Sizce ayrılmalimi?

ne kadar küçüksün içim sızladı yaşını duyunca zararın neresinden dönersen kar annende destekçin oluyormuş oku ne olursa olsun oku kızının de hayatını kurtar kendinin de hayatın yarın karşına kimi çıkaracağını bilemezsin.

11 yaşında saklambaç oynuyordum ben daha...

Sevgiyi göremediğin bir evlilikte kendini yıpratma, yaşın genç. Ailende arkanda, git kendi düzenini kur,kızına bak güzelce.

Ailem izin vermedi çok kızdı kızacaksın iz biliyorum kaçtım (

(

Ailem izin vermedi çok kızdı kızacaksın iz biliyorum kaçtım (

Olan olmuş artık yapacak bir şey yok. Sen bundan sonraki hayatını düşün ve hatalarını tekrarlama yeter. Ailen de destek oluyorsa bundan sonrası daha kolay olur senin için.

Emin olmak için 2 kez okumak zorunda kaldım. 19 yaşındasın, 3 yıllık evlisin ondan önce de 5 yıl sevgiliydin Ben şok! 11 yaşında ne sevgilisi be yavrum? Kendi ellerinizle yok etmeyin şu hayatınızı ya günah. Kendinizi daha iyi yerlere layık görün, okuyun, kişisel gelişiminizi tamamlayın, büyüyün. Bir olgunlaşın. Koca kaçmıyor, nasilsa evlenirdin. Kocan da muhtemelen cocukmus daha. 50 sene öncede kaldı o 16 yaşında evlenmeler. Azcık çağı takip edin. Dışarda seni güzel umut dolu bir hayat beklerken kendini mutsuzluğa mahkum etmemeliydin. Ama sorun ailende ve çevrende. Bizlere doğruyu gösteren bir ailemiz var, erken evliliğin yanlışlığını gayet kavramış bir çevremiz var. Sen rehbersiz ilgisiz sahipsiz kalmışsın canım. Hala okuyup hayatını ve bebeğinin hayatını düzeltme şansın var. Kendinden asla vazgeçme... Bol şanslar...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…