- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.240
- 248
- 38
- Konu Sahibi kakaovanilya
-
Ya da nasıl bir yokluk insanı, başkasına ait birinden gönderme bekleyecek konuma düşürüyor?
Seninki daha cuk olmuş!Ya da nasıl bir yokluk insanı, başkasına ait birinden gönderme bekleyecek konuma düşürüyor?
ya haftalardır konuşmuyorum adamla :) tuhaf davranan oydu ayrıca, ben değil. saçma bir yere gidecek gibi geldi bu durum ve ben de o yüzden facebookumu kapattım. sürekli mesaj atan kendisiydi.
ya haftalardır konuşmuyorum adamla :) tuhaf davranan oydu ayrıca, ben değil. saçma bir yere gidecek gibi geldi bu durum ve ben de o yüzden facebookumu kapattım. sürekli mesaj atan kendisiydi.
konuştuğumuz zamanlarda işle ilgili konuşuyorduk, ya da siyasi gündem, yurtdışı eğitim vs. sanki aramızda bir şey olmuş gibi yorum yapıyorsunuz.
Ama sen aranizda bisey var gibi anlatmissin. Baya flortlesiyorsunuz. Hatta gel demesini bile ustune alinmissin. Daha ne olsun bacimkonuştuğumuz zamanlarda işle ilgili konuşuyorduk, ya da siyasi gündem, yurtdışı eğitim vs. sanki aramızda bir şey olmuş gibi yorum yapıyorsunuz.
konuştuğumuz zamanlarda işle ilgili konuşuyorduk, ya da siyasi gündem, yurtdışı eğitim vs. sanki aramızda bir şey olmuş gibi yorum yapıyorsunuz.
hahhaReelde ki kimsenin dikkatini cekememisse demekki. Sanalda tatmin ediyor kendini. Çok kötü allah kimseye vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?