- Konu Sahibi fatmaozdennn
20 yaşında konuşma tarzınız bu mu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
20 yaşında konuşma tarzınız bu mu ?
Kız muhabbet zaten yap ,yapma, söyle söyleme. Saçma sapan bir diyalog.Bu ne iğrenç bir muhabbet ya, bari sansürleseydin
Adam ısrarla böyle şaka olmaz diyor bu kız söylesin diye resmen yalvarmisiyyy
tam bir cringe selalesi.
insanlar buna iliski mi diyor??
ayrıca kasar kelimesi sizi ürkütüyorsa adama neden o görseli atiyorsunuz? neden her ikinizin de agzina cinsel organlarin adi pelesenk olmus?
su konusmalardan tek hatali adam diyemem.
o zaman da siz seviyesiz bir sohbet aramış be bu muhabbeti adama atmışsınız. muhabbetin de neresi “komik” geldi anlamadım gerci de. maksat nedir yani? bunu sevgiliye atarken size gazel yazmasını mı bekliyordunuz. at bana aynı seyi esime atayım bak nasıl kızıyor. güldürdüysem bir daha güldüreyim; seviyesiz ve terbiyesizsiniz. hakkettiğiniz cevabı almışsınız karşı taraftan. bir de inatla “ndn sğk konusyorsn “ triplerine girmissiniz. cocugun size hala cevap veriyor olması bile mucize. su testisi su yolunda kırılırmış. yapceeek bii sey yook.İnternette buldum diyorum dimi ssi? okuduğunu anlamadan boş yorum yapma güldürüyorsun
haydaydan geldim çiftlik oynayanlara bir laf mı var burda pardooğğnm?Resmen vakit kaybı. Bu mesajlaşmayı yapmak yerine çiftlik oyunu oynasanız daha kaliteli vakit geçirmiş olurdunuz. Öyle bomboş bir konuşma.
İğrenç, biraz daha yalvar istersen ...
Ne rezil ilişkiler ne rezil muhabbetler yuhh diyorum
Ben de oynuyorum ondan kaliteli vakit dedimhaydaydan geldim çiftlik oynayanlara bir laf mı var burda pardooğğnm?