- 15 Temmuz 2021
- 401
- 137
- 24
-
- Konu Sahibi Zeynahatunn
Kardeşinizin haklı olduğuna kanaat getirdim şu an teşekkürler. O zaman ya çalışmama izin verecek ya da herseyi kendi rızası ile üstlenip insanlara efelik yapmayacak .Sizin gibi bır kardeş bendede var işine gelınce benı sömurur işine gelince hep senin dediklerin oluyor det sen haksızsın
Kardeşinizin haklı olduğuna kanaat getirdim şu an teşekkürler. O zaman ya çalışmama izin verecek ya da herseyi kendi rızası ile üstlenip insanlara efelik yapmayacak .
Rızkı veren Allah .O sadece bir vesile
Aylaklık değil çok bilmiş hanımefendi.Abim izin vermiyor çalışmama diyorum .Tğrkçe yazıyorum.Allah yatana havadan rızık vermiyor güzelim. Bu da yeni moda oldu. Onun bunun verdiğiyle yaşayıp rızkı veren allah diyorsunuz.
Kedi için çıkardığın çıngarın yarısını çalışmak için çıkarsaydın ya. Ama yok, maaşlar düşük, ortam kötü. Böyle aylaklık daha güzel.
Tamam işte abin kediye izin vermeyince ortalığı yıkabiliyorsun da çalışmana izin vermeyince haaa taam ozaman diyorsun? Onu soruyoruz. İsteyince gayet sesin çıkıyor belli ki.Aylaklık değil çok bilmiş hanımefendi.Abim izin vermiyor çalışmama diyorum .Tğrkçe yazıyorum.
bundan önce de çocuk rızkıyla gelir modası vardıAllah yatana havadan rızık vermiyor güzelim. Bu da yeni moda oldu. Onun bunun verdiğiyle yaşayıp rızkı veren allah diyorsunuz.
Kedi için çıkardığın çıngarın yarısını çalışmak için çıkarsaydın ya. Ama yok, maaşlar düşük, ortam kötü. Böyle aylaklık daha güzel.
Tamam işte abin kediye izin vermeyince ortalığı yıkabiliyorsun da çalışmana izin vermeyince haaa taam ozaman diyorsun? Onu soruyoruz. İsteyince gayet sesin çıkıyor belli ki.
Bizde öyle değil abim istemiyor boşanmasını .Boşanırsa da çocuğunu babasına bırakıp gelsin diyorbundan önce de çocuk rızkıyla gelir modası vardı
ama bura çocuk var geçinemem diye ayrılamayan kadınlarla dolu
kazın ayağı nasılmış ama
Kendi ayaklarının üzerine bas ve kendi evine çık benceKızlar selamevde bir kedi besliyorum .Bir de ablamın kedisi yavruladı geçen ay .Yavrunun biri sakat doğdu.Annem biz sahiplenelim dedi .Ama 35 yaşında ki abim evde ikinci kedi istemediği için abimin dediği oldu Kesiyi bir yabancıya sahiplendirdi.Annem bana söz verdi gider alırız diye .Abin ne diyorsa o dedi . Kızlar bakın ben 24 yaşında bir öğretmenim .Ayrıca yüksek lisans yapıyorum .Ama annemin babamın yanında 35 yaşında ki abim kadar değerim yok . Sabah kahvaltısında bile etrafında pervane oluyorlar . Evlatları olsunlar hakkıdır .Ama gözleri beni de görsün .En büyük argümanları şu ; Abim ben ne istersem alıyormuş .Para verıyormuş . Ben önceden yaşadığım bir travma için (şükür geçti ) psikolojik destek alıyorum .Annem ona bile gitmemden rahatsız olmaya başladı.Çünkü özgüvenimi geri kazandım . Sabah bana gelip bu kediyi sokağa atacağım dediği için gözüm döndü . Biliyorum yanlış ama çiçeğini kırdım ben de . Bu seferde diyor ki kitaplarını yakacağım . Anne kız ilişkimiz bitti . Oğlunu bu kadar savunması normal mi ? Ben konuşmamakla haklı mıyım?
Artı ablam onu aldatan eşinden abim izin vermediği için Boşanamıyor…
Valla ortalığı yıkarken de abisiine karşı yıkmıyor işin ilginç tarafı. Annesine gücü yetiyor o da annesine karşı yıkıyor ortalığı. Abisinin de gücü annesine yetiyor babasının da herkesin gücü ne hikmetse bir o kadına yetiyor. O kadar isyankarsınız ben de bir bireyim diyerek ortalığı yıkıyorsanız abinize yapın bunu mümkünse. Yine bir evde en çok hafife alınan göz kesilen anne olmuş hiç şaşırmadım. Ben hala annesinin çiçeğini parçalamada ki mantığı anlayamıyorum.Tamam işte abin kediye izin vermeyince ortalığı yıkabiliyorsun da çalışmana izin vermeyince haaa taam ozaman diyorsun? Onu soruyoruz. İsteyince gayet sesin çıkıyor belli ki.
Hani anne baba tüm çocuklara söz geçirmeli ya . Neden bana yükleniyorlar da abime ağam paşam diyorlar ?Neden ona söz geçiremiyorlarValla ortalığı yıkarken de abisiine karşı yıkmıyor işin ilginç tarafı. Annesine gücü yetiyor o da annesine karşı yıkıyor ortalığı. Abisinin de gücü annesine yetiyor babasının da herkesin gücü ne hikmetse bir o kadına yetiyor. O kadar isyankarsınız ben de bir bireyim diyerek ortalığı yıkıyorsanız abinize yapın bunu mümkünse. Yine bir evde en çok hafife alınan göz kesilen anne olmuş hiç şaşırmadım. Ben hala annesinin çiçeğini parçalamada ki mantığı anlayamıyorum.
Ya kaç kere açıklayacağım ben sana bu durumu ? Annen babana söz geçirebiliyor mu ? Hani normalde eşler birbirini dinleyip saygı duyar ortak kararlar alırlar ?! Geçiremiyor değil mi, sen de abine bir şey diyemiyorsun. Koskoca evli barklı ablan bile abinin korkusuna boşanamıyormuş sen diyorsun bunu şimdi annenden nasıl bir şey bekliyorsun ?Hani anne baba tüm çocuklara söz geçirmeli ya . Neden bana yükleniyorlar da abime ağam paşam diyorlar ?Neden ona söz geçiremiyorlar
Tıpkı ablamın söyledikleri… annem güç yetiremezsin haklı çünkü…Ya kaç kere açıklayacağım ben sana bu durumu ? Annen babana söz geçirebiliyor mu ? Hani normalde eşler birbirini dinleyip saygı duyar ortak kararlar alırlar ?! Geçiremiyor değil mi, sen de abine bir şey diyemiyorsun. Koskoca evli barklı ablan bile abinin korkusuna boşanamıyormuş sen diyorsun bunu şimdi annenden nasıl bir şey bekliyorsun ?
Tamam sana da kızsın ona da kızsın sonrasında eşine de kızsın evdeki gücünü saygısını geri kazansın evet öyle olsun biz de öyle olsun isteriz. Peki sen yapabilecek misin ? Sen abine karşı dik durabilecek misin ? Hadi senin bir güvencen var bir şekilde atanırsam ya da iş bulup evden çıkıp gidersem rahat ederim diyorsun annen nereye gitsin ? Nasıl para kazansın ? Bana bunları açıkla ben de sana aynen ergen kardeşim doğru diyorsun gücün annene yetiyorken ayneeen burnundan getir diyim.
Allah aşkına kaç yaşında kadınsın 15 yaşındaki bir ergeni ikna etmeye çalışıyor gibiyiz. Annen de haklı valla hiç kusura bakma hem sorumsuzca herkes istiyordu ama o geri caydı diyip annene suç buluyorsun ama abin istemiyormuş ki kediyi. Bir kedi için de şu yaptıkların gerçekten saçmalığın daniskası. Sert konuşmayım kalp kırmayım diyorum ama ergen gibi sana da anneni açıklamak zorunda kalmamalıyım. Çok meraklıysan git kendi evini kur orda on yirmi tane besle. Annen de istiyorken abinin korkusuna yollamak zorunda kalmış sen de gitmişsin abine gık demeden annenin çiçeğini kırmışsın şimdi de bir ot için böyle yapıyor diyorsun. E sen de bir kedi için yapmışsın bunları ? Kendini nasıl haklı çıkartacağını şaşırmışsın valla tebrikler. Evet baya baya mahvetmişsiniz ikiniz de el birliğiyle anne kız ilişkinize dinamit patlatmışsınız aferin ne diyim.
Siz olayı çok yanlış anlamışsınız. Abim kendi rahatı bozulmasın diye ablamın boşanmasını istemiyor bu bir . Benim de çalışmamı istemiyor ortalık çok kötü diye bu da iki . Ayrı eve çıkmama izin de vermiyorlar bu da maalesef üç. Abim evde kimsenin birey olduğunu kabul etmiyor. Gözü dönünce annemi de babamı da öldürürüm demesini biliyor ama…
böyle bi dünya yokÇıkarmadığımı nereden biliyorsunuz ? Maaşlar düşük olduğu için ve ortam kötü olduğu gerekçesi ile abim izin vermiyor .Artı kediyi herkes istıyordu .Annem birden döndü .
ablan boşanıp abiye maddi anlamda yük olacaksa boşanmasını istememekte çok haklıBizde öyle değil abim istemiyor boşanmasını .Boşanırsa da çocuğunu babasına bırakıp gelsin diyor