Gayet bile isteye 5-6 defa yapmışsınız, kendi kendinizin düşmanı olan sizsiniz.Bende isterdimki bunu yaptıgım kişiyle evlenim yaparkende haftaya ayrılırım die yapmadım. Hataydı bu ayrı bi konu ama farklı şeyler oldu. O bunun acısını asla çekmicek ama ben çekicem bundan kurtulmaya çalışıyorum.
Gerçekten kadının düşmanı gene bi kadın inan kimse istemezdi böle olmasını
Güldürdün akşam akşambirilerinin duası kabul olsaymş çok kemik yagarmış canım benim
İlk kez yakınlaştıgım kişi sevgilimdi kan gelmedi ve bana bakire degilsim dedi hal ve hareketle olsaydı o anlardı ozamn daha önce kimseyle olmadıgımı
[/QUOT
Sıkıntı etme ozaman nasılsa kız değilsin söyleyi ver gitsin sonuçta ne olcekk
Bu yeni katılanalar neden konusu ilk cinsellik oluyo buralarMerhaba kızlar
Sevgilimle beraber oldum 5-6 defa ama benden kan gelmedi. Ondada sertleşme problemi vardı.
Sülalemde böle genetik sanırım ilk ilişkide kan gelmeyen bi çok kuzemim var.
İlerde evlendigim kişiyle beraber oldugumda tekrardan kan gelmezse bu ortaya çıkarmı
RABBIM TEKRARDAN ILIM SAHIBI,HAYALI BIR NESIL YETISTIRMEYI NASIP EYLESIN.Ne kadar normal bişey gibiymiş gibi konuşuyorsunuz ya evleniceğiniz adamdan önce yaptığınız günahın hesabını Allah'a nasıl vereceğinizi düşünmelisiniz.
Kast ettiğim şey kızlık zarı. Hani konuda konuştuğumuz, yırtılıp yirtilmadigini, tartıştığımız şey varya, işte o.Rahim agzi yirtilir mi? Rahim agzi nerde oldugunu düsünüyorsun?
Ya gerçekten moderatörlere rica ediyorum, iyi bir jinekolog burda konu açsin ve anatomi bilgisi versin.
Sitenin en yogun oldugu bdv'de yararli olur birçok kadin için.
Hım o zaman ilerde evlendiğiniz kişiyi kandırmanız çok da zor olmaz, malum çok zeki değillermiş erkeklerHayır o konuda sorun çıkmıcak erkek dediginiz şeyi kafanızda bu kadar büyütmeyin çokta zeki degillerdir
Durduk yere millet birbirine girdiHım o zaman ilerde evlendiğiniz kişiyi kandırmanız çok da zor olmaz, malum çok zeki değillermiş erkekler
RABBIM TEKRARDAN ILIM SAHIBI,HAYALI BIR NESIL YETISTIRMEYI NASIP EYLESIN.
keşke buraye değilde kuzenlerine sorsaydın
giremiyorsa 5-6 kere cinsel ilişkiye nasıl girdiniz?
sevdiğin için görmek istemedin değil, sertlesmedigi için göremedin
evlenmeden önce de çok güzel sexs hayatım vardı hemde sertleşme sorunu olmadan
yok uçkur filan kalkmiyormus zaten
Bileydim yemezdim eyy konuya cevap veren kişiMadem tabuların var,madem kendini başkasına beğendirme kaygın var neden altından kalkamayacağın haltı yiyosun ey konu sahibi
Aminn aminn bunu ima etmem çoğu kişinin hoşuna gitmedi işteRABBIM TEKRARDAN ILIM SAHIBI,HAYALI BIR NESIL YETISTIRMEYI NASIP EYLESIN.
Doktora git o zaman, burdan bakınca görünen tek şey zar değil, evleneceği kişiyi kandırmak için uğraşan biriTekrar sölüyorum benim kararım esneknolup olmayacagını sordum ben bazı zarların sadeve dogumda zedelenecegini duydum. Bana kimse dürüstlül dersi vermesime gerek yok sadece bilgisi olan paylaşsın kalanı beni ilgilendirir
Öyle bir toplumda yaşıyoruz ki sevişmemize karışılıyor,kıyafetlerimize karışılıyor. Ama toplum öyle diye yaşamımızdan vazgeçmek ne bizi mutlu etmez ne de toplum ilerlemez. Yapılan şeylerin arkasında güçlükle durmak,bizi yönlendirmeyi kendilerine ilke edinenlere dimdik direnmek kazanacak.Benim dururmumda biçok konu okudum burda hiçkimse böle tepki almamış benim asıl sormak istedigim esnek olup olmaması.
Benim içinde tabiki önemi yok ama maalesef öle bi toplumda yaşamıyoruz bende böle olsun istemezdim sevdim ve yaptım. Ama şuan durum farklı
O senin bedenin,sadece bunun arkasında dur. Seni zar gibi gören ama kadın olduğunu insan olduğunu görmeyen duygularını fikirlerini hiçe sayan insanlardan uzak dur. İlla ki seni sen olduğun için kabul edenler çıkar. Ben bu tavrına sinir oldum. Çünkü hemcinslerim gücünün farkında değil. Aşırı özgüvensiz. Kötülüğünü zerre istemiyorum.burdan nelrr neler
Bileydim yemezdim eyy konuya cevap veren kişi
Bir adama 4 kadın düştüğüAminn aminn bunu ima etmem çoğu kişinin hoşuna gitmedi işteBaşımıza taş yapacak vallahi
Yırtılma klitoristen başlıyorBunu ancak kadin dogum doktoruna giderek anlarsın.
Veya rahim ağzı çok dardır ve geridedir , genişleye genişleye en son yırtılır.
Ama sana verilen tepkinin sebebi hem yaptım size ne diyorsun hem de ajitasyon yapıyorsun.
Seni bu hale getiren eski sevgilinken sen bize atarlanıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?