- 11 Şubat 2023
- 7.531
- 13.792
- Konu Sahibi Zeynahatunn
Ekmeğini öyle yemiş. Zamanında bir hoooottt diyen olsaydı bugün anlama bunu yasatamazdi. Evlendirip kimsenin başını yakmayin.Evet maalesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekmeğini öyle yemiş. Zamanında bir hoooottt diyen olsaydı bugün anlama bunu yasatamazdi. Evlendirip kimsenin başını yakmayin.Evet maalesef
O zaman annenin ona ne yapmasını bekliyorsun mesela ? Ablan da karşı koyamıyor sen de.Evet maalesef
Yol evlenmek istemiyor zatenEkmeğini öyle yemiş. Zamanında bir hoooottt diyen olsaydı bugün anlama bunu yasatamazdi. Evlendirip kimsenin başını yakmayin.
Doğru söylüyorsunuzO zaman annenin ona ne yapmasını bekliyorsun mesela ? Ablan da karşı koyamıyor sen de.
Allah razı olsun.Yol evlenmek istemiyor zaten
Kavga çıkartıyor çünküAbinizin çalışmaniza izin verip vermemesi neden sizin için bu kadar önemli?
Eleştiriye açığım ama bilmeden kılıf diyorsunuz :)) yl hayalimdi. Lisans okumayı da kendim istedim .Ayrıca boşanma durumunda olayın iç yüzünü bilmeden ahkam kesiyorsunuz . Adam boşanmasını istemiyor. Affetsin nolacak diyor .
E siz bu insanla nasıl bir ortak noktada buluşma hayali kurabilirsiniz ki?Evet doğru anladınız abim sütten kesilmemiş kediyi gönderdi
Çıkartsın. Siz hayatınızın iplerini kendi elinize aldıktan sonra kavga cikartsa ne olurKavga çıkartıyor çünkü
Hayır ne alaka ? Doktora ile öğretmenliği bir arada yapacağım inşallah .Hayalim hiçbir zaman ev hanımı olmak olmadıİstemesin. O bakmayacaksa ona ne?
Hayaliniz olan yüksek lisans bittikten sonra ne yapacaksınız mesela? Hayaliniz yüksek lisanslı bir ev hanımı olmak mıydı?
Günlük mü 800?Beni bi tek siz anladınız .Öyle yorumlar var ki ahkam kesiyorlar . Ben korkmuyorum kendisine söylediğim zaman sen kimsin ki diyor .Evin küçüğü olduğum için belki de kale almıyor . Çok sıkıldım .Gidip tedavi olsun yardım alsın ama yok .Bir dershaneye başvurdum 800 tl dediler (maaş olarak ) ben sana onun 3 katını veririm dedi güldü mesela .Benim öğretmenlik yapabileceğime bile inanmıyor çünkü onun gözünde işe yaramazım
AylıkGünlük mü 800?
800 tl ye maaş olamaz ki. 8000 tl mi?
Yok 800 .O zamanlar lisans 2. Sınıftım bundan 6 yıl önce800 tl ye maaş olamaz ki. 8000 tl mi?
6 yıldır hiç bir çalışma teşebbüsün olmadı yani?Yok 800 .O zamanlar lisans 2. Sınıftım bundan 6 yıl önce