Sizce ayrılmalimi?

H
Sevgiliyken hiç mi anlamadınız, ne bileyim ozaman dışarı çıkmanıza hiç karışmazmıydı mesela, ufak ufak tiyolar verdi de sevgiden farketmediniz mi acaba. Birde çok genç evlenmişsiniz.
Hiç ç anlamadım ((

Bence de siz zaten kararınızı vermişsiniz
Yazıyı okurken kendimi evlilik kısmında çok karanlıkta çok kasvetli hissettim.
Kendi ailenin olduğu bölümü okuyunca kendimi bi aydınlık ferahlık içinde hissettim. Yani verdiğiniz karar doğru. Ama yine de hemen pes etmeyin. Çünkü ilk iki üç yıl erkekler evliliğe adapte olamıyorlar. Konuş deme demissiniz ama konuşmak zorundasınız malesef. İstediğiniz bitirmekse konuşmadan boşanma dilekçesi verirsiniz ama bu evlilik kurtulur mu diyorsanız da konuşup bi yardım almak zorundasınız

H

Hayır tecilli gitmicem diyo nereye kadarsa oda

Cocuk askerlikten kaciyo evdrkini dovuyo eve gitmiyo bravo!

Bir erkek eve gelmiyosa esten kaynaklidir benim dusuncem bu lakin senin durumda oyle degil gibi.

Cok kucuksunuz daha karakterler oturmadan evlilik olmus birde ustune cocuk ikinizede agir kosullar.

Esinle sen degil baban konussun cagir babani bu evden tasinacaganizi annesinin hayatiniza mudahale etmiyecegini eve vakitli gelip gitmesibi aksi halde sizi ve cocugunuzu goturecegini soylesin. Son sans bu

Hala evlimisiniz
Yok canim .siddet uygulayan aldatan gece hayati olan biriyle evlilik olurmu ..5 yil evli kaldiğima pişmanim..keşke daha erken boşsnma davasi acmiş olsaydim..5 yilim boşu boşuna cöpe gitti...boşuna yiprandim göz yasi döktüm ..ömtümden ömür gitti

Son düzenleme:
Yavrum 16 yaşında evlilik olur mu.Daha çocukmuşsun.Hoş,hala öylesin.

Mutsuz bir hayatı yaşamak zorunda değilsin.Ayrılırsan ortada da kalmayacaksın.Yeniden kurarsın hayatını.Hiç düşünme bile.Yazık etme gencecik yaşında kendine.

19 yasindasin
3 yildir evlisin
5 yil sevgiliydiniz
11 yasindayken sevgiliniz mi oldu?
16 yasinda evlendiniz mi?
saka mi bu??
nasil resmi nikah yaptiniz 16 yasindayken??

16 yaşında mı evlendinacelen neydi evlendin okuman gereken yaşta hadi sen küçüksün ailen hangi kafa verdi seni eşine tabikide boşan ayrıl okulunu oku çalış

16 yaşında evlenmesini bir kenara bırakın 11 yaşında sevgili olmuş lar o çocuk yaşta ne kendinden nde karşı taraftan anlayacağı ne ki.? Büyük hata.

Ya 11 yaşımdan beri sevgilim demekte ne demek? 11 yaşında oyun arkadaşındır.. Hele 16 yaşında evlenmek..
Valla ben 26 yaşımda, acaba erken mi diyerek evlendim..
Siz 16 yaşında evlendiğinize göre, herşeye göğüs gerebilecek cesaretiniz vardır.. 16 yaşında muhakkak evlenme diyen aklı başında insanlar olmuştur çevrenizde.. Onları nasıl dinlemediyseniz şuan da birilerine göre hareket etmenize gerek yok.. Artık reşit olmuşsunuz, kararlarınız oturmaya başlamıştır..

Evlenmek isteyen varsa çocuk yaşta, iyi okusunlar..

Böyle konuları okuyunca çok üzülüyorum ya. Çocuk yaşta evlenilir mi hiç? Yaşın çok küçükmüş nereden bilecektin bunları yaşayacağını. Ailenin engel olması gerekirdi neden engel olmadılar?

Zaten en az 20 yaşımıza kadar okumamız gerekiyor. Liseyi bırakıp mı evlendin? Eğer öyle yaptıysan boşanmasan bile açıktan liseyi bitirmeye çalış. Hiç korktuğun kadar zor değil. Sonrasında üniversite de okuyabilirsin. Çok güzel olur böyle yaparsan. O zamana kadar çocuğun da biraz büyümüş olur bir işe girdin mi senden mutlusu olmaz.

Üniversite okurken çalışabilirsin eğer ailen bebeğe bakarsa. Lise mezunları için güzel iş imkanları oluyor. Çok yorucu işler ama paranı kazanırsın kimseye muhtaç olmazsın.

Ailenin desteği varsa hemen boşan derim ben. İşin içine şiddet girince boşanmayın diyemiyorum. 16 yaşında doğru bir karar vermiş olmana imkan yok zaten. Yaşın hala çok küçük, hatanı telafi edip yaşamına çok rahat devam edebilirsin.

anne baban ayrı.
annenin yolu yol değil.
üvey abiler kimin yanında kalıyor?
baban evli mi?

Çok da küçüksün bebişin de çok küçük dayak da var uzatma derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…