Sizce bebeğimin cinsiyeti ne ? Bakar mısınız

Tabiki öncelikle sağlıkla doğsun böyle cinsiyet durumuna çok takılmayın. Rabbim bilir tabi ama görrüğüm ve anladığım kadarıyla kız bebek yüzde 90 kız bir hafta sonra daha kesin söyler doktorunuz

Tabiki öncelikle sağlıkla doğsun böyle cinsiyet durumuna çok takılmayın. Rabbim bilir tabi ama görrüğüm ve anladığım kadarıyla kız bebek yüzde 90 kız bir hafta sonra daha kesin söyler doktorunuz
Teşekkür ederim çok sağolun. Ben şaşırdım bi kaç tepkiye cinsiyet konusunda sığ düşünen insanlar vardır ya öyle birşey mi zannettiler anlamadım da :) önyargılı ve gereksiz yorum yapılan herşey gereksiz geliyor :) insanların merakı bile rahatsız ediyor :)

Merhaba. Sağlıkla kucaga alin insallah
Ama bu haftalarda tahmin yürütmek gerçekten 50% kız veya 50% erkektir demek gibi olur. Bizde ilk net tahmin 13. Haftada verilmişti. 18.haftada kesinleşti. Insallah sağlıkla gelsin. Tatlı heycanlar bunlar :)

Ben de 11+6 da gitmiştim ikili tarama testi için ayni benim ultrason görüntüm sanki :) o zaman doktorumun biri kız biri erkek demişti ama şimdi ikisi de erkek diyorlar bence sizinki de erkek

Saçma sapan yorumlar Yazılmış Kadıncağız heves etmiş paylaşmış kız veya erkek demek yazmak çok mu zor da hamile haliyle üzüyorsunuz. Doktordan başka kimse bilemez tabi ki konu sahibi de farkındadır bunun ama tahmin edin diyor zaten bilin demiyor ki

okuduğunuzu anlıyor musunuz hanım efendi yeni üyeyim taşınması gerekiyorsa taşınır. İyi geceler soruya soruyla karşılık vermek nedir yahu

13 temmuz 2017'de üye olmuşsunuz. Neresi yeni? Ayrıca okumanız varsa forumda ilgili bölümü bulursunuz. Okuduğumu anlıyorum. Keşke siz de anlasanız. Burada insanlar çocuğu olmuyor diye dert paylaşıyor. Siz gelmiş kız, erkek diye cinsiyet araştırması yapıyorsunuz. Ayıp.

Herkes bir şeye benzetip, cinsiyetini tahmini etmiş. Bir tek ben mi sadece kafa görüyorum :confused: İçimden geçen hiçbir şey doğru çıkmadı bugüne kadar. Kız hissettim bu yüzden büyük ihtimalle Fenerbahçe’li bir erkek çocuğunuz olacak💛💙

İyi güzel heyecanlısınızda biz doktordan daha mı iyi mi bileceğiz, nereden bilelim, doktor bile net birşey söyleyemezken.
Şimdi ben erkek desem , inandınız mı erkek olacağına, oğlum diye mi seveceksiniz.
Zamanını bekleyeceksiniz sonuçta.
Kızıyorsunuz ama kusura bakmayın konununuz mantık dışı.

Saçma sapan yorumlar Yazılmış Kadıncağız heves etmiş paylaşmış kız veya erkek demek yazmak çok mu zor da hamile haliyle üzüyorsunuz. Doktordan başka kimse bilemez tabi ki konu sahibi de farkındadır bunun ama tahmin edin diyor zaten bilin demiyor ki
Teşekkür ederim size :) yok üzülmedim sadece şaşırdım insanların bu kadar hoşgörüsüz olmasına

İyi güzel heyecanlısınızda biz doktordan daha mı iyi mi bileceğiz, nereden bilelim, doktor bile net birşey söyleyemezken.
Şimdi ben erkek desem , inandınız mı erkek olacağına, oğlum diye mi seveceksiniz.
Zamanını bekleyeceksiniz sonuçta.
Kızıyorsunuz ama kusura bakmayın konununuz mantık dışı.
Sizin mantığınız almıyorsa yapabileceğim birşey yok kusura bakmayın. Çok saçma diye içinizden geçirip hiç parmaklarınızı yormadan geçseniz daha kafi bence teşekkürler

Ne kadar olumsuz bi insansınız bu kadar olumsuz düşünmekten yorulmuyor musunuz ?
Hiç olumsuz biri değilim,forumda beni tanıyan arkadaşlar da buna şahitlik edecektir.
Olumsuz biri olmadığım için de yorulmuyorum.
Sadece hayatta,hiç bir konuda aşırıya kaçmamak gerektiğini düşünenlerdenim.
Doktorun yorum yapamadığı bir konu için bu kadar acele edip,burdan tahmin beklemeniz bana garip geldi.
Gelen cevapları yüzdeye mi vuracaksınız?
Bizim oğlumuzu,ultrason görüntülerine göre, 7.aya kadar kız beklediğimizi de söylemek isterim.

Ayrıca burası farklı sosyo-kültürel düzeyden pek çok kadına açık bir forum,bu nedenle
farklı fikirlerin ve bakış açılarının olması da doğal.
istediğiniz gibi yorum yapmayan herkese sitem etmenizi veya olumsuz yorum yapmanızı da heyecanınıza ve hormonlarınızın etkisine veriyorum.
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı temenni ediyorum.

13 temmuz 2017'de üye olmuşsunuz. Neresi yeni? Ayrıca okumanız varsa forumda ilgili bölümü bulursunuz. Okuduğumu anlıyorum. Keşke siz de anlasanız. Burada insanlar çocuğu olmuyor diye dert paylaşıyor. Siz gelmiş kız, erkek diye cinsiyet araştırması yapıyorsunuz. Ayıp.
Ben çok sık konu açmıyorum. Sadece okuyorum takip ediyorum elimden geldiğince. Teşekkürler bilgilendirmeniz için. Benim de size bi önerin var madem bu kadar rahatsız oldunuz neden kendinizi yordunuz bu kadar yazarak. Tekrar ediyorum dışar da çocuklar var değil mi onları da görüp üzülüyordur maalesef insanlar benim de üzüldüğüm zamanlar gibi... eminim sizin gibi olumsuz kötü niyetli okumuyordur o insanlar Allah bağışlasın diye iyi niyetlerini sunuyordur içten içe. Allah isteyen herkese bağışlasın zaten... ayrıca bilir misiniz insanlar sevinçlerini paylaşmak ister iyi niyetli olan insanlar da buna ortak olmak... bakın ne güzel insanlar içinden geçenleri söylüyor tahmin yürütüyor bunda kötü birşey yok... siz daha çok sinir olursunuz bu site de ...

Back
X