Sizce bana bir gönderme mi var?

ya haftalardır konuşmuyorum adamla :) tuhaf davranan oydu ayrıca, ben değil. saçma bir yere gidecek gibi geldi bu durum ve ben de o yüzden facebookumu kapattım. sürekli mesaj atan kendisiydi.

bir daha konuşmayacaksan neden sana karşı boş olup olmadığını soruyorsun? ilişki baltalamıyorsan çekil aradan. he adamda suç yok mu elbette var ama bir kadın olarak sen bu tür mide bulandırıcı işlere girmemeyi bileceksin önce.

Abla adamin ilşkisi varmış derken sen yanlış anlamışsın kanka ilişkisi değil bana yürüyo yani adam evlenecekk

ya haftalardır konuşmuyorum adamla :) tuhaf davranan oydu ayrıca, ben değil. saçma bir yere gidecek gibi geldi bu durum ve ben de o yüzden facebookumu kapattım. sürekli mesaj atan kendisiydi.

Bu gibi adamlar siz sürekli cevap vermedikçe yazmazlar,bunun için facebook kapamalara falan gerek yok.
Bakın ne güzel bir buton var basıyorsunuz engelliyorsunuz,çok rahatsız olduysanız hani(!)

konuştuğumuz zamanlarda işle ilgili konuşuyorduk, ya da siyasi gündem, yurtdışı eğitim vs. sanki aramızda bir şey olmuş gibi yorum yapıyorsunuz.

Hemen saldiriya gecmeyin arkadaslar kiz baslangicta arkadas gözüyle kabul etmis konusmus hatayi sadece tuhafligi farkedip iletisimi kesmemekle yapmis. Sevgilisinden ayrilmismiydi senle böyle konusurken ? eger ayrilmayipta sana böyle gözle bakiyorum diyip sende karsi cikmamissan hata yapmissin ..

konuştuğumuz zamanlarda işle ilgili konuşuyorduk, ya da siyasi gündem, yurtdışı eğitim vs. sanki aramızda bir şey olmuş gibi yorum yapıyorsunuz.

Biz mi öyle yorum yapıyoruz? Kendi kendine gelin güvey olan sensin yahu. Sevgilisi de begenmis yazip kocaman gülen şarkının kendisi için paylasildigindan emin olan sensin yalnız :)))

Şimdi konunuda yorumlarınıda okudum.
İçten içe onun senden etkilenmesini beklemişsin.
Şarkıyı üstüne alınacak kadarda ondan hoşlanmışsın.
Ve bunlari yaparken onun bi sevgilisi olduğunu düşünmüyorsun.Adamda sana denli otunu b*kunu haber vericek kadar ilerlediyse hatalı..
Sende ortada üzülen bi kız olabilceğini düşünmicek kadar acımasızsın.
Durumu nekadar yumuşak anlatsanda olan bu..

yavrum yapmayın şöyle şeyler yaaaa,düşürmeyin kendinizi bu kadar ayağa .. muhtemelen de sana yollamıştır o parçayı evet, çünkü ana çiçek (sevgilisi) koklanırken yanında geçici çiçekler (siz) de kokluyordu ne güzel.. yapmayın ,siz değerli bi çiçeksiniz,başka çiçekleri soldurmayın açayım derken ayıptır

Keşke o hiçbirşeyden haberi olmayan kızdan ayrılsa, siz birbirinize daha çok yakışırsınız. - Ay ne alakası var hihihi -demeye çalışırken bile tabiri caizse avını bekleyen avcı gibi pusudasınız şuan.
Eğer birazcık duygularınız varsa vazgeçin o adamla konuşmaktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…