Sizce Bende Eşim İle Bu Olanlara Ragmen Gitmelimiyim..

WilDClawZ

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2016
90
18
3
31
Eşimin ailesini oldu bitti sevemedim ısınamadım onlara hep eşim için katlandım.. ve
dogumum geldi çatti az bir zamanım kaldı
Ama biz eşim ile kopma noktasına gelmiştik..
En son olayım Eşime Doguma kadar annesgil ile görüşmek istemedimi dogumdan sonrada haftada 1 15 günde bir giderim demem le oldu
Kavgalar gürültüler boy gösterdi tabi Ve artık Eşim istediği zaman kendi gidiyordu..
Tabi bunu abarttı.. beni bırakıp bırakıp gitmeler
Kaynanamın arayıp hadi oglum gel sene demeleri..
Ailesi beni sordugu zamanda eşim hasta sancısı var anne gelemiyor demesi..
Her neyse eşimin tek gitmesi ne kadarda canımı sıksa elimden gelen birşey yoktu
Madem kendim gtmiyorum onada karışmaya hakkım yok..
Ama bliyordum ki kaynanam bana lohusalımı zehir edecekti.. yine bozulacaktı eşimle aramız gelecekti lafları alttan altan sokup gidecekti..
Eşim le aramız çok kötüydü Rabbime sıgındım dualar ettim. sabahlara kadar ..
Bilmiyorum rabbim dualarımı kabul etti belkide.. olay fARKLI bir noktaya geldi Eşimle aramız 3 gündür cok iyi..
Ve bir haber aldk kaynanam rahatsızmış.. Burda fazla doktorda yok birşey bildikleri yok
Kp ile birlikte diger oglunun ve kızının oldu şehire gitmeye karar verdiler aniden..
O kadar sevindim ki hasta olmasına değil gitmelerine çünkü gittimi kaynanam bayrama kadar gelmeyecek büyük ihtimalle bayramda hepsi görümcem kaynımla gelecekler ve o zamana ben evladımı kucagıma almış olacagım.. mucize oldu sanki benim için kısa sürede olsa kaynanamdan kurtuluyordum çünkü
Aradım geçmiş olsun dedim konuştum kapattım teli C tesi akşam gidiyorlar.. İstanbula..
Dün eşim eve geldi yemek yedik Annesi aradı napıyon oglum geleydin ya die.. ( evde hamile karısı var birşey olur die düşünmüyor gel oglum gel oglum bk var oglunda.. )
eşim de yok anne yeni geldim eve vs felan dedi gtmedi..
Normalde eşime 23 nisan oldu için c teside tatil.
Bizde c tesi eşimin arkadaşına pazarda pikniğie gtmeye karar vermiştik.. dogumdan önce son bir kez bana iyi gelir die düşündü eşim.
Dün akşam konuşuyoruz
Ben: C tesi arkadaşına gidemeyiz artık annenler gidecek çünkü şimdi vakit dar olur
Eşim: aynen gidemeyiz.. annemleri yolcu ediyimde bakalım artık duruma göre
Biz yine gündüz cıkar dolaşırız biraz Sonra ben annemlere giderim ordanda otagara gider ugurlar gelirim.
Ben: hmm aynen öyle yap canm bencede Kaç gibi gidersin ki oraya
Eşim: bilmiyorum evde işleri gücleri var mı bı bakarım ona göre giderim..
Eşim bir anda baya bi değişti bana karşı c tesi oraya gidecek olsada bana yine cıkar dolaşırız dedi cok mutlu oldum..
Ama sende gel ayıp olur gitmeden bi görün beraber savuşturalım demedi bana
Bence neden demedi çünkü çekindi yine kavga cıkar die düşündü yada hiç bilmiyorum..
Ve ben şimdi size sormak istiyorum
Bende c tesi eşimle birlikte kaynanamgile gidip ordan onları otagara bırakmaya gitmelimiyim.
eşim gel gelme hiç birşey demedi hatta ben giderim dedi.. beni hiç katmadı
Benim düşüncem ben gtmek istemiyorum çok aglattılar göz yaşı döktürdüler bana
Ama bir yandanda bir savuşturmaya bile gelmedi demesinler istiyorum..
Eşimde teklif etmedi bende geliyim mi die kendimi atmak da istemiyorum sizce napmalıyım ..
Ve kesinlikle yüz vermeye gelecek insanlar değil..
Benm düşüncem madem eşim bana hiç gelm bile demedi enisi gtmemek..
O kadar korkuyordum ki lohusalım zehir olacak die
Rabbim rabbim bana yardm etti..
Sizce eşim benim gtmemi istermidi yoksa gerçekten gerek görmedi için mi beni hiç katmadı ben gider ugurlar gelirim dedi
yada benm tepkimden mi cekindi bilemedim..
birşeyide eklemem gerekirse kaynanam hasta felan değil öyle cok önemli birşeyide yok istanbula gidecek kadar
sırf kızının yanına diğer gelinin yanına gtmek amacı..
orada beni kötülemek onları doldurmak birazda..

Son düzenleme:
adam gel dememiş neden kurcalıyorsun ki bırak gitsinler onlar sağ sen selamet arkandan bi savuşturmaya da gelmediler diyeceklerse nolacak bence daha ağırları söylenmişki gözünün yaşı kurumamış ,bazen alem oluyonuz ha

haklısınız valla.. eşim sende gel dese bu sefer onu sorun edecektim kendime
enisi hiç kurcalamamak..

ben onlar yüüznden cok çektim diyorum ya eşimle arama duvarlar örüldü
bide halimi bile bile
oglunu arayıp oglum gel sene gel sene bk var oglunda..
birşeyi yok canm ne hastas olacak
ama rabbim işte.. onlar olmadan evladm dogacak ya o kadar mutluyum ki..
ama gtmek istemiyorum yinede bilmiyorum

Ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin
sana soyleyebılecegım tek sey bu . Esının senı cagırmaması normal tepkınden korkmus olması normal ancak senın gıtmemen bence hıc normal degıl mutlaka gorusmenız gerektıgıne ınanıyorum sana karsı dayak veya küfür veya tacız olmadıgına gore bu kadar buyutmenın anlamı yok. Yarın obur gun sende anne olacaksın

Tamam da amaç elinde koz olsun işte. Eşinin gözünde sirin gözükürsün.

Bunları da kv'yi umursamadığın icin söylüyorum. Yoksa bu cümleleriedecek biri değilim

Canin istemiyorsa gitme
Allah gonlune gore versin bundan sonra da insallah
hiç istemyrm inanın onlara karşı tek bir merhamet duygyusu bile kalmadı içimde
ve eşimde sende gel die teklif dahi etmedi enisi hiç karışmamak ve gtmemek.. onar sag ben selamet en cokda onlar gelene kadar evladm dogacak ve bana zehir edemeyecek planları suya düştü..

Esinize ""gelseydim iyi olurdu ama iyi hissetmiyorum kendimi"" diyebilirsiniz sonuct yani gitmeyin madem oyle

Hadi gozun aydin diyelim o zaman
Saglikla gelsin minigin kuzum

bende anne olacagım evet ama gurbete gitmior ki kadın oraya diğer evlatlarının yanına gidiyor
ve eşimde bana sende gel demedi içn ne blym gtmek istemedim
şimdi kendimi ortaya atıpda bende gidim demekte istemyrm

bende anne olacagım evet ama gurbete gitmior ki kadın oraya diğer evlatlarının yanına gidiyor
ve eşimde bana sende gel demedi içn ne blym gtmek istemedim
şimdi kendimi ortaya atıpda bende gidim demekte istemyrm
Pekı nereye varacak bu ısın sonu? sen gıtmeyeceksın dogumuna gelmeyecek bebegı gormeyecek
yanı bısey yaparken bence mantıklı dusunun esıne gıtmeyecegınıs oylemıssın cagırmamıs fenamı yapmıs
hakketten cagırsa gıdecekmıyızdınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…