Hiç ç anlamadımSevgiliyken hiç mi anlamadınız, ne bileyim ozaman dışarı çıkmanıza hiç karışmazmıydı mesela, ufak ufak tiyolar verdi de sevgiden farketmediniz mi acaba. Birde çok genç evlenmişsiniz.
Askerlik yapti mi?22yasinda
Hayır tecilli gitmicem diyo nereye kadarsa odaAskerlik yapti mi?
H
Hayır tecilli gitmicem diyo nereye kadarsa oda
Yok canim .siddet uygulayan aldatan gece hayati olan biriyle evlilik olurmu ..5 yil evli kaldiğima pişmanim..keşke daha erken boşsnma davasi acmiş olsaydim..5 yilim boşu boşuna cöpe gitti...boşuna yiprandim göz yasi döktüm ..ömtümden ömür gittiHala evlimisiniz
Annenin babanin imzasi olunca sorun olmuyor...19 yasindasin
3 yildir evlisin
5 yil sevgiliydiniz
11 yasindayken sevgiliniz mi oldu?
16 yasinda evlendiniz mi?
saka mi bu??
nasil resmi nikah yaptiniz 16 yasindayken??
17 yasindayken sorun olmuyordu , kanunu mu degistirdiler?Annenin babanin imzasi olunca sorun olmuyor...
Öylemi...bilmiyordum...17 yasindayken sorun olmuyordu , kanunu mu degistirdiler?
16 yaşında mı evlendinacelen neydi evlendin okuman gereken yaşta hadi sen küçüksün ailen hangi kafa verdi seni eşine tabikide boşan ayrıl okulunu oku çalış
anne baban ayrı.Telefondan yazıyorum yanlisim olursa affedin hakkınızı helal edin şimdiden..
Eşimle 3 yıldır evliyim çok erken yaşta evlendim 5 yıl sevgili olduk. Evlendik ailesi yuzunden tartismalarimiz dayak vs oldu. Şimdi 3 aylık kızım var. Eşimden çok soğudum ne hatrimi sorar ne ilgilenir ne vakit geçiririz iki günde bı kavga ediyoruz. Bıktım usandım artık.
Ve çok soğudum. İlgisiz eve 11 de gelir kendi dükkanları ama keyfiyen geç geliyor. Ailesi isi ön planda. Ben hamileyken aldir diyen bir annesi var önceki konualrimdada okursaniz kaynanam beni sevmez yalan yanlış millete anlatır. Ben kendi ailemden cevremden asla görmediğim şeyler. Evden dışarı çıkartmaz. Durumumuz var evimiz çok kötü ailesine yakın diye tasinmiyor anlicaniz çok doluyum. Şimdi ev alıp gidicez diye söz verdi ama davranışları aynı çok soğudum ilgisizlikten sevgisizlik ten.
Konuş demeyin bı milyon kere konustum neredeyse...
Ayrılırsam annem babam hep yanımda açıktan okulumuz okuyup calisicam. Ailemin desteğiyle daha iyi şartlarda yasicam. Ruhsal olarakta daha iyi olucam çok soğudum mutlu değilim. Kaç gündür de belli ediyorum bıktığı mi. Sizce onunla devammi etmeliyim ayrılıp kendi mutlulugumumu dusunmeliyim.
Bebegimde daha iyi şartlarda olur.
Sizce ne yapmalıyım çok bunaldım sıkıldım. 40 yaşıma gelince çok çektim demek istemiyorum. Daha 19 yaşındayım. Şuan ağlayarak yazıyorum çünkü sevgiliyken böyle değildik çok değişti(. İki üvey abim var onlarda destekçim.sizce ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?