• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ayrilik sebebi mi?

Gencleri ayri bir odaya oturtsaydiniz anne babalar birlikte otururlardi

Bi kere öyle istemeye falan toplanıp kuzenlerine kadar getirmez insan, aileler kaynaşacak oturup sohbet edecek tanışacak, zırıl zırıl ergenlerin içinde mi? Fırsat mı kalır? Çok düşüncesizlermiş. Nişan da oldu diyorsun valla hiç bağlamaz ev burası yani salon değil ki toparlanıp cümbür cemaat gelsinler... Anne baba gelir kardeşler gelir tanışılır konuşulur. Büyükler ayaktayken Allah aşkına o curcuna da isteme mi olur ya? Görgüsüz görgüsüz... Şimdi bu kadar doluştularsa her halta doluşur bunlar haberin olsun. İnsan bi düşünür der ki uygun mu gitmemiz bu kadar kalabalık... bilemiyorum ya. Annen haklı bence...

Atla deve sanki insanlar görüşecek kız isteyecek birbirini tanıyacak gelmişler yığınla, nikaha, kınaya gel yani istemeye işin ne. Böyle kalabalık takılan ailelerde hiç hayır olmuyor bilesin.

artik hic bir seyi bilmiyorum acikcasi. kafam o Kadar allak bullak ki. hem bir yandan ayriligi düsünüyorum kötü oluyorum diyer yandan ailem ve dedikleri acaba Dogru mu. kac defa sinir krizi gecirdim :(
Sen hiç gözü açık değilsin anladığım kadarı ile psikolojik olarak çok baskilanmissin. Nisan kına düğün gibi organizasyonlarda %90 sorunlar çıkar. Kız tarafı erkek tarafı resmen bir açık arar. Bunlar yaşanıyor gercekci olalim. Yani aileler arası durumlar önemli değil. Annen veya sozlunun annesi ne fark eder? Hangisi haklı olursa olsun ortalığı karıştırıyorlar sonuç bu. Sen herkesi bi kenara bırak sözlün ne diyor sana onu söyle.

Bi kere öyle istemeye falan toplanıp kuzenlerine kadar getirmez insan, aileler kaynaşacak oturup sohbet edecek tanışacak, zırıl zırıl ergenlerin içinde mi? Fırsat mı kalır? Çok düşüncesizlermiş. Nişan da oldu diyorsun valla hiç bağlamaz ev burası yani salon değil ki toparlanıp cümbür cemaat gelsinler... Anne baba gelir kardeşler gelir tanışılır konuşulur. Büyükler ayaktayken Allah aşkına o curcuna da isteme mi olur ya? Görgüsüz görgüsüz... Şimdi bu kadar doluştularsa her halta doluşur bunlar haberin olsun. İnsan bi düşünür der ki uygun mu gitmemiz bu kadar kalabalık... bilemiyorum ya. Annen haklı bence...
düsüncelerini acik paylastigin icin tesekkürler. bilmiyorum vallahi….4,5 senedir görmedigim aile üyeleri vardi. annem annesine tamam kalabalik gelin deyince bende daha fazla düsünmedim acikcasi :(

Sen hiç gözü açık değilsin anladığım kadarı ile psikolojik olarak çok baskilanmissin. Nisan kına düğün gibi organizasyonlarda %90 sorunlar çıkar. Kız tarafı erkek tarafı resmen bir açık arar. Bunlar yaşanıyor gercekci olalim. Yani aileler arası durumlar önemli değil. Annen veya sozlunun annesi ne fark eder? Hangisi haklı olursa olsun ortalığı karıştırıyorlar sonuç bu. Sen herkesi bi kenara bırak sözlün ne diyor sana onu söyle.
ailen bize okey desin gelir elini ayagini öperim özür dileriz diyor ama onu bize bu olaylardan sonra geldiginde yapmaliydi tabi o Zaman ne oldu bilmiyorum cünkü o aksam ben evde degildim :(

Ailem onlardan kacıyordu ne demek?
Onceden biliyorlardı kalabalık geleceklerini diosun o zaman neden evde oturacak yerler sandalye falan ayarlamadınız?

Onceden biliyorlardı kalabalık geleceklerini diosun o zaman neden evde oturacak yerler sandalye falan ayarlamadınız?
benim ailem cocuklari ayakta tutariz düsüncesiyle sandalya ayarlamadilar =/ bende fazla agzimi acamadim cünkü ne Zaman bir sey sorsam önersem kavga cikti...dekorasyonu bile fazla buldu benim ailem...

Omlar misafir tabi ki onlar oturacak. Annenizin bunu sorun yapmasi ve sizin de annenize sen ayril o zaman demeniz sonra annenizin dayiniza bu is olmayacak mesaji attirmasi cok tuhaf gelismis butun olaylar

Aile büyükleri oturur.
O 12-20 yaslarindaki gencler kenarda kösede dikilmeliydi.
Gözümde canlandiramadim .. ailene tabi ayip olmus bence.
Gencler ayakta durabilirdi ve nisanlinin ailesi genclere diyebilirdi büyükleriniz otursun vs diye bence.

zaten annesi benim anneme adet falan sorunca diyebilirdi bizde öyle kalabalik gelinmez diye. sanki annem bile bile yapti gibime geldi

benim ailem cocuklari ayakta tutariz düsüncesiyle sandalya ayarlamadilar =/ bende fazla agzimi acamadim cünkü ne Zaman bir sey sorsam önersem kavga cikti...dekorasyonu bile fazla buldu benim ailem...

Cocuklar niye ayakta dursun ki saatlerce...
Neyse bence senin ailen o aileyi kendilerine layık görmüyorlar...dekorasyonu bile layık görmemişler bu nişana....annen sana sormadan msj attırmış falan...
İstemiyorsa nişana kadar neden geldiniz artı madem cagırdınız o zaman misafire yer ayarlayacaksın saygı göstereceksin...istemiosanız zorla değil ki sonradan uslubuyla nişanı atardın....Ailen kaba

bence çocuklar başka bir odaya alınabilirdi veya sandalye ayarlanabilirdi.karşı tarafın çoluk çocuğu toplayıp gelmesi çok saçma geldi.ailenizinde kabul edip bir önlem almaması saçma geldi.hayal bile edemedim yani aileniz ayakta misafirler oturuyor falan.evin içinde o kadar kişi,insan konuştuğundan birşey anlamaz.ayrılma olayıda saçma yani dayınız ne alaka?tek sorun buysa,ayrılmak istemiyorsanız biraz zaman geçsin ailenizi ikna etmeyi tekrar deneyin.iki tarafta saçmalamış.

Hayir yani :KK70: hala gözümde canlandiramiyorum..

Misafirler geldi yerlesti coluk cocuk. Senin anne ve aile büyüklerin ayakta kaldi ve hic nisanlinin ailesinden bir büyük demedi mi o genclere, kalkin yer verin büyüklerinize vs diye?

Bu konuda annen hakli bence.

Cocuklar niye ayakta dursun ki saatlerce...
Neyse bence senin ailen o aileyi kendilerine layık görmüyorlar...dekorasyonu bile layık görmemişler bu nişana....annen sana sormadan msj attırmış falan...
İstemiyorsa nişana kadar neden geldiniz artı madem cagırdınız o zaman misafire yer ayarlayacaksın saygı göstereceksin...istemiosanız zorla değil ki sonradan uslubuyla nişanı atardın....Ailen kaba
Kaba kavrami cok Dogru!

bence çocuklar başka bir odaya alınabilirdi veya sandalye ayarlanabilirdi.karşı tarafın çoluk çocuğu toplayıp gelmesi çok saçma geldi.ailenizinde kabul edip bir önlem almaması saçma geldi.hayal bile edemedim yani aileniz ayakta misafirler oturuyor falan.evin içinde o kadar kişi,insan konuştuğundan birşey anlamaz.ayrılma olayıda saçma yani dayınız ne alaka?tek sorun buysa,ayrılmak istemiyorsanız biraz zaman geçsin ailenizi ikna etmeyi tekrar deneyin.iki tarafta saçmalamış.
her seyi denedim ama bos. ya o ya biz diyor annem….onu secersem ailemi unutmam gerek tabi o Zaman riza olmadan nasil evlilik olur bilmiyorum...kafam bombos...annem bana sey dedi güya oturcan cocuklara kalkin demisler onlar kalkmamis ama iste kendi gözümle görüp duymayinca inanamiyorum. aileme bu konuda fazla güvenim yok

Ailen kaba degil. Aksine nisanlinin ailesi kaba.

Sende dünden razisin ailende hata aramaya.. annene sen o yüzü vermissin, cok istiyorsan ayril diyerek. O da bu lafin üzerine dayina mesaj attirmis.

O konuda sacmalamis ama senden okey cikmis sonucta.

Insanlar konusa konusa anlasmiyor muydu ya.
Genclere gelin siz buraya gecin, buraya da buyukler otursun dense konu bile olmayacak mesele.
Ben annenizi tamamen haksiz buldum. Tamam ailelerin benzer olmasi optimum dur da, Gencler anlastiktan sonra bu tarz ufak meseleler tolere edilmeli. Yazik degil mi size.

her seyi denedim ama bos. ya o ya biz diyor annem….onu secersem ailemi unutmam gerek tabi o Zaman riza olmadan nasil evlilik olur bilmiyorum...kafam bombos...annem bana sey dedi güya oturcan cocuklara kalkin demisler onlar kalkmamis ama iste kendi gözümle görüp duymayinca inanamiyorum. aileme bu konuda fazla güvenim yok
yani nişanlın çok mu iyi?ailesi çok mu iyi?bunları düşünüp karar ver o zaman.ailene güvenmiyorsun ama bence onların rızası olmadan evlenirsen mutsuz olursun.

Ailen kaba degil. Aksine nisanlinin ailesi kaba.

Sende dünden razisin ailende hata aramaya.. annene sen o yüzü vermissin, cok istiyorsan ayril diyerek. O da bu lafin üzerine dayina mesaj attirmis.

O konuda sacmalamis ama senden okey cikmis sonucta.
zaten annemin ayrilmayacagini bildigim icin öyle dedim ama o da tabi dayima hemen yazdirtti...tam dizilik bizim olay xD

Back