Şöyle söyleyim ben bugün o kıza fake hesaptan bu kişiyle nerden tanışıyorsunuz hemcinsim olarak yardımcı olur musunuz yazmıştım. Direkt ss ini alıp erkek arkadaşıma atmış. Sen misin bu geçen de kavga çıkarmıştın diye söylendi . Reddettim tabi ki ama öyle iştekızın tuhaflığı nedir onu anlamadım ama verilen çelişkili cevaplar haklı olduğunuzu düşündürüyor.
Daha da komiğini söyleyeyim neden İnstagram silmiyorsun dediğimde küçük olay değmez bile silip büyütmeye gerek yok sanki büyük olay gibi diyor sana açıklamaya çalışıyorum işte diyor...Net flörtleşiyor bence cepte dursun canım sıkılınca konuşayım mantığı, sevgiliniz buna aldatmak demeyebilir fakat hem savunmaya geçmesi hem vücut sergilediği fotoğrafları beğenmesi beni direk düşündürttü.
Bunu yaparken kafanız yerinde miydi yoksa bir şeyler içmiş miydiniz?Şöyle söyleyim ben bugün o kıza fake hesaptan bu kişiyle nerden tanışıyorsunuz hemcinsim olarak yardımcı olur musunuz yazmıştım. Direkt ss ini alıp erkek arkadaşıma atmış. Sen misin bu geçen de kavga çıkarmıştın diye söylendi . Reddettim tabi ki ama öyle işte
Ve şunu diyebilirim biz kadınlar gerçekten bi yere takılınca oradan bi b.kluk çıkıyor hiç şaşmaz. Flört var ortadaDaha da komiğini söyleyeyim neden İnstagram silmiyorsun dediğimde küçük olay değmez bile silip büyütmeye gerek yok sanki büyük olay gibi diyor sana açıklamaya çalışıyorum işte diyor...
Şöyle söyleyim ben bugün o kıza fake hesaptan bu kişiyle nerden tanışıyorsunuz hemcinsim olarak yardımcı olur musunuz yazmıştım. Direkt ss ini alıp erkek arkadaşıma atmış. Sen misin bu geçen de kavga çıkarmıştın diye söylendi . Reddettim tabi ki ama öyle işte
Kızın suçu ne? Vücudunu o kadar sergileyen (dediğinize göre) kız elin herifine sürekli mesaj atma ihtiyacı duymaz ki, erkekler etrafında toplaşır zaten. Erkek arkadaşınız yalan söylüyor bence. Aldatma durumu olmayabilir, erkek arkadaşınız zavallı gibi kızın egosunu tatmin ettiği onlarca erkekten biridir muhtemelen sadece. Tabii inanılmaz yakışıklı filan değilse.Şöyle söyleyim ben bugün o kıza fake hesaptan bu kişiyle nerden tanışıyorsunuz hemcinsim olarak yardımcı olur musunuz yazmıştım. Direkt ss ini alıp erkek arkadaşıma atmış. Sen misin bu geçen de kavga çıkarmıştın diye söylendi . Reddettim tabi ki ama öyle işte
fake açmakla uğraşmayıp direkt kendi hesabınızdan atıp hesabım çalındı deseniz daha inandırıcı olurduŞöyle söyleyim ben bugün o kıza fake hesaptan bu kişiyle nerden tanışıyorsunuz hemcinsim olarak yardımcı olur musunuz yazmıştım. Direkt ss ini alıp erkek arkadaşıma atmış. Sen misin bu geçen de kavga çıkarmıştın diye söylendi . Reddettim tabi ki ama öyle işte
Ayrılacağım hemenAldatıldığınızdan emin olsanız ne yapacaksınız?
Gerçekten bir ç*k bu kadar önemli mi ya?
nasıl anlatılır bilmiyorum ki aşırı shoplu yani tabi onu yargılamıyorum cümlem yanlış olmuş da bilmiyorum sinirden ne yazdığımı bilmiyorumfake açmakla uğraşmayıp direkt kendi hesabınızdan atıp hesabım çalındı deseniz daha inandırıcı olurdu
kız için ''6-7 ay önce tuhaf açık'' demişsiniz, tuhaf açık kısmını anlayamadım?
haa açık giyiniyor anlamında yazdınız, şimdi anladım ama gereksiz olmuş.. Aldatmasa bile kızla iletişim hoşuna gidiyor belli ki devam ediyor konuşmaya.nasıl anlatılır bilmiyorum ki aşırı shoplu yani tabi onu yargılamıyorum cümlem yanlış olmuş da bilmiyorum sinirden ne yazdığımı bilmiyorum
Aynen öyle büyütüp instagramdan mı çıkaracağım bir de saçmalama küçücük olay zaten diyor çıldırmak üzereyim savunmaya bakar mısınızOlay ç*k değil ki ama, kız evlenmeyi düşünüyorduk diyor ve 1.5 yıldır birliktelermiş
Arkadaşın yaptığı gerçekten çok basit ve ergence bir davranış savunacak tek yönü yok ama insan bazen o kadar kör olabiliyor mantıklı yaklaşamıyor ki muhtemelen bu durumdayken o mesajı attı. Sevgilisini çok seviyor muhtemelen ve durumu kabullenmek istemediği için kendine bir umut ışığı aradı saçma da olsa. Bu olayı da pek sağlıklı şekilde atlatabilecek gibi hissetmedim ortada gerçek bir aldatılma durumu varsa.
Kızın Dubai de fotoğrafları var ve öğrenci ailesinden de herhangi bir destek almıyormuş. Anlayamadım gittin olayı dahaa açık giyiniyor anlamında yazdınız, şimdi anladım ama gereksiz olmuş.. Aldatmasa bile kızla iletişim hoşuna gidiyor belli ki devam ediyor konuşmaya.
kızın kişisel durumu ne olursa olsun burada söz konusu sevgiliniz kız değil, isterse çıplak gezsin, ima ettiğiniz şeyi alnına yazsın ne fark eder ki? sevgilinizden çok kıza sinirlisiniz farkında mısınız?Kızın Dubai de fotoğrafları var ve öğrenci ailesinden de herhangi bir destek almıyormuş. Anlayamadım gittin olayı da