İyi günler herkese üye olmadan konuları takip ediyordum ama şimdi benim de konu yazmam gerekti. 1.5 senelik uzak mesafe ilişkim var evlenmeyi düşünüyoruz hatta ama bende bazı güven problemleri oluşmaya başladı. 6-7 ay önce tuhaf açık kendisinden yaşça küçük bir kadının fotoğraflarını beğendiğini gördüm. Kendisine sorduğumda arkadaşım dedi. 5 yıl önce 2 kez cafede arkadaş ortamında oturduklarını söyledi. İnstagramda da ara ara? Naber nasılsın muhabbetlerine girdiğini söyledi. Söylediğine göre mesaj atan taraf da hep o kadınmış.
Bugün bu konu yine gündeme geldi kızın mesaj attığını gördüm bildirimden. Telefonu gösterdi bak komik bir şey atmış beğendim geçtim dedi birkaç saat sonra o konuşmaya bir bakabilir miyim dediğimde sildim bakamazsın dedi. Birkaç gün sonra tatile gidecektik bu konuyu kapatalım diyor üzerinde hiç konuşmuyor.
Çelişkili bazı ifadeleri de var kız senden 7 yaş küçük (kız 22 yaşında kendisi de 29) ne konuşuyorsunuz dediğimde yaşını bilmiyorum diyor ama maşallah okuduğu üniversite bölüm her şey hakkında bilgisi var. Çok rahatsız oldum ve çok üzüldüm. Beğendiği fotoğraflar da kızın genelde vücudunu sergiledği fotoğraflar. Ne yapmalıyım bilmiyorum