- 14 Temmuz 2023
- 2.317
- 2.016
- 22
- Konu Sahibi fatmaozdennn
İğrenç bide hiç bisey anlamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun olur öyle yanlış anlasilmalarE bunu baştan söylemeyince bizim hayal dünyamıza kaldı o da ben de öyle düşümüştüm
Hayır cocuk konu sahibine değil o görseldekine kaşar diyor gayet normal olarakben arkadaş grubunda konuşulan şeyi attınız sandım.
neyse yani sonuç olarak çocuk normal değil demiş.
size attığı görsel görünmüyor size kaşar mı demek istemiş anlamadım ben.
Evet öyle bir şaka attım böyle bı tepki verdi ve diyim mi dedigi için hakkimda boyle düşündüğünü düşündüm
e tamam, 'vajinama isi olmayan da girebilir' geyigi sizin icin normalse bu geyigi yapan bir kiza o sifati söylemek de ona normal.Pardon da zaten çocukla bir ilişkim var ve bu tarz muhabbetler aramızda dönüyor o konuda cekinmiyorum? Takıldığım şeyi belirttim
Geyik normal demedim farkındaysan ben böyle bir geyik yapmam konuştuğum adama vajinama isi olmayan girebilir geyiği yapmam ssi attigim kişiler aralarında konusmus ve bu bizı ilgilendirmez kıza küfür etmek doğru olmaz aramızda normal dedigim şey bu değile tamam, 'vajinama isi olmayan da girebilir' geyigi sizin icin normalse bu geyigi yapan bir kiza o sifati söylemek de ona normal.
niye bu kadar tepki verdiniz madem?
Aynen kendi atıp göt a.m muhabbeti yaparken sorun yok çocuk kaşar dedi diye sorun ayrıca çocuk rahatsız olmuş bu durumdan bide çocuk neden kötü oldu konuda anlamadime tamam, 'vajinama isi olmayan da girebilir' geyigi sizin icin normalse bu geyigi yapan bir kiza o sifati söylemek de ona normal.
niye bu kadar tepki verdiniz madem?
Hayatimdaki insanla nasıl muhabbet edecegimi size mi sorucam da konuşma tarzıma yorum yapıyorsunuz? Çocuğun rahatsız olduğunu iki ekran görüntüsü ile mi anladın? Kendisi de yapıyor aynı geyiğiAynen kendi atıp göt a.m muhabbeti yaparken sorun yok çocuk kaşar dedi diye sorun ayrıca çocuk rahatsız olmuş bu durumdan bide çocuk neden kötü oldu konuda anlamadim
Tamam sen istediğinle istediğini zaten konuş ama o da böyle her şeyi söyleme hakkı bulur, en baştan bu konulara sen girmeyecektin sonucundan rahatsız olacaksanHayatimdaki insanla nasıl muhabbet edecegimi size mi sorucam da konuşma tarzıma yorum yapıyorsunuz? Çocuğun rahatsız olduğunu iki ekran görüntüsü ile mi anladın? Kendisi de yapıyor aynı geyiği
Seviyesizlik ucuzluk ne ararsan var maşallah konuşmada karşılıklı ama birinizde değil bana kaşar diyecek biri ve ben onu parcalamiycam
Çocuk açıkça böyle şaka olmaz demiş.Hayatimdaki insanla nasıl muhabbet edecegimi size mi sorucam da konuşma tarzıma yorum yapıyorsunuz? Çocuğun rahatsız olduğunu iki ekran görüntüsü ile mi anladın? Kendisi de yapıyor aynı geyiği
İstediğin gibi et ama seviyenizi kendi çapınızda yaşayın zırlayıp taa buralara kadar paylaşıp midemizi bulandirma yeterHayatimdaki insanla nasıl muhabbet edecegimi size mi sorucam da konuşma tarzıma yorum yapıyorsunuz? Çocuğun rahatsız olduğunu iki ekran görüntüsü ile mi anladın? Kendisi de yapıyor aynı geyiği
Konuya bakmayip çıkabilirsin neden hala burdasin?:dİstediğin gibi et ama seviyenizi kendi çapınızda yaşayın zırlayıp taa buralara kadar paylaşıp midemizi bulandirma yeter
Madem öyle a.. ile başlayan şekilde konuşan adamı buraya atma . Hiçbirimiz bu kadar leş muhabbeti okumak zorunda değiliz. Eşimle bu seviyedeki konuşmayı bırak kız kardesimle yapmam .Hayatimdaki insanla nasıl muhabbet edecegimi size mi sorucam da konuşma tarzıma yorum yapıyorsunuz? Çocuğun rahatsız olduğunu iki ekran görüntüsü ile mi anladın? Kendisi de yapıyor aynı geyiği