Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama eşim gtmemi isteseGit bence. Konuşmadan ugurlayip gel,eşinin de gönlü olur.
Olsun. Her şeyi yapmak için eşinizin onayı ya da iznini mi bekliyorsunuz? Bu sizin tek başınıza alabileceğiniz bir karar. Eşinizin sen de gel demesine gerek yok ki.ama eşim sende gelirmsn yada iyiysen gel yada ayıp olur gidelim gibi bir cümle kurmadı ..
bencede canm banada öyle gelio yine tantana olmasın die cagrmadı direk ben giderim dedi..Sen bir güzellik yap , ben de geleyim de. Istemediginden değil, yine kavga çıkmasın diye cagirmamis bence seni.
Onunla birlikte hazırlanıp gidin işte. Sevinecektir bence. Önceden söylemek gerekiyorsa "yarın seninle ben de gelsem nasıl olur sence" diye sorabilirsiniz.peki eşime ne diyim bende mi geliyim diyim.
evet kesinlikle beklemiyor.. ve bencede tepkimden cekindiği için diyemedi banaBen olsam giderdim.
Hem eşiniz de şaşırır mutlu olur böyle bir hareket beklemez çünkü sizden.
Dönerken de ertesi gün ki piknik için alışveriş yaparsınız falan.
Hem baya gelmicekmiş kv o yüzden 1-2 saat görüşmekte sorun olmaz.
o zaman enisi yarın aniden demek .. peki böyle mi diyim yoksaBence de git eşinle.Bu onları sevdiğini göstermez eşini sevdiğini yalnız bırakmadığını gösterir sonuçta yola uğurlayacaksınız.Ben olsam eşim evden çıkmaya hazırlanırken hadi ben de geleyim der onla birlikte hazırlanır çıkardım.Yarın öbür gün bir tartışmanızda sen annemleri bile uğurlamaya gelmedin demez hem yanında olduğunu bilir.Eşinle aran da düzelmiş bence gitmen çok iyi olur.
evet kesinlikle beklemiyor.. ve bencede tepkimden cekindiği için diyemedi bana
ama şimdi bende gidiym mi demekte istemiyorum direk yada yarn aniden diyeym o zaman
hiç gtmek yüzünü görmek istemiyorum ama eşim için gtmek en güzeli olacak sanrm
belkide gerçekten benm gelmemi istemedi onuda bilmiyrmBen olsam özellikle eşim gidelim demediği için giderdim.
öyle mi dersiniz eşim içinde olsada gtmeym mi.Gitmeyin. Arayıp konuşmussunuz ki zaten hamilesiniz,şurada doğumunuza birşey kalmamış,hiç gerek yok. Çok istiyorsanız gidecekleri gün arar iyi yolculuklar dersiniz bitti,gitti.
hayır aramadı..eşin karımın ağrıları var sancısı var dediğinde seni aradı mı? Aramadıysa gitme kızım ne işin var. Eğer hastayken önem verip bir tas çorba getirdiyse git.