Sizce anlaşılırmı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Maxus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yaptığınız şeyin arkasında durursanız kimse karışmaz zaten.
hem çok cesaretlisiniz hem de evlenirsem kan gelir mi diye endişeleniyorsunuz.
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
Peki o neden durmadı bütün cezayı kadın tek başınamı çekmek zorunda
Yada ilerde eşim bütün cinsel hayatınımı anlatıcak bana

Eminim bu duruma gelmeyi istemezdiniz ancak hata 1 defa olur 5-6 kere değil !
Günah sevap kısmı sizin vicdanınıza kalmış
Ileri de evleneceğiniz kişiye karşı dürüst olun bir hata daha islememis olursunuz

Bende isterdimki bunu yaptıgım kişiyle evlenim yaparkende haftaya ayrılırım die yapmadım. Hataydı bu ayrı bi konu ama farklı şeyler oldu. O bunun acısını asla çekmicek ama ben çekicem bundan kurtulmaya çalışıyorum.
Gerçekten kadının düşmanı gene bi kadın inan kimse istemezdi böle olmasını
Neden hata olsun ki?
Kadinin dusmani kadin falan degil , size kinayeli cevap yazan kadinlar gayet olgun , akli basinda ve her turlu yasama saygi duyan kadinlar ancak siz sevismenizin arkasinda duramiyorsaniz konu sacma bir hal aliyor
Kendi kararinizla yaptiginiz eylemin arkasinda durun , kimseye yalan soylemeyin , bekarete onem veren bir adamla da evlenmeyin

Cesaretiniz yoksa arkasında duramayacaksanız niye sevişirsiniz bilmemki.
Hata demişsin bir de, 5 6 kere hatayla mı oldu?
Benim sana tavsiyem kimseyi kandırma. Ahlaksız bir davranış olur kandırmak. Bir zahmet hareketinin sorumluluğunu al, seni yargılamayacak birileriyle evlen evleniyorsan da.
Çünkü kimseyi ilgilendirmez bakire olup olmadığın, ilgilendirmemeli.

Neden hata olsun ki?
Kadinin dusmani kadin falan degil , size kinayeli cevap yazan kadinlar gayet olgun , akli basinda ve her turlu yasama saygi duyan kadinlar ancak siz sevismenizin arkasinda duramiyorsaniz konu sacma bir hal aliyor
Kendi kararinizla yaptiginiz eylemin arkasinda durun , kimseye yalan soylemeyin , bekarete onem veren bir adamla da evlenmeyin
Ben burda beni eleştirin die yazmadım eminim sizinde hayatınızda hatalar olmuştur.
Ben bilgisi olan paylaşsın dedim.

Bende isterdimki bunu yaptıgım kişiyle evlenim yaparkende haftaya ayrılırım die yapmadım. Hataydı bu ayrı bi konu ama farklı şeyler oldu. O bunun acısını asla çekmicek ama ben çekicem bundan kurtulmaya çalışıyorum.
Gerçekten kadının düşmanı gene bi kadın inan kimse istemezdi böle olmasını

Arkadaşım ben yargılamadım düşmanlık da yapmadım. Sadece ilerde ortaya çıkmasından korktuğun bir şeyi yapmayacaktın dedim. Lafımın da arkasındayım. Hataydı diyorsun ama 5-6 kez birlikte olduk diyorsun.. O da ayrı, konu..

Mevzu birlikte olduğun kişiyle evlenmek değil zaten çok farklı anlamışsın söylemek istediğimi.. Nasıl bir yardım istiyorsun hala çözemedim.. Anlaşılıp anlaşılmayacağını soruyorsan ilk mesajında dediğim gibi sadece kan gelmesinden değil halden hareketten de anlaşılır bence..

Ben burda beni eleştirin die yazmadım eminim sizinde hayatınızda hatalar olmuştur.
Ben bilgisi olan paylaşsın dedim.
Hala anlamiyorsunuz dedigimi
Sevismek hata degildir , bunu hata olarak gormeyin diyorum ben size
Eger nasil yalan soylerin diye sorarsaniz elestirilirsinix , yalan kotu birseydir , sevismek kotu birsey degildir
Sizi elestiri sebebimiz yalwn soylemek istemenix

Peki o neden durmadı bütün cezayı kadın tek başınamı çekmek zorunda
Yada ilerde eşim bütün cinsel hayatınımı anlatıcak bana

Bu kafa yapısında olursanız tabiki -sizin tabirinizle - ceza çekersiniz. Önce kendiniz bu kafa yapısından kurtulun. Sonra da bekarete önem vermeyen birini bulun..

Kocan anlar kan gelmese de deligin genisliginden yapin yapin yapin sonra ilerdeki kocam anlar mi? Saka misiniz siz ya tutun seyinizi yada bu kadar panik yapmayin yaptiginizin arkasinda durun

Hadi sevgilini kendine daha çok bağlamak için başkalarına gitmesin diye birlikte olmuşsun. Hataydı diyorsun.Ee hatandan da ders almamışsin ki şimdide diğer adamı kandirayim diyorsun. Ya kabullen arkasında dur yada sorumluluğunu alamadigin eylemlerinin getireceklerinden şikayet etme.

Arkadaşım ben yargılamadım düşmanlık da yapmadım. Sadece ilerde ortaya çıkmasından korktuğun bir şeyi yapmayacaktın dedim. Lafımın da arkasındayım. Hataydı diyorsun ama 5-6 kez birlikte olduk diyorsun.. O da ayrı, konu..

Mevzu birlikte olduğun kişiyle evlenmek değil zaten çok farklı anlamışsın söylemek istediğimi.. Nasıl bir yardım istiyorsun hala çözemedim.. Anlaşılıp anlaşılmayacağını soruyorsan ilk mesajında dediğim gibi sadece kan gelmesinden değil halden hareketten de anlaşılır bence..
Ben
Hala anlamiyorsunuz dedigimi
Sevismek hata degildir , bunu hata olarak gormeyin diyorum ben size
Eger nasil yalan soylerin diye sorarsaniz elestirilirsinix , yalan kotu birseydir , sevismek kotu birsey degildir
Sizi elestiri sebebimiz yalwn soylemek istemenix
Bugüne kadar dürüst oldum. Ne olduysa ne sakladım ne başka bişey buna ragmen bunu yapan kişi kaşar oldugumu ima etti bunlar daha sonra çıktı ortaya tabii. Yeni biriinimde dürüstlügümü hakettigini sanmıyorum

Hadi sevgilini kendine daha çok bağlamak için başkalarına gitmesin diye birlikte olmuşsun. Hataydı diyorsun.Ee hatandan da ders almamışsin ki şimdide diğer adamı kandirayim diyorsun. Ya kabullen arkasında dur yada sorumluluğunu alamadigin eylemlerinin getireceklerinden şikayet etme.
İliskiye girmemis bi vajinayla girmis bi vajina anlasilir canim benim sen anlamazsin ama erkek girdigi deligi bilir 🤗
Hayır o konuda sorun çıkmıcak erkek dediginiz şeyi kafanızda bu kadar büyütmeyin çokta zeki degillerdir

Back