- 1 Ocak 2022
- 3.512
- 12.351
-
- Konu Sahibi fatmaozdennn
cocukla aranizdaki ilişki;Pardon da zaten çocukla bir ilişkim var ve bu tarz muhabbetler aramızda dönüyor o konuda cekinmiyorum? Takıldığım şeyi belirttim
Tam olarak bucocukla aranizdaki ilişki;
Pardon da zaten çocukla bir ilişkim var ve bu tarz muhabbetler aramızda dönüyor o konuda cekinmiyorum? Takıldığım şeyi belirttim
Hayatındaki insana biraz daha yalvar o zaman bana neden böyle davranıyorsun diye.Hayatimdaki insanla nasıl muhabbet edecegimi size mi sorucam da konuşma tarzıma yorum yapıyorsunuz? Çocuğun rahatsız olduğunu iki ekran görüntüsü ile mi anladın? Kendisi de yapıyor aynı geyiği
Bu ne igrenc sacma sapan diyalog.
Hayır eski sevgilim barıştık noldu havalı oldun mu şu anBu cocuk eski sevgilinizin arkadasi olan mi? F fatmaozdennn
Siz .mlı g.tlü konuşunca havalı mı oldunuz?Hayır eski sevgilim barıştık noldu havalı oldun mu şu an
Su durumda mesajlardaki seviyeye hic sasirmadim, basliktaki soruya da cevap vereyim evet düşündüğünüz seyi söylemiş.Hayır eski sevgilim barıştık noldu havalı oldun mu şu an
Her konumda açık aramaya çalışmana ve konularımi ezberlemene de ben şaşırmıyorum belli ki işin gücün yokSu durumda mesajlardaki seviyeye hic sasirmadim, basliktaki soruya da cevap vereyim evet düşündüğünüz seyi söylemiş.
Tabi canım yeni nesil öyle sanıyor bu leş ağzıSiz .mlı g.tlü konuşunca havalı mı oldunuz?
Geldin mi balım hoş geldinBeyin terk