Sizce anlaşmalı mıyım?

Onlarada bi başvurayim. Evet saatler aşırı fazla.3 saatim yolda geçecek ayrıca.Ben beklemeyi düşünüyorum
kesinlikle başvurun. herkes okuduğu bölümden iş bulmak zorunda değil. ben mesela öyle alakasız bölümde iş içindeyim ki... o yüzden dediğimi bir araştırın eğitim alırken de maaş alınıyor o islerde. ve evet size katılıyorum 3 saatimin yolda geçeceği bir işi evliyken bende kabul etmezdim. düşünsenize ömürden çalınan 3 saat ve nerdeyse her gün. benim için çok mümkün olmayan bir saat. maaş iyi evet ama yol çok uzun. hakkınızda hayırlısı ikilem zor ama hayırlısı olur insallah

kesinlikle başvurun. herkes okuduğu bölümden iş bulmak zorunda değil. ben mesela öyle alakasız bölümde iş içindeyim ki... o yüzden dediğimi bir araştırın eğitim alırken de maaş alınıyor o islerde. ve evet size katılıyorum 3 saatimin yolda geçeceği bir işi evliyken bende kabul etmezdim. düşünsenize ömürden çalınan 3 saat ve nerdeyse her gün. benim için çok mümkün olmayan bir saat. maaş iyi evet ama yol çok uzun. hakkınızda hayırlısı ikilem zor ama hayırlısı olur insallah
Sagolun. Eylüle kadar zamanım var.Aslinda kolej olsa daha iyi olur benim için.Acele etmemek daha iyi galiba.Dediginiz işleri de arastiracagim mutlaka

Öğretmenim.Bir kurum aradı.Eve uzak.İsim olarak birçok şubesi olan bir yer.Haftanın 5 günü çalışacağım.Haftaiçi izin olacak.Eve uzak ama izban direk gidiyor.Pazarları çalışacağım.Eşimde pazarları izinli.35 bin TL isteyeceğim.Sizce görüşmeye gitmeli miyim?
Bence çok mantıklı. 35 bin özel sektörde öğretmenlik için iyi bir ücret.

Merhaba.Ben fizik mezunuyum.Uzaktan eğitimle bir yandan yüksek lisans yapmayı düşünüyorum.Ben öğretmen olarak Almanyaya gitmeyi düşünüyorum.Orada öğretmenler 2 branş Mezunu ve yüksek lisans yapmış oluyorlar.Burasi 35 bin TL verse maddi olarak güzel olur bizim için.Para biriktirebiliriz.Eşim ise pazar tatil iş bak diyor.
Branşınız kendinizi yks ye yönelik geliştirirseniz çok güzel aslında.Hem devlette hem özel kursla dersle devam eden bir fizikçi tanıyorum,hoca direk şu para olursa gelirim diyor,kabul etmeyenle görüşmeye dahi gitmiyor.İki sene de yeni ev alıyor hocamız inanın.İyi hoca bulmak zordur fizikte.Bulan da kaçırmıyor,iyi olursanız buradaki fırsatlarınız yurtdışından iyi olur eminim.

Branşınız kendinizi yks ye yönelik geliştirirseniz çok güzel aslında.Hem devlette hem özel kursla dersle devam eden bir fizikçi tanıyorum,hoca direk şu para olursa gelirim diyor,kabul etmeyenle görüşmeye dahi gitmiyor.İki sene de yeni ev alıyor hocamız inanın.İyi hoca bulmak zordur fizikte.Bulan da kaçırmıyor,iyi olursanız buradaki fırsatlarınız yurtdışından iyi olur eminim.
Haklısınız.Devletten istifa eden bir hoca tanıyorum.3 yerde çalışıyor.Ve devletten fazla alıyor.Aslinda beni birçok yer aradı.Ama tam zamanlı olanlar hep cumartesi pazarı çalıştırıyor.

X