Sizce ben mi hatalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnanın buraya yazmasam gidip özğr dileyecektim kendimi iğrenç bir insan olarka gördüm saatlerdir. Bunda ne var ne dedim diye düşünüyorum.
Alttan almış, kendinizi açıklamaya çalışmışsınız, eminim o arada özür de dilemişsinizdir bi şekilde. Daha fazla üstüne düşmeyin, manipüle olmayın ve suçlu hissetmeyin bence.

Alttan almış, kendinizi açıklamaya çalışmışsınız, eminim o arada özür de dilemişsinizdir bi şekilde. Daha fazla üstüne düşmeyin, manipüle olmayın ve suçlu hissetmeyin bence.
Zaten daha diyebileceğim hiçbir şey yok. Uzatmadım da mevzuyu. Ama özür de dilemedim yaptığımın hiçbir şey olmadığını söyledim sadece. Kendisi umarım yanlış düşündüğünü anlar

Ben olsaydım para yoksa yemekte yok iyi akşamlar deyip gönderdikleri mesajlara cvp yazmadım insanda biraz utanma olur hem yiyecek hemde para vermiyecek

Fazla alttan almışsınız tepenize çıkmış. Böyle beleşçi, asalak tiplere fazla önem vermeyin.

Baklavayı elinin içinde yeseydi o zaman bide bence bu işleri şakayla karışık halletmek lazım o zaman yememen de gerekiyor ne kadar ekmek o kadar köfte deyip Gülseniz belki bu kadar sorun olmazdı bence hesap sorduğunuzu düşünüp alınmış

Etkinlik gerçekleşti ve tabii ki tabak da çatal da çay da aldı. Hatta kendi arkadaş grubu da. Biz asla atmayız para falan diyorlar ben onlara para lafı yapmışım bilmem ne. Vallahi insanlar şok değişik
Mesafe koyun ve muhatap olmayın bundan sonra. Yüzsüz, kompleksli, ezik tipler.
Lütfen kimseye de kendinizi açıklamayın, cool takılın.

Şu kadar msjda diyemedin mi 25 lira için rezil ettin deli ettin kendini zıkkım ye o zaman diye

Yapı olarak hassas biriyim bir de hiç beklemediğim bir şeyle suçlandım

ay bir de öyle desem herhalde öldürülecektim :d para hesabı yaptığını sorduğumda bile bana nasıl davrandılar
Ay yapcaksın tabii o yaparken utanmıyo da sen sorunca mı ayıp yürüsün gitsin ya

Mesafe koyun ve muhatap olmayın bundan sonra. Yüzsüz, kompleksli, ezik tipler.
Lütfen kimseye de kendinizi açıklamayın, cool takılın.
Bu çocuğun da yakın arkadaşı sınıfta baktım birilerine “ben asla atmam, bir lira olsa vermem” diyor. Ben de dayanamadım “o zaman tabak çatal almayacaksınız” dedim. O da bana cevap olarak önceki etkinliklerde çok verdim (vermedi bu arada) sen dert etme diyor. O da ikidir para lafı açıyorsun dedi. Arkadaşım gidip demek ki onlara da bu konuyu açmış. Ve yemeseler hadi neyse

Bende okullarda böyle toplu etkinliklerden hoşlanmazdım özellikle üniversite zamanlarında ama ortak para toplanacaksa eğer ilk önce parayı verir öyle kenara geçerdim, katılmazdım da etkinliğe. Herkes ortak bir para veriyorsa bende veririm 25 lira için çirkinleşmeye gerek yok. Hatta ben para verir ben katılmayacağım durumu olmayan biri benim adıma katılabilir listeden bakarsınız diyordum. Ortam bozmaya ne gerek var sanarsın 2000 bin lira.

Hay ağzınıza sağlık. Bu arada katılmama durumu bile olmadı. 25 lira olduğu için zaten bu sitemim, daha fazlası olsa eminim ben de asla böyle nir şey sormaz kişiye bırakırdım.

Üste çıkacaklar besbelli, o yüzden konuyu kapatmak ve muhatap olmamak en iyisi.

Piskinin tekiymis arkadaşınız. Niye kendinizi açıklama gereği duydunuz ki. 25 TL dir ya çikolata parası bile değil. Hem yiyecek hem de cemkirecek terbiyesiz. Ben olsam yaptığı terbiyesizligi herkese anlatır o yerken de bir güzel para vermeyip pişkin pişkin etkinlikte var olanları da anlayamıyorum diye söylerdim. Bu nasıl arkadaş yahu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…