• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bana bir gönderme mi var?

Cok guzel demissiniz de hadi diyelim ki baska dusuncelere girmis bende diyorum ki kendine ya da karsidakine engel olmak icin uzaklasmis zaten. Olabilir herkes hata yapabilir ama bayan en azindan bir yerde durmus. Ayrica linkedln den degilde is yerinden olsaydi bu arkadas bu kadar yorum alir miydi? Benimde calistigim yerde erkek arkadaslarim var. yeri geliyo sevdigi kizi anlatiyo, yeri geliyo facede gordugumuz seyleri birbirimize atiyoruz. Sevgilisi olanda var whatsapptan saatlerce konustugumuzda oluyo. Yeri geliyo dur disardayim rahat yazamiyorum mal mal siritiyorum sokagin ortasinda sonra konusuruz dedigide. Ne yani simdi ben bu arkadaslarimami halleniyorum? Yoo gayet cook yakin arkadaslarim. Sukur hepsi bi derdim oldugunda kosar. sadece cok agir konusulmus. Gereksiz tepkiler var. ya da bende biraz saflik. Bilemedim...
Senin gayet normal gormen de problem yok zaten normal "ee ne var ki sunlari sunlari yapiyorum illa halleniyo muyum"diyosun haklisin.
Ve bunlar gayet olabilecek seyler ben de meslegimden dolayi departmanimda genelde tek kadin oldum hep ve erkek is arkadaslarimla daha yakindim.
Ama konu sahibi bana olayi bastan normal gormemis ve salaga yatmis geldi.
Artik adam hani acik acik soyleme ipuclarini verince anca aman kacayim demis(ha en azindan o da iyi) yani oncesinde kendisinin normal gormedigi seylere bi mesafe koyma ihtiyaci hissetmemis. Kendince bi flortlesme oyunu oynamis esasen.
E tamam engelledin daha burada bana gonderme mi yapiyo acaba demesi bile olaya senin benim kadar medeni bakamadiginin kaniti.
Uyuz oldugum konu da bu oldu; safa yatmak.
Bu ara estagfurullah belki de ben fesadimdir.

Adamın sevgilisi varken açık açık sana birsey paylasicsgini mi sanıyorsun gerçekten? O kadar kale alacağını? :KK76:He zaten yapiyorsa bastaki adam kelimesini unut.Kafan güzelmiş Güle güle kullan.konun ergen değil ucuz neyse daha fazla kendimi yoramicam birgün kendiniz gibi birileriyle karsilasmaniz dileklerimle:KK50:

Ben şeyi merak ediyorum, madem o kadar arkadaşça neden kimse kendi cinsiyetinden biriyle bu derece samimi olmuyor, neden bir kızla "eve geldim, işe gidiyorum" gibi bir muhabbet yapınca abuk karşılıyoruz? Sevgili triplerine girmişsiniz ve nasıl normalleştireceğinizi şaşırmışsınız. Bence size demiştir ve sevgilisini aldatmaya hazırlanıyor.

Back