Sling yada ergonomik kanguru edinin.
Oğlum bahsettiğiniz gibi bir bebekti. Ikinci hamileligimin 6. Ayında hala kanguruda idi.
2 yaşına kadar gunde 2-3 saat evi süpürürken ve yemek yaparken kanguruda kalıyordu.
Ergonomik olduğu için bel ağrısı yapmaz ki çok küçük daha bebeginiz zaten kolay taşınır doğru taşıyıcıda.
.
Tam bir okuzle evlisin. Aslinda onu bir gun bebekle evde yalniz birakmak lazim ama Allah korusun, bebege birsey olur diye birakamaz insan. Madem bir ise yaramiyor gelmesin bari eve. Hic degilse moralini bozamaz. Ya da sen al bebegini annenin evine git, dinlenirsin orada biraz. Belki ozler sizi, akli basina gelir.
Benm esimde tam tersi bn daha cok istemustim cock, o cok istememisti ama simdi bayiliyor sag olsun yardimci oluyor ama cok yogun calisiyor...cnm bebgn durmadignda al cik disari sana da iyi gelir bebege de, bn oyle yapiyorum...bn simdi birde ise basladm bebgm 6 aylik gece hic uyumadi sabh 5 gibi uyudu bnde uyuya kalmism gec kaldim iseHalbuki en çok o istemişti bu bebeği.. alıp karşıma konuştum eğer bana bu bebekle tek başına ilgileneceğimi söyleseydin bende kendimi psikolojik olarak hazırlardım ben bu sorumluluğu tek başına almak zorunda değilim dedim ve kıyametler koptu
Zaten o gülüşleri yok mu oda olmasa heralde hiç dayanamazdım...inanın dışarıda çıkarıyorum ama daha beter azıyor o zaman kucak istiyor kucakta gezmek istiyor hem bir süre sonra belim kolum agriyo bende hava sıcak kucakta harap oluyor..eşi kndine yardim eden kadınları gördükçe pusetinde sakin sakin duran bebekleri gördükçe deli oluyorumBenm esimde tam tersi bn daha cok istemustim cock, o cok istememisti ama simdi bayiliyor sag olsun yardimci oluyor ama cok yogun calisiyor...cnm bebgn durmadignda al cik disari sana da iyi gelir bebege de, bn oyle yapiyorum...bn simdi birde ise basladm bebgm 6 aylik gece hic uyumadi sabh 5 gibi uyudu bnde uyuya kalmism gec kaldim iseama sabah uyandi bana bir gulusu var ne mumkun kizmak :) sen de hep olumlu bak esini boswer ne derse desin..bugunler gececk ,buyynce daha guzel olacak diye dusun
Bence hic bir bebek pusetinde rahat rahat yatmiyorZaten o gülüşleri yok mu oda olmasa heralde hiç dayanamazdım...inanın dışarıda çıkarıyorum ama daha beter azıyor o zaman kucak istiyor kucakta gezmek istiyor hem bir süre sonra belim kolum agriyo bende hava sıcak kucakta harap oluyor..eşi kndine yardim eden kadınları gördükçe pusetinde sakin sakin duran bebekleri gördükçe deli oluyorum
Nasıl hamak aldınız marka model belirtir misinizbir gun verin aksama kadar kucagina evde ne yaptiginizi anlasin
bebeginiz gazli bir bebek sanirim hamak almayi dusundunuz mu hic ?
benim kizimda boyleydi hamak hayatimi kurtardi resmen
havalar sicak biraz disari cikip dolasip gelince ilik bir dus aldirip karnini doyurursaniz hemen uyur bu aylarda tensel temas severler kaşlarini sakaklarini oksayin uyuturken ayaklarina hafif hafif masaj yapin anne karni sesi dinletin iyi gelir
Victory ben hamak degil ama salincak kullanmistim. Beni kurtarmisti. Muzikli ve otomatik sallanan bir salincak. Icine koyuyordum yavas yavas sallanip uyuyordu. Simdi 8 aylik oldu ayni salincagi hala kullaniyoruz. Yine icinde uyuyor. Tatilde bile yanima almistim.Nasıl hamak aldınız marka model belirtir misiniz
Ben de alacağım da
Hım evet baktım şimdi ama buna benzer birsey bende de varVictory ben hamak degil ama salincak kullanmistim. Beni kurtarmisti. Muzikli ve otomatik sallanan bir salincak. Icine koyuyordum yavas yavas sallanip uyuyordu. Simdi 8 aylik oldu ayni salincagi hala kullaniyoruz. Yine icinde uyuyor. Tatilde bile yanima almistim.
Internete bondigo eglenceli dostlar yazarsan cikar. Anakucagi salincak olarak geciyor. Muzikli ve otomatik sallanan olarak bakarsin. Titresimlisi de vardi ama ben otomatik sallanani almistim. Muzikleri de dikkatini cekiyor. Doga sesleri falan var icinde.
Bondigo Ana KucaÄı Salıncak Sallanan Ana KucaÄı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
BONDÄ°GO Bondigo Salıncak-eÄlenceli Dostlar Bl7120 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Link biraktim insallah olmustur
Cocuktan cocugqadegisiyor demek ki. Bizimki salincagi sevmisti. Icinden alil direkt yataga koyuyordum.Hım evet baktım şimdi ama buna benzer birsey bende de var
İçinde 10 dakika falan duruyor
Ben gece uykularına geçmek için araştırıyorum içinde uyutup bırakabileyim
Suanda 2,5 aylık evin içinde kucakta gezerek uyuyor kollarım koptu artık
Bizdeki bu