Sizce ben mi hatalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Katılmadığı organizasyona yiyerek katılmak ne demek.Otlakçı derdik böylelerine ergenken, arkadaşın cıkamamış otlakçılıktan.Söylediğindede yanlış birşey yok bence.O kadar lafı sayacagına parasını verseymiş önce, hak geçiyor neticede kac lira olursa olsun.

Biz almadık sınıftaki biri ısmarladı biz de madem o ısmarladı çatal tabak içecek de biz alalım dedik :) çocuk katılacaktı bu arada tabii ki sınıfta olunca yemeyecek mi

Yavuz hırsız Böyle demagojik triplere girerek üste çıkmaya çalışmış aklınca, yemeyin şöyle ucuz manipülasyonları.
Hem para vermeyecek hem de gelip yiyecek öyle mi, bu mu oluyormuş etkinliğe katılmamak? Yüzsüze bak, bi de çok gurur sahibiymiş gibi alınıp car car konuşuyor. Daha fazla açıklama yapmayın, mesafe koyun veya kendinizi ezdirmeyin lütfen.

Ya kendimi o kadar kötü hissediyorum ki sinirden ağladım. 25 lira dedik çünkü parası olmayan olur falan diye. Onda bile elim ayağım titredi

O da diyor ki baklavayı arkadaşım ısmarlıyor, tabak çatala para vermeyeyim, hocayı da sevmiyorum çiçek almayacağım. Şok oldum

25 liranın hesabını mı yapıyorsun demek gerçekten çok mu ayıp? Çok mu yanlış? Gerçekten bana ayıp ve yanlış gelmiyor katılmama nedenini bilmemiştim.

O da diyor ki baklavayı arkadaşım ısmarlıyor, tabak çatala para vermeyeyim, hocayı da sevmiyorum çiçek almayacağım. Şok oldum
En yakın arkadaşınız olmaması gerektiğini haykırmış resmen.
Sınıfça bi şey yapılıyor, neyin çıkıntılığı ve tribi bu? Ha cidden hoşlanmıyordur hocadan, katılmak istemeyebilir, gayet doğal ama "para vermicem ama baklava yiycem" kafası trajikomik. Kendince bi triplerde ama ne yapmaya çalıştığı belli değil.

Son düzenleme:
Kimse hocayı ahım şahım sevmiyor. Zaten amaç hazır ısmarlanan bir baklava varken dersi de kaynatıp o tebriği aradan çıkartmak

25 liranın hesabını mı yapıyorsun demek gerçekten çok mu ayıp? Çok mu yanlış? Gerçekten bana ayıp ve yanlış gelmiyor katılmama nedenini bilmemiştim.
25 liranın hesabını yapmasaydı siz de bu lafı söylemezdiniz. Parası varken (öyle dediniz), etkinliğe de bal gibi gelip yiyip içecekken parasını göndermemesi inanılmaz çirkin, diğer insanları enayi yerine koymak bu. Kendini ne sanıyor ayrıca?
Para hesabına girerken rahatsız olmuyor da yaptığı söylenince mi rahatsız oluyor?

He mesela ben böyle hocayı sevmesem, yine paramı yollardım. Hatta tabak çataldan üstüme düşeni yollardım en kötü.

He mesela ben böyle hocayı sevmesem, yine paramı yollardım. Hatta tabak çataldan üstüme düşeni yollardım en kötü.
Ya yine söylüyorum; katılmak istemeyebilir, katılmak zorunda değil ama o zaman gelip baklava da yemeyecek. Yani orada bi organizasyon yapılmış, asla durmayacağın bi ortam değil belli ki, baklava yiyecek kadar samimiyetin var, ne keyif kaçırıyorsun o zaman?

He işte yani böyle bir olay da yok ki. Hani hocayı sevmiyor da hoca için de yapılmıyor ki bzi yiyeceğiz. Çiçek de aslında ortam boş kalmasın amacı olsun diye. Bu kadar büyük bir şet değil. 50-100 lira olsa yine anlarım da 25 lira ya

Aşağılık kompleksi… Zor bir durum olsa gerek :)

Boş tatava yapmış, bomboş triplere girmiş, kompleksli olduğunu düşünüyorum. Mesafe koyardım ben olsam net şekilde. Kendimi açıklamaya çalışıp ezdirmezdim. Alttan aldıkça coşmuş.

Boş tatava yapmış, bomboş triplere girmiş, kompleksli olduğunu düşünüyorum. Mesafe koyardım ben olsam net şekilde. Kendimi açıklamaya çalışıp ezdirmezdim. Alttan aldıkça coşmuş.
İnanın buraya yazmasam gidip özğr dileyecektim kendimi iğrenç bir insan olarka gördüm saatlerdir. Bunda ne var ne dedim diye düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…