- 20 Ağustos 2014
- 3.250
- 8.818
Senin yasadiklarini yasamayan anne coo azdir. Her bebek mutlaka birseyler goturuyor anneden. Ben de cok zorlanmistim, bebegim kolikti, saatlerce susmadan aglardi, ben bes dk olsun nefes almak icin kacacak delik arardim. Defalarca aglama krizlerine girdim. Esimle cok tartismalar yasadik ama sonucta bebek buyudu, kolik gecti ve biz birbirimizi daha iyi anlamaya basladik. Esim ilgili bir babadir. Kv de cok yardimci olmustur. Ben bu sayede biraz daha rahat atlatabildim. Senin durumunda olsam ilac tedavisi goruyor olurdum sanirim. Kendini sorgulayip durma. Etrafindaki insanlar butun sorumluluğu sana yuklemis. O yuzden bu haldesin.Söyledim birgün sen bak bebeğe ben Işe gideyim dedim ne var bakarım ki dedi ama 10 dk bakmaktan aciz bir gün mu bakicak..kendi keyfince arkadaşlarıyla buluşuyor içmeye gidiyor okeye gidiyor hatta bazen eve bike gelmiyor sonra benim anneliğimi sorguluyor o böyle yapınca da acaba ben kötü bir anne miyim diyorum kendi kendime için içimi yiyor
Kusura bakmayın ama çok densiz bir eşiniz var.. Önce onu düzeltmeye bakınBugün pilavım biraz lapa olmuştu bir pilavı bile beceremiyorsun bu yemek isine bir çözüm bulmak lazım dedi ağlamamak için kendimi zor tuttum
Allah yardımcın olsun o zaman.❤❤❤ Çok sinir oluyorum hem işe yaramayan üstüne de bilmiş bilmiş konuşan insanlara.Eğer duşa girersem ona bırakıp 80 kez kapıya geliyor hadi durmuyor diye insan gibi bir dus bile alamıyorum.. bir kez wc de iken ağlamaya başladı eşimde de evdeydi hemen çıkmaya çalıştım tabi dünyanın lafını saydı bana üstelik o zaman lohusaydim ağlamıştım hiç unutmuyorum
canım kötü bir anne değilsin ama biraz nefes alıp sakinleşmeye ihtiyacın var bence eşin aslında biraz yükünü alsa yada önüne konulana laf etmese belki biraz daha rahat ederdin. Yok mu kardeşin annen kv yada görümce haftada bir iki gün gelip biraz bebekle ilgilenseler onada sanda iyi gelir. Eşinede birşey demek isteniyorum belki gergin bir ortamda yorucu sekilde çalışıyorsa eve yansıyor olabilir. Benimde sürekli ilgi isteten 5 aylık bebeğim var o yğzden seni çok iyi anlıyorum benim şansım eşimin çok yaedımcı olması yemeğin olmamasını vs. Dert etmiyor çok yorgunsam karnını doyurup veriyorum biraz bende dinleniyorum öyle sakinliyorum. İstersen eşinle konuş haftada 1 kadın alın eve temizliği falan yapsın bir nebze rahatlarsınHanımlar merhaba..
4 aylık bir bebeğim var benim gündüz asla uyumayan gecede bir nebze olsun uyuduğu için sukrettgimden beri onuda uyumayan bir bebek..
Gündüz uyumadığı için haliyle yemek temizlik vs hep kalıyor uyumadığı zamanda kendi kendine oylanan bir bebek değil mutlaka ilgi bekleyen kucak isteyen alınmadığında kıyametler koparan bir bebek üstelik...Ben bazen o kadar yoruluyorum ki bir an önce uyusun diyorum uyumadigi kucak için ağladığı zaman içten içe öfkelenebiliyorum bazen oturup bende onunla ağlıyorum..psikolojik olarak iyi değilim eşimde sağolsun asla birseye elini atmaz bulduğum ilk fırsatta yemek yaparım ona bile bazen laf eder butun gun evdeymisim de ne yapıyormuşum...kendisi akşam 10 dk kucağında gezdirse al belim ağrıdı diye kucağıma geri veren biri ama ben gündüz bütün gün napiyormuşum..Bu sıcak günlerde banyo bile yapmaya fırsat bulamıyorum abartısız bazen wc deyken bile kıyametleri koparıyor çamaşırımı nasıl çekip çıkıyorum bilmiyorum...bi iki kere sebepsiz yere ağladığında bağırdım hatta hayatimi mafettin dedim ona acaba ben bebeğimi sevmiyormuşum diye düşünüyorum halbuki ufacik bebegin ne günahı var..uyuduğunda ise vicdan azabından kahroluyorum her sabah uyandığımda bugün hiç ofkelenmiycem diye söz veriyorum kendi kendime ama akşama doğru pilim bitik bir şekilde yine sinirlenmis oluyorum..hic birsye yetisemedikce dahada bunalima giriyorum karşı taraftan yardım görmedikçe üstüne anneligimi sorgulayinca ve bir de laf yiyince iyice icime kapanıyorum yetersiz hissediyorum kendimi..ne yapmaliyim sizce ben kotu bir annemiyim
Müge anlının dediği bir laf vardı unutmuyorumEğer duşa girersem ona bırakıp 80 kez kapıya geliyor hadi durmuyor diye insan gibi bir dus bile alamıyorum.. bir kez wc de iken ağlamaya başladı eşimde de evdeydi hemen çıkmaya çalıştım tabi dünyanın lafını saydı bana üstelik o zaman lohusaydim ağlamıştım hiç unutmuyorum