Sizce aldatılıyor muyum?

Öyle mi diyorsunuz aldatılıyorum değil mi
Elbette aldatiliyorsunuz sizce bu seviyeli normal arkadaslik iliskisi mi? Kizi cekici buldugu icin soylediginiz fotograflarini begeniyor, flortlestikleri icn sohbeti siliyor. Boyle bir adama guvenemezsiniz ki zaten, hic uzatip caninizi sikmayin ayrilin gitsin.

İlişkiyi sonlandırmalısınız. Kızla mesajlaşmalarını silmesi, sizden saklaması kabullenemeyeceğiniz birşeyler olduğunu gösterir bu net. Açıklamasını yapabileceği birşey olsaydı silmezdi

Flörtleştikleri belli. Mide bulandırıcı erkek hareketleri bunlar. Şimdi mesafe ilişkisinde pro olmuş biri olarak söylüyorum bu güvensiz hareketlerle ilişki yürümez sürekli midenizi bulandırır. Mesafe ilişkisi normal ilişkiden fazla güven ister, gözün arkada kalmayacak hesabı

Action olmusmudur bilemem ama anlattiklarinizdan anladigim sevgiliniz niyet etmis niyetlenmis bu kiza. Ben guvensiz gordum. Ya ayrilin ya da tartisip bu konuya aciklik getirip guven tazeleyin

Benim de buna benzer açtığım bir konu vardı. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi sizi bu konuyla uğraştırması bile yeterli gibi sanki. Ben ayrılmayı seçtim ve her geçen gün kararımın doğruluğunu görüyorum.

bu heriften ayrilin, tatile de yapabiliyorsaniz tek basiniza gidin, kafa dinleyin bence.
mesajlari silmemis olsa tamam diyecegim, arkadasidir vs. diyecegim de..

Arkadaşlar lütfen bir şey söyleyin kaç saattir ağlıyor çok arada kaldım annesinin üzerine yemin bile etti..

Arkadaşlar lütfen bir şey söyleyin kaç saattir ağlıyor çok arada kaldım annesinin üzerine yemin bile etti..
Nedem yalvarıyor hiç düşündünüz mü? İnsan suçsuz olduğu bir konuda bu kadar alttan alır mı? Zaten aldattığı ayan beyan ortada, sizde farkındasınız aslında. Zira 22 yaşındaki kızla 17 yaşında ergenken tanışıp, bir daha yüz yüze gelmedik ama durduk yere beş yıldır mesajlaşıyoruz gibi saçma sapan bir savunmadan da belli. Siz affedeceksiniz bu belli baştan beri zaten bütün suçu kıza atan yazım dilinizden anlaşılıyor niyetiniz, burayada sevgilinizi aklayıp, kıza hakaret edelim, kaptırma sevgilini diye gaz verelim diye konu açmışsınız ama üyeler aklı başında cevaplar verince ortada kaldınız. Ne yani annesi adına yemin edince ne oluyor. Millet mahkemelerde bırakın anneti dini imanı namusu üzerinde yemin edip çatır çatır yalan söylüyor. Size yemin değil kanıt lazım o da sevgilinizde yok. Herşey ortada zaten. Bence siz affedeceksiniz ama size tavsiyem madem ayrılacak yüreğiniz yok bu işlerin peşine düşmeyin, zira saf görünmek gurursuz görünmekten daha iyidir. Zira şu yaptığınız davranışla devam ederseniz sadece erkek arkadaşınıza sizi tekrar aldatması için cesaret vereceksiniz zaten

X