Sizce ben kötü bir anne miyim?

Eşinin çalışmadığı birgün sabah erkenden evden çık hızlıca annenle veya biriyle anlaş rahatsızlanmış de bebeğide ona bırak yarimgunden fazlada eve dönme baksın bakalım bütün gün evde ne yapıyormuşsun bazı insanlar konusmadan tatlı filden anlamaz anladığı dilden anlatmakta bizim işimiz bence cesaretli olup yaparsan anlar seni diye düşünüyorum

Siz yardima ihtiyaci olan bir annesiniz. Simdi ilk isiniz bebegi uyku egitimi vermek olsun. Inanin 6. Ayda daha iyi olacak. Banyo yapmak icin bebegi ana kucagi ile yaniniza alin ben oyle yapiyordum. Hemen kanguru edinin. Kanguruda bir nebze uyuyor disari cikinca is yapinca.

Cok dogru k9nu sahibi acil bunu yapmalisin

Kesinlikle değilsiniz bu donemeler normal bende çok bağırdım kızıma 3,4 kez sinir krizi geçirdim en son kendine konuştum ve bi daha ağır tepkiler vermedim bağırmdim daha evvel telefonnu duvara vurdum öyle kızdım ama şimdi yaş 2.5 hepsi geçiyor yemek konusunu bi gün önceden yaparsanız rahat edersiniz gece mesela bi de bol bol parka götürün temiz havada mayissin

Arkadaşlar konu sahibinin tibbi desteğe ihtiyaci var baskalarini suçlayici yorumlar yapip durumunu normallestirmeyin, tek başına ,babasız buyutup üstelik çalısan, ama bebeğine asla bağirmayan,öfkelenmeyen anneler de var,onlar da peygamber değil sadece sağlıklı,normal anneler.Bu arkadas da biseylerin yolunda olmadiginin farkinda ama içini rahatlatmak destek aramak için başlık açmis, doğru yönlendirirsek iyi olur

Ne alakası var allah aşkına sağlıksız biri olsa sürekli bagrir o sürekli değil pilimin bittiği zamanlar bağırıyorum diyot insanların kişilikleri farklıdır ben çok sabırsız bir insanımdır benim eşindede resmen peygamber sabrı vardır bu kişiye göre değişir sen bunu bu kadının aklına sokarak onu daha kotu yaparsin asil sabahtan aksama kdr bi bebekle surekli kuckata ugrasmak kolaymı ?? Ne eşten destek görmüyor ne çevreden insan azcik grip olsa eşten ufacık ilgi bekler buda onun gibi bise bedenen yorulmuş bi kadın destek olarak doktor desteğine değil bence eş desteğine ihtiyacı var...!

Canım eşinizde peygamber sabrı yok sizin psikolojik desteğe ihtiyacıniz var desem buna da kızacaksıniz muhtemelen ama önce durun bi düşünün lütfen, sizin bunu kabul edip yardım almanız mi hayatınızı daha guzel yapar yoksa öfkenizi hep susarak karşılayan ve biriktiren bir eşle ve çocuklarla yaşamaktan mutlu musunuz?

1.cisi Ben sabırsız insanım sinirliyim demedim... sabırsız demek sürekli her an sinirlenmek değil eşim kadar sabırlı değilim sadce eşimin sustugunu veya içine biriktirdiğini nerden çıkardın? Içine biriktirmesi için kinci bir insan olması lazım? Ben sinirliyken asla konuşmam korkarım çünkü karşımdaki insanı kırmaktan uzmekten burdaki bazı insanlar bile okdr saçmaki ona rağmen tanimadigim insanlari üzmemek adına susuyorum he sen istiyorsunuz hepimiz bu kadına yazalım desteğe ihtiyaç gör diye kadında olmayan şekli aklıma sokalım kendini ona gibi hasta hissettirelim istiyorsun doktora ihtiyacı olan bence sensin insanları yorumuna karışmak yerine kendi yorumunu yap bırak bizde yapalım o kadın okusun aklı var sonuçta hangisi aklıma yatarsa onu uygular zaten senin yorumunu okuduğu zaman düşünür destek alsam mi diye gerek duyarsa alır.... insanlara müdahale etmek yerine yorumunu yap kenara çekil he bu işlerdende çok iyi anlarım diyorsan sağlık yerine bir sayga sıkıntımız olursa yazarız sende yardımcı olursun böyle boş yere kadının sayfasını boş mesajlarla doldur mamış oluruz diye düşünüyorum.

Siz kötü bir anne değilsiniz, yorgun çaresiz bir annesiniz. Eşi babalıktan bihaber annesiniz.
En güzeli kanguru, sling bebeğinizi bağlayın işinizi öyle yapın, büyüyene kadar.
Bu kadar zorluk içinde yaptığım yemeğe kusur bulan kocaya ben bir kap yemek daha yapmam ayrıca.

Doğumdan sonra Saç dökülmesi normal, hamilelik boyunca dökülmeyen saçlar dökülmeye başlıyor.

Lohusa depresyonuna girmişsin kesinlikle... psikolojik destek alman lazım..!! Bu şekilde devam edersen kendini de bebeği de çok yıpratırsın..!! Aman diyim.. bu işler ihmale gelmez.. hemen işinin uzmanı bi dr gitmen lazım..!!

Bugün pilavım biraz lapa olmuştu bir pilavı bile beceremiyorsun bu yemek isine bir çözüm bulmak lazım dedi ağlamamak için kendimi zor tuttum
Ne ağlaması ya hu, beğenmeyen kendi yapsın. Niye bu kadar sessiz kalıyorsunuz. Nefret ediyorum böyle adamlardan.

Peki sustum, ama yardima ihtiyacınız olursa veya konusmak isterseniz özelden ulaşabilirsiniz, sağlıcakla kalın

Peki sustum, ama yardima ihtiyacınız olursa veya konusmak isterseniz özelden ulaşabilirsiniz, sağlıcakla kalın

Hiç meraklanma canim ilk ulaşacağım insan sen olursun

is yaparken kangru falan hic ise yaramiyor. Daha cok agri daha cok yorgunluk yemek falan yapma esin madem yardimci olmuyor bebege bakarken o zaman bi zahmet yemek ve temizlik beklemesin. Hatirlarsan senle beraber gecti hamileligimiz bende ayni donemleri yasiyorum yemek falan yapamiyorum bir odadan cikmadan aksam oluyor birde 3.5 yasinda kizim var. ama esm Allah razi olsun ya kiza bikar ya oglani tutar ben yemek yaparim yorgunsam disardan soyler yada evde gecistiririz sesini cikarmaz. Bir anneyi butun ev islerinden en cok yoran sey bir bebegin surekli aglamasi. Cildirma noktasina gelince insan ne dedigini ne düşündüğünü bilemiyor. Sen kotu bi anne olsan yaptigina pisman olmazsin vicdan azabi cekmezsin. Suclu varsa oda destegini senden esirgeyen esindir. Bari aksam o gelince bebegi tutsun sen yemek yap vs. Benim esimde aslinda bana butun gun evde napiyosun gibi laflar ediyodu isten cikarildi gecen sene butun kis evdeydi halimi gordu o zaman anladi simdi cok bunlaldim mi evi topluyo çocuğu aliyo biseyler yapiyo. Sunu unutma ne kadar yük yüklenirsen o kadar yuk yuklerler sirtina. Yapabilecek gucun varsa bile yapma bos ver beceriksiz dedinler yapamiyo desinler. Sanki yapinca taktir mi ediyolar ki

Arkadaşlar hepinize yorumlarınız için çok çok teşekkür ederim..Bizim durumumuz hala aynı hala durmayan kucak isteyen bir bebeğim var ama kendime söz verdim bir daha ne olursa olsun asla ona kizmiycam bagrmiycam aslinda ona kizmamin bir nedeni de altı temiz karnı tok bir yeri ağrımıyor gazi yok kucağa alınca susuyor olmasıydı..yanı bir derdi yok kucak için boş boş ağlayınca sinirleniyordum..şimdi bıraktım herşeyi temizlik vs sadece bebekle ilgileniyorum elimden bu kadarı geliyor kusura bakma dedim kendisine de...tek başına markete bi yarım saat bile gitmek insana terapi gibi geliyor sanırım biraz kendime vakit ayırmam gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…