Ugurlamak sizin yapacaginiz is ..
Ben olsaydim ugurlardim galiba

madem bir karar aldin arkasinda dur bosver ne yapacaksin hamile halinle otogar koselerinde bekleyeceksin otobusun kalkmasini. istersen arar hayirli yolculuk dilersin.
birde eşim sadece otagara gtmeyecek öncesi evlerinede gidecek sanrm bir kaç saat oturur ondan sonra otobüs saatinde de otagara giderler.
peki eşim sizce şöyle düşünr mü
madem hamile gelemio o zaman nasıl carsıa cıkablio yada nasıl benimle piknige gidebiliyor die

Kusura bakmazsaniz sizi bu kadar sogutacak ne yapti her anne evladini gormek icin gelinden izin almaz bence hepimiz bir evlat yetistiriyoruz ve bir gelin kaynanayla gorusmeye mecbur degil ama evlat annesiyle gorusmeye mecbur bu benim sahsi fikrim. Konunuza gelince de bu kadar kurcalamana gerek yok sadece bende seninle geliyorum bi allah ismarladik diyeyim de hem uzun yola gidiyor olumlu dunya hersey olabilir helallik almak lazim

ne yalan söyleyim bunu bende düşündüm sahi kayınavlideye gidememem halim yok doğuma az kaldı demişsiniz pikniğe nasıl gideceksiniz.eşiniz bunu ilk tartışmada öne sürecek haberiniz olsun.anneme gelmedin ama pikniğe koşa koşa gittin diyecek.bana kalırsa doğuma kadar pikniği de gidilir kayınvalideye de gidilir son dk ya kadar işe gidenler var çünkü.ama siz eşinize karşı sürekli annene gitme evde yalnızım annene gidemem çünkü hamileyim diye hamileliğinizi kullandığınız için adam da size karşı bunları öne sürebilir.

Ee oda sizin sorununuz sonucta adamin ailesiyle gorusmeme karari almissiniz neden simdi kararinizdan pisman oluyorsunuz yada geri adim atiyorsuuz anlamadim.
Yani adam belliki sorun cikmasin diye kavga etmekten biktigi icin size bu konuda birsey demiyor artik.
Gorusmek istemiyorsaniz gorusmeyin kimse sizi birini sevmeniz icin mecbur edemez.

Eşin senin tepkinden çekinmiş belli, yoksa annesinin hastalığında eşiyle birlikte yolcu etmek ister. bence kendini iyi hissediyorsan ve sinirlerin de buna müsaitse git yolcu et. hastalık farklı bi durum. düşman değilsiniz neticede. hem bundan eşin de mutlu olur. zaten lohusalığın boyunca rahat olacakmışsın sorun da yok gibi şimdilik. benim fikrim gidip yolcu etmen yönünde. zaten belli ki sende aslında gitmek istiyosun yoksa hiç danışmazdın. git üzerine düşeni yap, onlar bilmezse allah bilir boşver.

gitmeme gerekçen eğer hamileliğinse evet öyle düşünebilir. ama kızgın olduğun için gitmiyosan o farklı.

Aranızda kayınvalideyle gerginlikler olmuş,eşinle bunun gerginliği olmuş,sen kendin ben 15 günde 1 giderim diye şart koşmuşsun.Ve şimdi bana gel demedi diyorsun.

Karnında bebeğin var.Sağ salim doğmasını,büyürken yaşayacağınız güzellikleri,onu nasıl yetiştirebilmelisin ile ilgili şeylerden başka birşey düşünmemelisin.O onu demiş bu bunu demiş...Eşinin annesi nihayetinde.Arada kalıyor ve üzülüyor.Sorun yaşanmasın ona laf gelmesin diye de ahsta sancısı var diye de olayı kapatmaya seni idare etmeye çalışıyor.
İnsanlarla arana mesafe koyarak görüşebilirsin.Her söylenen lafı dikkate almayarak huzur bulabilirsin.
Ben 15 günde 1 giderim diye öncesinde şart koyman yerine,zamanı geldiğinde bahaneyle gitmeyerek bu duruma alıştırabilirsin.

Sen de anne olacaksın,bi gidip uğurlamak seni küçültmez eşini mutlu eder.Kimsenin ağzına da paye vermemiş olursun.

İyilik, Hoş geçinmek, güzel söz söylemekten daha mutlu edeni var mı bu dünya da...

Hem eşini hem kayın valideni hem kendini üzüyorsun ne gerek var..

Sen yarın gitme, ama sonra gelinin \ damadın yanına gelmediğinde hasta olduğun zaman alınma. Kin gutmeyin hastalık bu, sonra yine mesafenizi koyarsiniz.

Gelin ve kaynana anlaşması nadir bir durum maalesef. Mutlaka bir yerden patlak veriyor. Ama saygıyı kaybetmemek gerekli.Neticede ortada 2 kadının da sevdiği bir erkek var. Eşi annesine gidiyor diye yargılamak saçma geliyor bana sonuçta anne bu.Sorunuza gelince ben olsam eşimin hatırı için giderdim. Pikniğe gidebiliyorsanız sağlık acısından oraya gitmenize engel olacak bir durum yok. Madem Rabbim sesinizi duydu gönlünüze göre verdi. Sizde bu durum karşısında gitmelisin nitekim hastalık bu .Unutmayın gidipte dönmemek ,dönüpte bulamamak var bu dünyada .Alttan alın eşinizin gönlünü çalın.Hayırlı doğumlar bu arada.

Aman ya ölümlü dünya, gidip de dönmemek var dönüp de görmemek var... bence bir günlüğüne herşeyi sineye çekip git yolcu et kadını. Bi hayır duasını al helalleş ne bileyim ne kadar kotu şeyler yaşatmış bile olsa bir kerecik ben gururumu unutur giderdim. Beğensen de beğenmesen de o kadın senin eşini doğuran ve bugünlere getiren kadın. Beğensen de beğenmesen de o kadın senin çocuğunun babannesi...

Eşini de takdir ettim bir şekilde dengeyi kırmayı başarmış. Öyle bir eşe boyle bir jest yaparak sen de çok güzel bi hediye vermiş olursun derim bu fırsatı kaçırma bence :)

İyilik, Hoş geçinmek, güzel söz söylemekten daha mutlu edeni var mı bu dünya da...

Hem eşini hem kayın valideni hem kendini üzüyorsun ne gerek var..
kaynanam üzülmez asla benim iiçn hem ben onun için hergün göz yaşı döktüm eşimle cok sorun yaşadm üzülo mu asla ama asla umrumda değil bilymsnz cünkü burda olsaydı benm burnumdan getirecekti lohusalıgımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…