Sizce anlaşılırmı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Maxus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yaşadıklarınızı neden hata olarak görüyorsunuz? Yanlış kişiye güvenip aldatılmış olabilirsiniz ama birlikte olmuş olmanız hata değil.
Eski sevgiliniz düzgün biri olsaydı ve başka bir sebepten ayrılsaydınız yine hata olarak görecek miydiniz?

Asıl hata yaşadıklarınızın arkasında duramıyor oluşunuz. Ve her erkeğin bekarete önem verdiğini düşünüp şimdiden kendinizi strese sokmanız, yalanlar ayarlamaya çalışmanız.
Bekarete önem veren biriyle olursanız en büyük hatayı da o zaman yapmış olursunuz.
Elinize erkek eli değmemiş olsaydı bile öyle bir erkeği baştan elemeniz lazım.
Kendisinden önceki hayatınız için kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz. Önce bunu bir sindirin, sonra yeni bir ilişkiye başlayın.

+

Bazı yorumları şok içinde okudum.
Şu beğen butonunun içine acilen bir kusma emojisi eklenmesi gerekiyor bence.
Günde 2-3 kere eksikliğini hissediyorum

Bizi ilgelendirmeyen birseyi gelip bize sorma tamam mı iyilik de yaramıyor
Oku bakim soruyu sen bi orda ne yazıyor yalan söliyimmi sölemeimmi yazıyor anlaşılırmı yazıyor

Öncelikle karşınızdakine dürüst olun bence.Ne yani kan gelmedi diye söylemeyecek misiniz ilişki yaşadığınızı?Yaşarsınız,yaşamazsınız orası her türlü size kalmış ama lütfen karşınızdakini salak yerine koymayın.Nasıl ki ilişki yaşayıp yaşamamak size kalmış ise bunu sorun edip etmemekte karşınızdaki kişiye kalmış.Kabul eder etmez sizde ona göre yolunuzu çizersiniz ama böyle bir şeyi saklamayın bence.

Ben zaten ilahi adalete inanaırım ben benim karşıma öle bakir bi erkegin çıkacagını düşünmüyorum o bana herşeyi anlatıcakmı hayır benimde anlatmama gerek yok

Bunu ancak kadin dogum doktoruna giderek anlarsın.
Veya rahim ağzı çok dardır ve geridedir , genişleye genişleye en son yırtılır.

Ama sana verilen tepkinin sebebi hem yaptım size ne diyorsun hem de ajitasyon yapıyorsun.
Seni bu hale getiren eski sevgilinken sen bize atarlanıyorsun.

Ben konu sahibini anladim
Demek istiyor ki ben sevisirim iliskiye girerim ilerde ewlenecegim adamda iliskiye griyor kari kizla ben niye girmeyim
Keyfime bakayim ewlenirsemde caktirmayim o nasi olacak muamma

Hayır tepkimin nedeni başka ben başka bişey soruyorm burda herkes dürüstlük bekçisi oldu. Ben kimseye yalan söliyimmi die sormadım

Eğer bekarete önem veriyorsan, bundan sucluluk duyuyorsan tobe et. BIr daha tekrarlama. Evleneceğin kişiye söylemek zorunda değilsin. Ama yok ben bekarete önem vermiyorum diyorsan da bunu önemseme ve karşındakine de bakireymiş gibi davranma.

Günümüzde bir de şöyle bir söylem duyuyorum bi erkek bekarete takıyosa adam değildir şöyle cahildir böyle yobazdır..!!Bu lafım kendi her haltı yiyipte bakire kız isteyen erkek müsveddelerine değil tabi ama misal adam kendini eşine saklıyordur eşininde kendi gibi olmasını istemek en doğal hakkıdır.Böyle bişey saklanmaz ki.Sen söylersin kabullenip kabullenmemek ona kalır ama kaybetsen bile dürüstlükten kaybedersin.Bu benim kendi düşüncem.Herkesin kendi hayatı kendi bedeni kendi tercihi ama kimsede aptal yerine konulmamalı.Arkasında duramayacaksan yapmayacaksın.

Herkes kendisine göre birini buluyor zaten ölede devam etsin. Öle insanlarda umarım kendileri gibi insanlarla olurlar

keşke buraye değilde kuzenlerine sorsaydın
Giremiyordu çünkü anlacıganızı düşünmüştüm
giremiyorsa 5-6 kere cinsel ilişkiye nasıl girdiniz?
Sevdigim için eksikligini görmek istemedim
sevdiğin için görmek istemedin değil, sertlesmedigi için göremedin
Yiyemeyenlerde şuam bu sitede çatladı sanırım. Hepiniz bakire evlenip eşlerinizin bilmem kaç kişiyle beraber olmasını sindiremediniz bana çatıyorsunuz
evlenmeden önce de çok güzel sexs hayatım vardı hemde sertleşme sorunu olmadan
Allah allah tamam ne yaparsan yap sanki küfür ediyoruz ne dedik banane senin uckurundan
yok uçkur filan kalkmiyormus zaten

Tecrübeliyse anlar. Hareketlerinizden belli olur. Diğer türlü anlamaz ama saklamana gerek yok ki yanlış bişey yapmamışsın.

Rahim agzi yirtilir mi? Rahim agzi nerde oldugunu düsünüyorsun?

Ya gerçekten moderatörlere rica ediyorum, iyi bir jinekolog burda konu açsin ve anatomi bilgisi versin.

Sitenin en yogun oldugu bdv'de yararli olur birçok kadin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…