Sizce anlaşılırmı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Maxus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Pekii Hoppa

Ooo maşallah hazır kıta bekliyon herkese çat çat laf yetiştiriyon
Yaptıgım yada yapacagım hata bana ait kimseyi alakadar etmez sadece bilgisi olan eleştirmeden söleyebilir konuyu çok çarptırdınız

Ben de sizin gibilerle aynı cinsiyeti paylaştığıma utanıyorum.
Hayatta yaptıklarınızın sorumluluğunu almayıp karşınızdaki insanları keriz yerine koymaya çalıştığınız için ekşide, orada burada hemcinslerinizi de küçük duruma düşürüyorsunuz. Bari gelip buralarda sormayın saçma sapan sorularınızı da rezil etmeyin kendinizi.
Banlanırsam da banlanayım öf.
Midem bulandı akşam akşam
Peki bunları erkek çocuklarına daha iyi egitim vererek cinselligin kötü bişey olmadıgını ögrettiginizde toplum bunu iyice kavradıgında konuşalım

Çıkar diye tahmin ediyorum. Deneyimim olmadı 🙋🏻‍♀️

Peki bunları erkek çocuklarına daha iyi egitim vererek cinselligin kötü bişey olmadıgını ögrettiginizde toplum bunu iyice kavradıgında konuşalım

Sen önce yalan söylememeyi öğren de, sonra erkek çocuklarını doğru yetiştirmekten filan bahsedersin.
Önce kendini yetiştir geliştir ki çocukların da senin gibi olmasın.
Hoşçakal

Sen önce yalan söylememeyi öğren de, sonra erkek çocuklarını doğru yetiştirmekten filan bahsedersin.
Önce kendini yetiştir geliştir ki çocukların da senin gibi olmasın.
Hoşçakal
Size bişey demek istemiyorum cahilliginize bırakıyorum

Maxus sana tek bir tavsiyem var ilerisi için: Ne yaparsan yap bu geçmiş kötü biten ilişkinin faturasını ilerde hayatına girecek adama fatura etme. Doktora gidip herhangi birsey bulaşmış mi baktır. Ayrica ilerdeki adam dürüstlüğünü haketmiyor gibi birşey yazmışsın bir yorumunda. Ve en büyük sorunun işte burda. Eskide yaşadıklarının ve sana yapılanların faturalarına sana karşı hatasi olmayan birine kesemezsin. Bu bakire olup olmamandan 100 kat daha büyük bir sorun olur ilişkilerinde. Ayrica her adam "bakire olsun" diye gezmiyor. Kendine dikkat et.

Merhaba kızlar
Sevgilimle beraber oldum 5-6 defa ama benden kan gelmedi. Ondada sertleşme problemi vardı.
Sülalemde böle genetik sanırım ilk ilişkide kan gelmeyen bi çok kuzemim var.
İlerde evlendigim kişiyle beraber oldugumda tekrardan kan gelmezse bu ortaya çıkarmı
Sulalemde genetik derken 🤦 ilk ilişki muhabbetini mi yapıyorsunuz sulalenizle .

Dunyanin neresine gidersen git yalan soylemeni taktir edicek tek bir ülke bulamazsın yaşadığın toplum sana yalan soylememen gerektigini soyleyince kotu oldu dimi? Kendini ne saniyosun ki sen zekani kullanicaksinda erkekler o kadar zeki degiller bilmem neler? Azicik zekan olsaydi zaten yalan soyleme hayalleri kurmazdin canim benim 😂😂 hala diyo ki toplum kavradiginda sen neyi kavradin bi soylesene neyi biliyosun? Ban yiceksemde senin gibi birine dogruyu soyledigim icin yiyim zerre de umrumda olmaz ✋🏻

Sevgilinizle yatarken evleneveginiz kısının o olmadığından emin olarak sorulmuş bir soru ...

Ahh keske kadinlarimiz ataerkil zihniyette olmayan erkekleri tercih etse de boyle şeylere takilmasak. Erkekler her halti yiyecek bakire kadin alacak. Kadinlarimiz her seyi yapacak ama bakireyim, namusluyum diyecek. Bilemedim bu ulkeye ait degilim sanirim.

Takıntımız çünkü bu toplum olarak aşamıyoruz. Seviyoruz fiki fiki muhabbetini :KK70:

Sertleşme problemi olan biriyle neden 5-6 defa sevişilmek istenir ki orası da ilginç :KK45:

Öyle olunca nasıl oluyorsa o iş :KK45:

Hem seviyorsak muhabbeti hem neden bunca baskı vs valla ayh :KK45:

Bakın evet yada hayır bu kadar basit burda herşeyin en iyisini ben yaparım der gibi konuşmayın
Size önerebileceğim tek şey, kan gelmedi diye sıkıntı yapacak kafada bir adamla evlenmeyin. İlla öncesinde ilişkiye girmiş olmanız da gerekmez.

Dunyanin neresine gidersen git yalan soylemeni taktir edicek tek bir ülke bulamazsın yaşadığın toplum sana yalan soylememen gerektigini soyleyince kotu oldu dimi? Kendini ne saniyosun ki sen zekani kullanicaksinda erkekler o kadar zeki degiller bilmem neler? Azicik zekan olsaydi zaten yalan soyleme hayalleri kurmazdin canim benim 😂😂 hala diyo ki toplum kavradiginda sen neyi kavradin bi soylesene neyi biliyosun? Ban yiceksemde senin gibi birine dogruyu soyledigim icin yiyim zerre de umrumda olmaz ✋🏻
Henüz her kadından kan geldigini düşünen bi insansın dürüstte degilsin ayrıca cesaretli oldugunu sanmıyorum tek derdin canın sıkılmış burda birileriyle ugraşmak konum kafana yatmadımı geç git seni mi ilgilendirir ne yapıcagım gördügüm kadarıyla konuyla alakalı bi bilginde yok. Kadın düşmanının tekisin

Back