haklısınız valla.. eşim sende gel dese bu sefer onu sorun edecektim kendimeadam gel dememiş neden kurcalıyorsun ki bırak gitsinler onlar sağ sen selamet arkandan bi savuşturmaya da gelmediler diyeceklerse nolacak bence daha ağırları söylenmişki gözünün yaşı kurumamış ,bazen alem oluyonuz ha
ben onlar yüüznden cok çektim diyorum ya eşimle arama duvarlar örüldüKadın hastaymıs madem git yine de bi gözük ortalarda. Hem esin de bu kadar ılımlıyken ona da bir ödül gibi bisey olur.
Hem bir tartışma esnasında da "ben zor zamanlarında yanlarında olmaya çalıştım " diye de söylersin. Esine fırsat vermezsin
ben onlar yüüznden cok çektim diyorum ya eşimle arama duvarlar örüldü
bide halimi bile bile
oglunu arayıp oglum gel sene gel sene bk var oglunda..
birşeyi yok canm ne hastas olacak
ama rabbim işte.. onlar olmadan evladm dogacak ya o kadar mutluyum ki..
ama gtmek istemiyorum yinede bilmiyorum
valla kurcalama sen gireceğin nst leri düşün bebişinin kalp atışlarına odaklan son günlerde ona bol bol huzur aşılahaklısınız valla.. eşim sende gel dese bu sefer onu sorun edecektim kendime
enisi hiç kurcalamamak..
hiç istemyrm inanın onlara karşı tek bir merhamet duygyusu bile kalmadı içimdeCanin istemiyorsa gitme
Allah gonlune gore versin bundan sonra da insallah
Hadi gozun aydin diyelim o zamanhiç istemyrm inanın onlara karşı tek bir merhamet duygyusu bile kalmadı içimde
ve eşimde sende gel die teklif dahi etmedi enisi hiç karışmamak ve gtmemek.. onar sag ben selamet en cokda onlar gelene kadar evladm dogacak ve bana zehir edemeyecek planları suya düştü..
bende anne olacagım evet ama gurbete gitmior ki kadın oraya diğer evlatlarının yanına gidiyorYa bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin
sana soyleyebılecegım tek sey bu . Esının senı cagırmaması normal tepkınden korkmus olması normal ancak senın gıtmemen bence hıc normal degıl mutlaka gorusmenız gerektıgıne ınanıyorum sana karsı dayak veya küfür veya tacız olmadıgına gore bu kadar buyutmenın anlamı yok. Yarın obur gun sende anne olacaksın
:eşim bu sefer demez mi iyi hisstmiosunda pikniğe felan nası gidecez dieEsinize ""gelseydim iyi olurdu ama iyi hissetmiyorum kendimi"" diyebilirsiniz sonuct yani gitmeyin madem oyle
Pekı nereye varacak bu ısın sonu? sen gıtmeyeceksın dogumuna gelmeyecek bebegı gormeyecekbende anne olacagım evet ama gurbete gitmior ki kadın oraya diğer evlatlarının yanına gidiyor
ve eşimde bana sende gel demedi içn ne blym gtmek istemedim
şimdi kendimi ortaya atıpda bende gidim demekte istemyrm
ama eşim sende gelirmsn yada iyiysen gel yada ayıp olur gidelim gibi bir cümle kurmadı ..Ben olsam giderdim. Kaynanam ne diyecek diye değil, eşim için.
peki eşime ne diyim bende mi geliyim diyim.Bence de gidin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?