Sizce aldatılıyor muyum?

Malena31

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2017
266
13
İyi günler herkese üye olmadan konuları takip ediyordum ama şimdi benim de konu yazmam gerekti. 1.5 senelik uzak mesafe ilişkim var evlenmeyi düşünüyoruz hatta ama bende bazı güven problemleri oluşmaya başladı. 6-7 ay önce tuhaf açık kendisinden yaşça küçük bir kadının fotoğraflarını beğendiğini gördüm. Kendisine sorduğumda arkadaşım dedi. 5 yıl önce 2 kez cafede arkadaş ortamında oturduklarını söyledi. İnstagramda da ara ara? Naber nasılsın muhabbetlerine girdiğini söyledi. Söylediğine göre mesaj atan taraf da hep o kadınmış.
Bugün bu konu yine gündeme geldi kızın mesaj attığını gördüm bildirimden. Telefonu gösterdi bak komik bir şey atmış beğendim geçtim dedi birkaç saat sonra o konuşmaya bir bakabilir miyim dediğimde sildim bakamazsın dedi. Birkaç gün sonra tatile gidecektik bu konuyu kapatalım diyor üzerinde hiç konuşmuyor.
Çelişkili bazı ifadeleri de var kız senden 7 yaş küçük (kız 22 yaşında kendisi de 29) ne konuşuyorsunuz dediğimde yaşını bilmiyorum diyor ama maşallah okuduğu üniversite bölüm her şey hakkında bilgisi var. Çok rahatsız oldum ve çok üzüldüm. Beğendiği fotoğraflar da kızın genelde vücudunu sergiledği fotoğraflar. Ne yapmalıyım bilmiyorum

kızın tuhaflığı nedir onu anlamadım ama verilen çelişkili cevaplar haklı olduğunuzu düşündürüyor.
Şöyle söyleyim ben bugün o kıza fake hesaptan bu kişiyle nerden tanışıyorsunuz hemcinsim olarak yardımcı olur musunuz yazmıştım. Direkt ss ini alıp erkek arkadaşıma atmış. Sen misin bu geçen de kavga çıkarmıştın diye söylendi . Reddettim tabi ki ama öyle işte

Daha da komiğini söyleyeyim neden İnstagram silmiyorsun dediğimde küçük olay değmez bile silip büyütmeye gerek yok sanki büyük olay gibi diyor sana açıklamaya çalışıyorum işte diyor...

Bunu yaparken kafanız yerinde miydi yoksa bir şeyler içmiş miydiniz?

Daha da komiğini söyleyeyim neden İnstagram silmiyorsun dediğimde küçük olay değmez bile silip büyütmeye gerek yok sanki büyük olay gibi diyor sana açıklamaya çalışıyorum işte diyor...
Ve şunu diyebilirim biz kadınlar gerçekten bi yere takılınca oradan bi b.kluk çıkıyor hiç şaşmaz. Flört var ortada

SS alıp attıysa geçmiş olsun baya da yüz buluyor sevgilinizden.

Gerçekten bir ç*k bu kadar önemli mi ya?

Kızın suçu ne? Vücudunu o kadar sergileyen (dediğinize göre) kız elin herifine sürekli mesaj atma ihtiyacı duymaz ki, erkekler etrafında toplaşır zaten. Erkek arkadaşınız yalan söylüyor bence. Aldatma durumu olmayabilir, erkek arkadaşınız zavallı gibi kızın egosunu tatmin ettiği onlarca erkekten biridir muhtemelen sadece. Tabii inanılmaz yakışıklı filan değilse.

fake açmakla uğraşmayıp direkt kendi hesabınızdan atıp hesabım çalındı deseniz daha inandırıcı olurdu

kız için ''6-7 ay önce tuhaf açık'' demişsiniz, tuhaf açık kısmını anlayamadım?

Gerçekten bir ç*k bu kadar önemli mi ya?

Olay ç*k değil ki ama, kız evlenmeyi düşünüyorduk diyor ve 1.5 yıldır birliktelermiş

Arkadaşın yaptığı gerçekten çok basit ve ergence bir davranış savunacak tek yönü yok ama insan bazen o kadar kör olabiliyor mantıklı yaklaşamıyor ki muhtemelen bu durumdayken o mesajı attı. Sevgilisini çok seviyor muhtemelen ve durumu kabullenmek istemediği için kendine bir umut ışığı aradı saçma da olsa. Bu olayı da pek sağlıklı şekilde atlatabilecek gibi hissetmedim ortada gerçek bir aldatılma durumu varsa.

nasıl anlatılır bilmiyorum ki aşırı shoplu yani tabi onu yargılamıyorum cümlem yanlış olmuş da bilmiyorum sinirden ne yazdığımı bilmiyorum

nasıl anlatılır bilmiyorum ki aşırı shoplu yani tabi onu yargılamıyorum cümlem yanlış olmuş da bilmiyorum sinirden ne yazdığımı bilmiyorum
haa açık giyiniyor anlamında yazdınız, şimdi anladım ama gereksiz olmuş.. Aldatmasa bile kızla iletişim hoşuna gidiyor belli ki devam ediyor konuşmaya.

Aynen öyle büyütüp instagramdan mı çıkaracağım bir de saçmalama küçücük olay zaten diyor çıldırmak üzereyim savunmaya bakar mısınız

haa açık giyiniyor anlamında yazdınız, şimdi anladım ama gereksiz olmuş.. Aldatmasa bile kızla iletişim hoşuna gidiyor belli ki devam ediyor konuşmaya.
Kızın Dubai de fotoğrafları var ve öğrenci ailesinden de herhangi bir destek almıyormuş. Anlayamadım gittin olayı da

Kızın Dubai de fotoğrafları var ve öğrenci ailesinden de herhangi bir destek almıyormuş. Anlayamadım gittin olayı da
kızın kişisel durumu ne olursa olsun burada söz konusu sevgiliniz kız değil, isterse çıplak gezsin, ima ettiğiniz şeyi alnına yazsın ne fark eder ki? sevgilinizden çok kıza sinirlisiniz farkında mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…