Sizce Bende Eşim İle Bu Olanlara Ragmen Gitmelimiyim..

Bence kesinlikle gitmelisin,olur da annesine bisey olursa esin omur boyu unutmayacak bunlari,ha olmadi mi,esinin hatri icin bi guzellik yapmis olursun,buyukler sonucta git bence

bilemiyrm iyice kafam karıştı acıkcası kimi gitme demiş kimi sizin gibi gitmelisin bende ne yapacamı bilmyrm ama bana sorarsanız asla oraya gtmek istemiyorum çünkü yine sinirlerimi bozacak saçma saçma konuşacak.. ve dedim gibi..
en ufak bir yüz verdin mi tamam bittin.tepene cıkarlar inanın bilmyrm
eşim böyle bir insan değildi asla dyrm ya daha gecen jhafta kavga ettik
beni annesi yüzünden bu halimle itekledi canımı yaktı kolumu sktı kavga esnasında. aglattı bagırdı cagırdı.
ben hep dua ettim rabbima sıgındm eşim 3 gündr cok değşti
ve ben cok korkyrdm kaynanamm burnumdan getrcek dogumum die
allaha şükür oda olmayacak..
inanın hiç içimden gelmiyor
psikolojim onları görmeye musait değl ama blmyrm blmyrm napsam oof

Bence gitmelisiniz
En azından eşiniz bunu görsün, bu eşinizin hoşuna gider

Bazı erkek anneleri maleseffff oğulları evlenip barklansa da sürekliii gel oğlum, gelmeyecek misin , aaa neden gelmedin gbi saçmalıklaran vazgecemıyor

bırakın adam istediği zaman gelir, arada sizde çağırın ama bazı aileler bu durumu cok abartıyorlar

Sen yarın gitme, ama sonra gelinin \ damadın yanına gelmediğinde hasta olduğun zaman alınma. Kin gutmeyin hastalık bu, sonra yine mesafenizi koyarsiniz.
canm birşey deym mi o kadın hasta felan değil emin ol hiç birşeyi yok..
burdaki doktorda aynısını dedi.. ama yok abarttılar
birazda kızının yanına gtmek istiyor diğer gelinin yanına gtmek istiyor beni kesmek için. bide burda sıkıldı amacı o yani yoksa başka brşey değil..

Psikolojini anlıyorum. Gittiğinde daha kötü şeyler olacağını dusunuyorsan gitme tabi ama eğer kayınvalide oraya gider de hastalığı daha kötüye giderse ve Allah korusun kadıncağız ölürse ben olsam omur boyu vicdan azabı çekerim ve neden en azından yolcu etmedim diye kendime kızarım...

ya birde oglum eşin hamile evde tek bırakma diyecekleri yerde zırp pırt ogullarını bekliyorlar.. gelmemizi bekliyorlar gelmedik mi ohooooooo ararlar aralardur dururlar anlayış sıfır yani.

Olsun sen yinede git, eşinin kalbinde lavel atlarsin. Eşin için yap en azından hasta olmasa bile "o kadar hastayım bak karın yolculamaya bile gelmedi" derse eşin kötü hisseder

kv min hiç birşeyi yok.. abartıolar sadece daha gecen sene birsürü şey yaplmş yine birşey cıkmamış

bence kesinlikle gitmelisin sadece uğurlamaya gideceksin sonuçta.Vede kadın rahatsızmış.bak bişi olur falan eşin suçu böyle durumlarından dolayı sana atar dikkatli ol.Annem hep deki kayınvalidene kızıyorsun tama ama konuşurken dikkatli ol aniden kızar kadın inme iner kalp krizi geçirir eşin seni ömür boyu affetmez der hep.

öncelikle evladınızı
Saglıklı bir şekilde kucagınıza almanızı dilerim. Tamam çok çektirdiler size üzmüşler belki degmeyen insanlar ama bencede gitmelisiniz eşiniz bi adım atmış aslında üstü kapalıda olsa Size iyi davranarak bence çekindiği için gel dememiştir yoksa her erkek böyle zamanlarda ailesine karşı eşinin yanında olmasını ister büyüklük sizde kalsın inanın bunu yaparak küçülmezsiniz onların ne düşündügü çokta önemli degil bunu kendiniz ve eşiniz için yapın sonuçta bir ömür yüz yüze bakacaksınız

Yaaa birkaç aylığına kurtulacaksın işte daha ne istiyorsun ben sevincimden zıplaya zıplaya giderdim vallahi

ya birde oglum eşin hamile evde tek bırakma diyecekleri yerde zırp pırt ogullarını bekliyorlar.. gelmemizi bekliyorlar gelmedik mi ohooooooo ararlar aralardur dururlar anlayış sıfır yani.
demezler :)))
karının yanında ol dıyeceklerını hıc bekleme boşuna
sana tavsiyem sadece politik ol ailesine karsı
ve eşinle de madem aranız düzelmiş
ailesi hakkında olumsuz tek kelıme soyleme eşine

Bence evlerine değil direk terminale git yarım saat dur duramıyorum daha fazla de eve dön esin mutlu olursa sende olursun ha laf sokacaklar eşinin yanında seni sevgileriyle bogacaklar filan ama git yinede bişey olursa bu halimle geldim yine yaranamadım size davranislarinizi yakistiramadim dersin

Konu sahibi gitseniz de gitmeseniz de zaten hakkınızda olumlu tek laf etmeyecekler.şimdi gitseniz şuna bak gelmedi gelmedi biz gidicez diye geldi diyecekler.gitmeseniz zaten uğurlamaya bile gelmedi diyecekler.
yani ben olsam asla gitmezdim.çünkü emin olun laf sokacak bir şey bulacaklar ve hamile hamile sizin sinirinizi bozacaklar.
dertsiz başınıza dert aramayın ve onsuz günlerin tadını çıkarın bol bol.

Ne yaşadıklarınızı bilemeyiz, bu yüzden kesin bir şey diyemem git-gitme diye.
Ama cumartesi eşinle gezerken, ya da bu akşam evde otururken yine kayınvalidenlerden konu açılırsa, eşine ''İstersen bende gelebilirim seninle?'' diyebilirsin. Eşinin cevabına göre karar verirsin.

emin olun eşiniz sizin vereceğiniz tepkiden korktugu için ben gider yolcular gelirim demiş. size söylese yine tartşma çıkıcak diekorkmuştur.bence gidin ve çok yüz vermeden yolcular dönersiniz eşinizle (hem kaynan sen varken ogluşunu dolduramıcaktır :) )

3 günden beri iyiymişsininiz adam evde huzuru 3 gunlukde olsa yakalamış. belki bu huzur hoşuna gitmiştir.
gitmeyeceksen de güzel bir ses tonu ve mantıklı bir bahane bul. bahane istemiyorsan sessiz kal.
eger eşim bana iyi davranıyor diyip kırmamak için gelicen mi derse ? senin için seninle aramız bozulmasın diye gelirim ama cok duracaksan ben cok durmam eve dönerim de. kavga da etme. eger baktın sinirleniyor söyle. aşkım sinirlenmeye başladık ikimizde buna gerek yok. sen git ben kalayım dersin.
konuşun konuşun. oyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…