Sizce anlaşılırmı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Maxus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gayet bile isteye 5-6 defa yapmışsınız, kendi kendinizin düşmanı olan sizsiniz.
Duyan da yanlışlıkla oldu sanır.

hadi anlamadı kız sandı yahu bi yalanla bi evliliği nasıl kuracaksın gercekten tuaf

Bu yeni katılanalar neden konusu ilk cinsellik oluyo buralar yok abicim olmaz sen devam et

Kast ettiğim şey kızlık zarı. Hani konuda konuştuğumuz, yırtılıp yirtilmadigini, tartıştığımız şey varya, işte o.
Kızlık zarı rahim ağzını kapatır. Girecek mikropları engeller. Görevi de budur. Rahim eger vajinaya yakınsa kizlik zari kolayca yırtılır. Hatta havuza atladığı için basınçtan dolayi zari yirtilan kizlar var.
Rahim ağzı çok gerideyse kızlık zarı kolay kolay yırtılmaz. Cok kere ilişkiye girmek gerekir vajinanın genişlemesi gerekir ki ileri gidip yırtabilsin. Veya doğumla yırtılır.

Ben biyologum sizden daha iyi anatomi bildiğime emin olabilirsiniz.
Aklınızda kalan soru varsa cevaplayabilirim

Bence bu konuyu çok düşünüp kendini üzme önüne bak bir daha da bu hatayı yapma (hata olarak gördüğün belli). İlerde sevgilin olunca da sorarsa sevgilim oldu yakınlaşmıştık senin de sevgililerin olmuş neyini soruyusun falan diye terslersin. Şimdi direkt söylesen önce sorun değil deyip evlendikten sonra başına da kalabilir, böyleleri de mevcut. O yüzden geçmiş cinsellik konularını konuşmayın ama kan gelmeyince merakından da sorabilir? Hmm o zaman işler karışık oluyo

burdan nelrr neler
Madem tabuların var,madem kendini başkasına beğendirme kaygın var neden altından kalkamayacağın haltı yiyosun ey konu sahibi
Bileydim yemezdim eyy konuya cevap veren kişi

Doktora git o zaman, burdan bakınca görünen tek şey zar değil, evleneceği kişiyi kandırmak için uğraşan biri

Öyle bir toplumda yaşıyoruz ki sevişmemize karışılıyor,kıyafetlerimize karışılıyor. Ama toplum öyle diye yaşamımızdan vazgeçmek ne bizi mutlu etmez ne de toplum ilerlemez. Yapılan şeylerin arkasında güçlükle durmak,bizi yönlendirmeyi kendilerine ilke edinenlere dimdik direnmek kazanacak.

Ay herkes de namus bekçisi olmuş herkes kendi günahları ile ilgilensin lütfen allahın işini ona bırakın siz kendi işinize bakın.

burdan nelrr neler
Bileydim yemezdim eyy konuya cevap veren kişi
O senin bedenin,sadece bunun arkasında dur. Seni zar gibi gören ama kadın olduğunu insan olduğunu görmeyen duygularını fikirlerini hiçe sayan insanlardan uzak dur. İlla ki seni sen olduğun için kabul edenler çıkar. Ben bu tavrına sinir oldum. Çünkü hemcinslerim gücünün farkında değil. Aşırı özgüvensiz. Kötülüğünü zerre istemiyorum.

Aminn aminn bunu ima etmem çoğu kişinin hoşuna gitmedi işte Başımıza taş yapacak vallahi
Bir adama 4 kadın düştüğü
Bir kadının ölen kocasının kardeşi ile evlendiği 50 yaşındaki dedenin 9 yaşındaki çocukla nikahının kıyıldığı dönemde taş yağmadıysa şimdi hiç yağmaz
Namus iki bacak arası değildir

Yırtılma klitoristen başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…