Sizce anlaşılırmı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Maxus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
"1 adama 4 kadin düşmesi" derken.ne demek istiyorsun ? kocasiz kalip zinakar olsa daha mi iyi ?
Siz kocanızın kaçıncı eşisiniz? Bir de 4 eşli erkeklerde sevişme için çizelge mi oluyor? Yemek sırası ve bulaşık sırası var mı? Merak ettim, bizde bu tarz uygulamalar yok. Aydınlatın bizleri.

Siz kocanızın kaçıncı eşisiniz? Bir de 4 eşli erkeklerde sevişme için çizelge mi oluyor? Yemek sırası ve bulaşık sırası var mı? Merak ettim, bizde bu tarz uygulamalar yok. Aydınlatın bizleri.
Çok merak ettiyseniz en yakın müftülüğe gidip öğrenebilirsiniz.

Badem bıyıklı müftüleri sevmiyorum ben ya. Anlat sen ben dinlerim. 4. kadın olmak nasıl bir his?
Müfrüye gidin demedim, müftülüğe gidin dedim..
Orada kadın görevliler de var.
Aklınıza takılan her şeyi sorabilirsiniz..

Eğer ki zihniyet siz ve sizin gibilerinki gibi olmasaydı
Kimse gelip burada bu yüzden ağlamaz yalana başvurmazdı
Kimbilir belkide binlerce masum kadın canından olmazdı
Hem bu kadar cana korkuya mal olan bir düşünceye sahip ol hemde üste çık
Azıcık edep yahu

Hanımefendi inanmazsanız inanmayın.
Sabahtandir inancımıza saldırıyorsunuz da bunun dinde yeri yok.
Ve de bu zar mevzusu da Türklerden başka hiçbir müslüman bir millette de yok.

Bilmediğiniz konularda atıp tutup, insanların inancına saldırmayın. Önce siz saygı duyun, saygı beklemeden.

Neye inanırsanız inanın, ister Hak dinlere(Müslüman, Hıristiyan, Yahudi) ister ateist, deist olun, ister budist olun ister şaman, ister patatese tapın, ister ağaca ama unutmayın bu site dini değerlere göre yönetilmiyor, bu sebeple ne inandığınız din üzerinden yorum yapın ne de inanmadığınız dinleri aşağılayın.

İnsanların günahıda sevabı da, cennetlik-cehennemlik olacağı da yaradanıyla kendi arasındadır, dini yorum da dinleri aşağılayıp hakaret etmek de yasaktır.

Hanımefendi inanmazsanız inanmayın.
Sabahtandir inancımıza saldırıyorsunuz da bunun dinde yeri yok.
Ve de bu zar mevzusu da Türklerden başka hiçbir müslüman bir millette de yok.

Nefretlerini anca buradan kusabiliyorlar napsınlar....
Ben müslümanım, müslüman bir ailem ve çevrem var. Herkesin bir tane eşi var. Kimse de zar muhabbeti yapmıyor, ben 27 yaşındayım ve ilk kez burada bu muhabbetleri okudum. Kendileri çalıp kendileri oynuyorlar, sonra da cehaletleriyle İslamı karalamaya çalışıyorlar.

Kimisi de İslamı savunayım derken saçma sapan cümleler kuruyor yani arkadaşlar biliyorsanız konuşun bilmiyorsanız hiç o toplara girmeyin lütfen.

Ciddi ciddi bu saçmalıklar sadece bizim toplumda var.
Töreleri adetleri din diye yasamaya çalışıyorlar.
Kızlık zarı denen şey rahmi korumak için vardır. İlişkiye girip girmediğini anlamak için değil.
Kanamak zorunda da değildir.

Buna çok önem veriyorlarsa önce erkekler yapmasın.
Kendilerince namusu bacak arasında arıyorlar ama kendi bacak aralarına hiç bakmıyorlar.
Sonra da kadınlar kandırmaya çalışıyor oluyor.

Bazıları ne kadar çok seviyor dine, İslam'a laf etmeyi, mütemadiyen konuyu bir şekilde dine getirip nefretlerini kusuyorlar.

Allah'tan dini konu yasak kim bilir neler yazacaksınız buraya.

İnancımı burada bir konu olsada nefretimi kussam diye bekleyen insanlarla tartışmaktan da haya ederim.

Bu kadar saldırmayın insanların inançlarına, yani biraz saygı zor olmasa gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…