Sizce bana bir gönderme mi var?

AAaayyyyyy adamın sevgilisi varken sen kimsin yaaa. Kız duysa zaten bu olanları onun peşinden koşar aşkım yok öyle bişey yanlış anladın diye sende arkasından bakakalırsın.Boşboş şeyler düşünmeyin bekar adam çok ortalıkta.Bu ne rezillik acaba ya.Ben şok.

aynennnnn katılıyorum arkadaşlara hep farklı bakış açısından bakıp yazardım buraya ama ortada bişey yok adamcağız umut verecek bişey yapmamış bilmem neler neler den umut çıkarılmış,
tek tavsiyem bi erkek aradaş bulmanız ,
yalnız bu kez sahipsiz olsun

şu sosyal medya nedır yahu,mıllete bakıyon musmutlu,sonra dayktı,kötekdi,mıllete bakıyon,ayy banamı yazdı,mesajmıydı,ne konuma özürlü bir toplumuz,nedır yahu,

adamı önemsemiyor gibi cevaplar yazmışsınız ama adam hakkında burda konu açacak kadar ve onun yazdıklarını üzerinize alınacak kadar da önemsemişsiniz. sizin sevgilisi olan bir erkekle gün içinde bu kadar çok konuşmanıza anlam veremedim yani ne umdunuz ki? ya da arkadaş olarak da sizce fazla samimi bir ilişki olmamış mı? neden senin sevgilin var benle bu şekilde konuşma demediniz, uyarmadınız ya da gururlu davranıp siz mesafe koymadınız? adamın birlikte olduğu kadına ayıp yani ben anlamıyorum böyle ilişkileri

bunu yapan kadınların cok cırkın ve albenısız kadınlar oldugunu dusunuyorum
ancak oltayı bız sevgılısı oldugunu bıle bıle sahıplı erkeklere atarız basıtlıklerı

29 yasinda sin linkedin den bir adamla mesajlasiyorsun ve sanal alemde.. Ve adamın 3 yıllık ilişkisi var.. Ve Üzgünüm de o kadar mı çaresiz yalnizsin çok yazık

Ayrıca evet sana gönderme yapıyor Facebook üzerinden. "GEL diyor ,canım sıkıldıkça geyik yapacağım kadın gel diyor,sanal mesajlarla ego mu tatmin et gel diyor,3 yıllık ilişkimi görüp dalga geçiyorum yine de varsin ya gel diyor ne olursan ol gel diyor..

Sana demiş tabii ki. Böööyle açmış kollarını dizleriyle de yere çömmüş seni bekliyor. Az daha beklersen çöllere düşüp sabuha şarkısı eşliğinde kumlarda sürünür maazallah.

linkedin de facebook kullanım amacına döndü iyicene. tabii cevap verenler çok olunca millet de o gazla ona buna bağlantı isteği gönderiyor, teşekkür mesajları, sosyal medya hesabı istemeler falan filan...

neyse..

ben yanlış mı anladım. adamın sevgilisi var dedin değil mi?

gerçi şaşırmamak lazım evli adamlar bile yoldan çıkmışken.. kızlar da sevgilisi varmış evliymiş bilmem neymiş sallamıyorken..

merak ettiğin sana gönderme yapıp yapmadığıysa sana yapıyor işte. sana boş demeyelim de geçici bir sanal heyecan bulmuş kendine.
o adamdan hayır gelmez. görmemezlikten gel.

Konum ergence bastan uyarayim demissin de, 29 yasinda ergen konusu acmayiver bi zahmet.
Bunlarla ugrasacagina fizyolojik yasla beyin yasini esitlemek icin ugras bence daha hayirli olur.

Ne bicim yorumlar yapmissiniz. Insanlar gayet gundemden sohbet edebilirler. Bayan zaten muhabbet farkli yollara girince kapatmis facebooku ister kendine engel olmak icin ister adama farketmez noktayi koymus. Oyle yorumlar yapiyorsunuz ki sanki kiz gitmis elin adamina onu birak beni al diye yapismis. Kafasina takilmis ben mi yanlis yorunluyorum diye ne var bunda! Herkes bir namus bekcisi kesilmis. ama sizin kafa yapiniza gore kadin bir erkege selam dahi vermese kocariniz sizi aslaaa! Aldatmaz... Cnm o erkeklerin beyninde kalbinde pislik varsa siyaset,egitim, gundem sohbetinden bahseden birini degil illa aranan birini bulur!

Adamin sana yazildigini anlayacak yastasin simdi durup ama isten konusuyorduk deme. Hosuna gitmis ilgisi. Ama bir kadin olarak bir kadini hice sayman seni düşürür.
Kendinize neyi layik goruyosunuz insan hayret ediyor.

Ben de basta cok kotu dusunmedim de ayrintilar var
Zinhar erkeklerle konusma diyen yok ki. Bi kere linkedin in kullanim amaci belli. Bu adam linkedin den gorup bir hemcinsini sosyal medya dan eklemis midir? Sanmam..
Kendisi de demis ki gun icinde bisuru msj atmaya basladi hatta sevgilisi ile ne ara gorusuyor diye dusunmeye basladim diyor. Simdi konusma cok normal olsa ayh benle msjlasmaktan sevgiliyle gorusemiyo diye dusunmez normal insan.
Icten ice kadinlik egosunu tatmin ediyo baska kadin da devreye girince hele ego tavan.
Adam bana su saatte eve gecicem fln diye msj atiyordu diyor. E simdi sen karsidakini normal gorsen e arkadasim banane demez misin?

Keske herkes cok medeni ve iyi niyetli olsa.
29 yasinda sarki bana miydi acaba diye buraya konu acmakta bunu sadece normal bi sohbet olarak gormediginin ayri bi kaniti bence

Cok guzel demissiniz de hadi diyelim ki baska dusuncelere girmis bende diyorum ki kendine ya da karsidakine engel olmak icin uzaklasmis zaten. Olabilir herkes hata yapabilir ama bayan en azindan bir yerde durmus. Ayrica linkedln den degilde is yerinden olsaydi bu arkadas bu kadar yorum alir miydi? Benimde calistigim yerde erkek arkadaslarim var. yeri geliyo sevdigi kizi anlatiyo, yeri geliyo facede gordugumuz seyleri birbirimize atiyoruz. Sevgilisi olanda var whatsapptan saatlerce konustugumuzda oluyo. Yeri geliyo dur disardayim rahat yazamiyorum mal mal siritiyorum sokagin ortasinda sonra konusuruz dedigide. Ne yani simdi ben bu arkadaslarimami halleniyorum? Yoo gayet cook yakin arkadaslarim. Sukur hepsi bi derdim oldugunda kosar. sadece cok agir konusulmus. Gereksiz tepkiler var. ya da bende biraz saflik. Bilemedim...

kız arkadaşı olduğunu bile bile ne diye konuşuyorsun senin sevgilin aynı şeyi yapsa gelip burada konu açar dert yanarsın hiç mi ders almıyorsunuz anlamıyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…