Sizce Bende Eşim İle Bu Olanlara Ragmen Gitmelimiyim..

Sen bir güzellik yap , ben de geleyim de. Istemediginden değil, yine kavga çıkmasın diye cagirmamis bence seni.

Sen bir güzellik yap , ben de geleyim de. Istemediginden değil, yine kavga çıkmasın diye cagirmamis bence seni.
bencede canm banada öyle gelio yine tantana olmasın die cagrmadı direk ben giderim dedi..
ama birde şu yönden bakılırsa kaynanam sonuçta diger oglunun yanına giido gurbete yada başka bir yere değl ki.. savuşturmaya gerek var mı ?

peki eşime ne diyim bende mi geliyim diyim.
Onunla birlikte hazırlanıp gidin işte. Sevinecektir bence. Önceden söylemek gerekiyorsa "yarın seninle ben de gelsem nasıl olur sence" diye sorabilirsiniz.

Sonuçta uzun yola çıkıyorlar.. Uğurla da kafan rahat etsin, eşin de saygı duyar hamile haliyle geldi diye..

Ben olsam giderdim.
Hem eşiniz de şaşırır mutlu olur böyle bir hareket beklemez çünkü sizden.
Dönerken de ertesi gün ki piknik için alışveriş yaparsınız falan.
Hem baya gelmicekmiş kv o yüzden 1-2 saat görüşmekte sorun olmaz.

Ben giderdim.
Eşiniz için gidin, illa sende gel demesine gerek yok sonuçta hastaymış kadın yolcu edip evinize dönersiniz.
Eşinizin de çok hoşuna gider bence.

Sizin doğacak evladınız size ne kadar kıymetliyse eşinizde annesine o kadar kıymetlidir... Sadece hatırlatmak istedim...

• Beğen
Reactions: msy
Bence de git eşinle.Bu onları sevdiğini göstermez eşini sevdiğini yalnız bırakmadığını gösterir sonuçta yola uğurlayacaksınız.Ben olsam eşim evden çıkmaya hazırlanırken hadi ben de geleyim der onla birlikte hazırlanır çıkardım.Yarın öbür gün bir tartışmanızda sen annemleri bile uğurlamaya gelmedin demez hem yanında olduğunu bilir.Eşinle aran da düzelmiş bence gitmen çok iyi olur.

Ben olsam giderdim.
Hem eşiniz de şaşırır mutlu olur böyle bir hareket beklemez çünkü sizden.
Dönerken de ertesi gün ki piknik için alışveriş yaparsınız falan.
Hem baya gelmicekmiş kv o yüzden 1-2 saat görüşmekte sorun olmaz.
evet kesinlikle beklemiyor.. ve bencede tepkimden cekindiği için diyemedi bana
ama şimdi bende gidiym mi demekte istemiyorum direk yada yarn aniden diyeym o zaman
hiç gtmek yüzünü görmek istemiyorum ama eşim için gtmek en güzeli olacak sanrm

Bence de git eşinle.Bu onları sevdiğini göstermez eşini sevdiğini yalnız bırakmadığını gösterir sonuçta yola uğurlayacaksınız.Ben olsam eşim evden çıkmaya hazırlanırken hadi ben de geleyim der onla birlikte hazırlanır çıkardım.Yarın öbür gün bir tartışmanızda sen annemleri bile uğurlamaya gelmedin demez hem yanında olduğunu bilir.Eşinle aran da düzelmiş bence gitmen çok iyi olur.
o zaman enisi yarın aniden demek .. peki böyle mi diyim yoksa
bende geliyim sennle sen mahcup olma diyerekten mi desem sizce.

Ben olsam özellikle eşim gidelim demediği için giderdim.

evet kesinlikle beklemiyor.. ve bencede tepkimden cekindiği için diyemedi bana
ama şimdi bende gidiym mi demekte istemiyorum direk yada yarn aniden diyeym o zaman
hiç gtmek yüzünü görmek istemiyorum ama eşim için gtmek en güzeli olacak sanrm

Yarın bende geleyim uğurlamaya dönerken piknik için alışveriş yaparız de.

Gitmeyin. Arayıp konuşmussunuz ki zaten hamilesiniz,şurada doğumunuza birşey kalmamış,hiç gerek yok. Çok istiyorsanız gidecekleri gün arar iyi yolculuklar dersiniz bitti,gitti.

eşin karımın ağrıları var sancısı var dediğinde seni aradı mı? Aramadıysa gitme kızım ne işin var. Eğer hastayken önem verip bir tas çorba getirdiyse git.

eşin karımın ağrıları var sancısı var dediğinde seni aradı mı? Aramadıysa gitme kızım ne işin var. Eğer hastayken önem verip bir tas çorba getirdiyse git.
hayır aramadı..
ben eşime gtmek istemiyorum doguma kadar dedim
kötü etkileniyorum oturup kalkamıyorum dogumdan sonra giderim dedim..
eşimde sen bilirsin gtme ben istedm zaman giderim o zaman felan dedi
o konuşmadna sonrada eşim kendi gtmeye başladı. beni bırakıp kaynanamda fırsattan istifade eşimi doldurdu..
aradı aradı hadi oglum gel gel evde sancılı karsı var demedi..
beni sormuşlar nie gelmiyor die
eşimde günü yakın sancıları var oturup kalkamıyor demiş.
ama aramadı hiç
2 gün önce ben aradm geçmiş olsn die o ara dedi sn naptn nası oldn die.

Back