- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
Cevabımı yukarıya yazdım okuyabilirsiniz.Yırtılma klitoristen başlıyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cevabımı yukarıya yazdım okuyabilirsiniz.Yırtılma klitoristen başlıyor![]()
Teşekkür ederim bilgilendirdiginiz içinZaten kan oyle herkesde yogun gelmez belkide cok az geldi vajina girisinde kaldi banyo yaptiginiz sirada gitti benimde nokta kadar gelmisti farketmem bile sans eseri olmustu..evlendiginiz adam kan gormek icin can atmiyorsa ustunde durmaz oyle 5-6 kez iliskiye girmeklede orasi genislemez biri yazmis ilk sayfalarda komik geldi dogumdan sonra bile eski halini alabilen bir yer neticede
O sizin düşünceniz benim inancımda kadın baş tacıdır ayeti başında taşırBir adama 4 kadın düştüğü
Bir kadının ölen kocasının kardeşi ile evlendiği 50 yaşındaki dedenin 9 yaşındaki çocukla nikahının kıyıldığı dönemde taş yağmadıysa şimdi hiç yağmaz
Namus iki bacak arası değildir
Bide hamileymiş çocugunun üstünden bana beddua etti şaka gibiBi fasülye vardı ciddi midemi bulandırdı bu kadınlarla aynı dünyayı paylaşıyoruz vay beayrıca neymiş erkek anlarmış girilen yerden pii sizin kafanıza
Şükür hiç görmedik başta taşınan kadını inancınızın var olduğu toplumlardaO sizin düşünceniz benim inancımda kadın baş tacıdır ayeti başında taşır
"1 adama 4 kadin düşmesi" derken.ne demek istiyorsun ? kocasiz kalip zinakar olsa daha mi iyi ?Bir adama 4 kadın düştüğü
Bir kadının ölen kocasının kardeşi ile evlendiği 50 yaşındaki dedenin 9 yaşındaki çocukla nikahının kıyıldığı dönemde taş yağmadıysa şimdi hiç yağmaz
Namus iki bacak arası değildir
Görünen şey ne peki madem bu kadar yaptığımız doğru diyorsunuz sonradan gelip burada ağlamayın yaptığınız şeyin arkasında durun hâlâ da söylediğimin arkasındayım evleneceğin adama değil Allah'a vereceğiniz hesaptan korkun edep ya huŞükür hiç görmedik başta taşınan kadını inancınızın var olduğu toplumlarda
He şimdi şey dersin böyle ama hiç bir yerde yaşanmıyor
Yaşanamıyorsa neden var
Sizde bebek yapmışsınız ama kendi vajinanızdan bile haberiniz yok sex yapmakla vajina falan genişlemez çocuk doğurmakla bile genişlemiyor (sürekli doğuranlara birşey diyemem) neymiş girilmiş girilmemiş anlarlarmış hepsi jinekolog maşallahCocugumun ustunden kimseye beddua etmedim gercekten zeki oldugunu su cumlenden sonra hic sanmiyorum sana yazik gercekten cok ama cok yazik sen genislemedigine eminim yazdin senin yazma uslubunla anlayacagin dilden yazdim senin kac kez yaptigin hangi pozisyonda oldugun veya kac kisiyle yaptigin zerre umrumda degil insanlari keriz yerine koyman sorun ama sen hala bunu idrak edemiyosun! Kan gelmis gelmemis bu kadar sorun ediyosan yapmicaktin bu isi ayrica ben sana beddua etsem bu sekilde olmazdi aslina bakarsan dua ettim insallah ayagina dolanir yalan soyleyemezsin dedim iste bu idrak meselesi anladin mi tatlim?
Laf anlatmaya çalışmayın bence çünkü algılanmıyor cidden doğru yolu bulurlar inşallah bir gün"1 adama 4 kadin düşmesi" derken.ne demek istiyorsun ? kocasiz kalip zinakar olsa daha mi iyi ?
Ne diyorsum cahide"1 adama 4 kadin düşmesi" derken.ne demek istiyorsun ? kocasiz kalip zinakar olsa daha mi iyi ?
Yukari cik oku arkadasim laf anlatamicam sana ben yorumumu yaptim genislemedigine eminim yazdi bende onun uslubuyla anlayacagi dilden anladim yorumlari atlaya atlaya okuyoruz sanirimSizde bebek yapmişsınız ama kendi vajinanızdan bile haberiniz yok sex yapmakla vajina falan genişlemez çocuk doğurmakla bile genişlemiyor (sürekli doğuranlara birşey diyemem) neymiş girilmiş girilmemiş anlarlarmış hepsi jinekolog maşallah
Yok o iğrenç yorumunu gayet okudum maşallah 40 km öteden göze batıyorYukari cik oku arkadasim laf anlatamicam sana ben yorumumu yaptim genislemedigine eminim yazdi bende onun uslubuyla anlayacagi dilden anladim yorumlari atlaya atlaya okuyoruz sanirim
Bibibella mune burada terliksiz ben kaçarNe diyorsum cahidekocasız kalıcana 4. Mü olsun
Ay ne mutlu banaYok o iğrenç yorumunu gayet okudum maşallah 40 km öteden göze batıyor
Daha iyi"1 adama 4 kadin düşmesi" derken.ne demek istiyorsun ? kocasiz kalip zinakar olsa daha mi iyi ?