Oku bakim soruyu sen bi orda ne yazıyor yalan söliyimmi sölemeimmi yazıyor anlaşılırmı yazıyorBizi ilgelendirmeyen birseyi gelip bize sorma tamam mı iyilik de yaramıyor
Tamam sen doğrusunOku bakim soruyu sen bi orda ne yazıyor yalan söliyimmi sölemeimmi yazıyor anlaşılırmı yazıyor
Öncelikle karşınızdakine dürüst olun bence.Ne yani kan gelmedi diye söylemeyecek misiniz ilişki yaşadığınızı?Yaşarsınız,yaşamazsınız orası her türlü size kalmış ama lütfen karşınızdakini salak yerine koymayın.Nasıl ki ilişki yaşayıp yaşamamak size kalmış ise bunu sorun edip etmemekte karşınızdaki kişiye kalmış.Kabul eder etmez sizde ona göre yolunuzu çizersiniz ama böyle bir şeyi saklamayın bence.Merhaba kızlar
Sevgilimle beraber oldum 5-6 defa ama benden kan gelmedi. Ondada sertleşme problemi vardı.
Sülalemde böle genetik sanırım ilk ilişkide kan gelmeyen bi çok kuzemim var.
İlerde evlendigim kişiyle beraber oldugumda tekrardan kan gelmezse bu ortaya çıkarmı
Hala anlamıyorsunuz sizene ya sizi ne ilgilendirir
Ben zaten ilahi adalete inanaırım ben benim karşıma öle bakir bi erkegin çıkacagını düşünmüyorum o bana herşeyi anlatıcakmı hayır benimde anlatmama gerek yokKan gelmesi zaten bekaretin bir göstergesi degil. Kadin kuru ise, korkuyor ise, erkek agresif ise kan geliyor. Cünkü o bölge tahris oluyor. Kadin konforlu ise, stress yok ise tabiki kan gelmez.
Onun haricinde senin ile ayni fikirleri paylasan biri ile evlenmeni tavsiye ederim. Kadinlari bir mal olarak gören, özgüvenligi yerde olup, kadin onun performansinin kötü oldugunu bilmesinden korkan ezik bir adam ile evlenme.
Ha öyle ezik bir adama hak mi bekaret üzerine yalan atmak, evet hak. Kendileri her bo*u yiyorlar ondan sonra kendi ezikligini örtmek için bakire bir kizi istiyorlar. Ancak öyle adamlar genelikler iyi es olmazlar. Kadinlari esit olarak, bir birey olarak görmedikleri için.
Bunu ancak kadin dogum doktoruna giderek anlarsın.Benim dururmumda biçok konu okudum burda hiçkimse böle tepki almamış benim asıl sormak istedigim esnek olup olmaması.
Benim içinde tabiki önemi yok ama maalesef öle bi toplumda yaşamıyoruz bende böle olsun istemezdim sevdim ve yaptım. Ama şuan durum farklı
Evet bu tiplerden çok etrafta hakediyorlardaV
Valla karşına cıkacak erkek, kendisi her haltı yiyip de sana bekaret sorgulaması yapan bir tipse, bir güzel kandır onu. Hakediyorlar.
Hayır tepkimin nedeni başka ben başka bişey soruyorm burda herkes dürüstlük bekçisi oldu. Ben kimseye yalan söliyimmi die sormadımBunu ancak kadin dogum doktoruna giderek anlarsın.
Veya rahim ağzı çok dardır ve geridedir , genişleye genişleye en son yırtılır.
Ama sana verilen tepkinin sebebi hem yaptım size ne diyorsun hem de ajitasyon yapıyorsun.
Seni bu hale getiren eski sevgilinken sen bize ayarlamıyorsun.
Herkes kendisine göre birini buluyor zaten ölede devam etsin. Öle insanlarda umarım kendileri gibi insanlarla olurlarGünümüzde bir de şöyle bir söylem duyuyorum bi erkek bekarete takıyosa adam değildir şöyle cahildir böyle yobazdır..!!Bu lafım kendi her haltı yiyipte bakire kız isteyen erkek müsveddelerine değil tabi ama misal adam kendini eşine saklıyordur eşininde kendi gibi olmasını istemek en doğal hakkıdır.Böyle bişey saklanmaz ki.Sen söylersin kabullenip kabullenmemek ona kalır ama kaybetsen bile dürüstlükten kaybedersin.Bu benim kendi düşüncem.Herkesin kendi hayatı kendi bedeni kendi tercihi ama kimsede aptal yerine konulmamalı.Arkasında duramayacaksan yapmayacaksın.
keşke buraye değilde kuzenlerine sorsaydınTekrar sölüyorum benim kararım esneknolup olmayacagını sordum ben bazı zarların sadeve dogumda zedelenecegini duydum. Bana kimse dürüstlül dersi vermesime gerek yok sadece bilgisi olan paylaşsın kalanı beni ilgilendirir
giremiyorsa 5-6 kere cinsel ilişkiye nasıl girdiniz?Giremiyordu çünkü anlacıganızı düşünmüştüm
sevdiğin için görmek istemedin değil, sertlesmedigi için göremedinSevdigim için eksikligini görmek istemedim
evlenmeden önce de çok güzel sexs hayatım vardı hemde sertleşme sorunu olmadanYiyemeyenlerde şuam bu sitede çatladı sanırım. Hepiniz bakire evlenip eşlerinizin bilmem kaç kişiyle beraber olmasını sindiremediniz bana çatıyorsunuz
yok uçkur filan kalkmiyormus zatenAllah allah tamam ne yaparsan yap sanki küfür ediyoruz ne dedik banane senin uckurundan
Bunu ancak kadin dogum doktoruna giderek anlarsın.
Veya rahim ağzı çok dardır ve geridedir , genişleye genişleye en son yırtılır.
Ama sana verilen tepkinin sebebi hem yaptım size ne diyorsun hem de ajitasyon yapıyorsun.
Seni bu hale getiren eski sevgilinken sen bize atarlanıyorsun.
AminnnnAy insallah ayagina dolanir da yalan soyleyemezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?