Sizce aldatılıyor muyum?

erkek arkadaşıma sinirliyim tabi ki ama kız yüz bulmuş kendisinden resmen. Kız hakkında çok detay vermişim

Gerçekten bir ç*k bu kadar önemli mi ya?
Ahahhahaha bu yoruma çok güldüm ya. Çükko çükko muhabbetler di mi. Konu sahibinin hareketi kendini küçük düşürmüş kabul. Ama evlenmeyi düşündüğü biri ya ben olsam ben de eğer aldatılıyorsam ona göre davranayım, salak yerine konmayayım basayım tekmeyi diye düşünüp ortaya çıkarmaya çalışırdım farklı biçimde bile olsa bunun için uğraşırım. Ki ben yalan söylediğini kız kardeşinin hesabını gizliden stalklayınca öğrenmiş insanım. Karşıdaki insana ne hissedildiği ile alakalı.
Çoğu zaman ben de kadından saçma bir hareket gördüğüm zaman bi çük bu kadar önemli mi diye düşünen tayfadayım bu arada.

Net aldatılıyorsun. Ama bir daha böyle bir şeye kalkışma haklıyken haksız duruma düşürür seni muhatabın, o potansiyel buradan görülüyor

Adamla ciddi düşünüyorsunuz ve fake hesap açıp o kıza mesaj yazıyorsunuz
Tatili iptal edin ve bu ilişkiyi bitirin. Hayatı kendinize de sevgilinize de zehir etmeyin.
Aynı şeyi sevgiliniz size yapsaydı ne yapacaktınız acaba?

Yok bu öyle bişey değil ya ben anladım konu sahibini, yani nasıl anlatsam bazen öyle kızlar var ki hakikaten bu kızı beğenen insanın benimle ne işi var, beni beğenen insanın onunla ne işi var kafasına giriyorsun. Mesela bahsedilen kız senden çok farklı, bunu kızları kötülemek için söylemiyorum ama her yeri estetik mesela, fotolar aşırı filtreli, vücut resmen gel bana diyor, yani aynı kalitede olmadığın her halinden belli oluyor ve insan diyor ki bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Öyle diyeyim. Kötüleme anlamında değil sadece aradaki farktan bahsediyorum. Yani bazı kızlar var erkek olsam asla ciddiye alamam öyle resimler paylaşıyorlar. Muhtemelen bu tarz bir kız bu.

Ay o kadar iyi açıkladınız ki beni çok teşekkür ederim aynen öyle. Bir de kendimi küçük düşüreceğimi bile bile yazmak istedim neyse çıksın artık diye ama ikisi bir oldu adeta üzerime geliyorlar. Benimki de asla elle tutulur bir açıklama yapmıyor aklı fikri tatilde.

Bence fuckbody si.Kızın da günahını almayayım ama bence öyle ya da öyle olan potansiyeli olan bir kızsa seninki arayı hep sıcak tutmaya çalışıyor da olabilir.Sanırım ile başlayan cümleler kuruyorsan da yani evlenince düzelmeyebiliyor hatta kötüleşebişiyor durum.O yüzden iyice izle değerlendir ona göre karar ver bence.

Açıkçası faketen kıza yazman olmamış bence. Onun dışında geriye kalan her şey aşırı şüpheli. Belli zaman sonra bir kız çıkıyor ortaya, önceden bir iki oturmuşlar arkadaş ayağı falan çekiyor ama böyle alaadinin sihirli lambasından yeni biri çıkar gibi hayatınızın merkezinde oluyor bu çok ilginç. Mesaj silme olayında ben ortalığı birbirine katardım bu arada onu diyim. Ne demek sildim yani yok öyle.
Onun dışında ilgi, alaka sevgilinizden o arkadaşa doğru var açıkçası besbelli. Ne diyeyim işiniz zor. Psikolojisi zor daha doğrusu. Kolay gelsin.

Bir erkek olayları kapatıp üstüne mesaj siliyorsa daha ne bekliyorsunuz ki Direk def edin birde evli degilsiniz evli olsanız aldatmasını bekleyebilirsiniz ama şuan en ufak supheli aninizda sizi kaybedeceginizi anlaması gerekiyorken gidip Cocuk gibi fake hesaptan kıza yazmışsınız dnskdmks bence kız hesabi açb erkege yazman lazımdl bu kız benm sevglm buna hayrdir nie yazion bilader falan

O tatili iptal ederdim yerinde olsam.

Ayrılacağım hemen

Fake hesaptan kıza mesaj attığınızı öğrendiği an , adamın sizden ayrılması gerekirdi.

Hala beraber olduğunuza emin misiniz ?

1.5 senelik uzak mesafe ilişkim var evlenmeyi düşünüyoruz

eflatuns 1,5 sene diye düşünerek süreyi gözünüzde büyütmeyin. Bu sürede konu sahibi sevgilisiyle ne kadar yüz yüze görüşme fırsatı buldu , ne kadar görüştü , belirsiz.

Aldatilmaktan kastınız nedir ?
Size göre aldatılma nedir ?

Cinsel bir şeyler yaşamak mı,
Aşkimli bebegimli konuşmak mı ?
Çıplaklığa bakmak mı ?

Yani hiçbiri olmamış bile olsa , böyle bir durumla beni uğraştıriyor olması,
O kızı hala takipte olması bana yeterli gelirdi kendisinden soğumak için.

Şüphelendiğiniz, endişelendiğiniz şeyleri erkeklere böyle kolay kolay sormayı nasıl başarıyorsunuz hiç anlam veremiyorum gerçekten.
Özelliklede güvenmediğiniz erkeklere. Güven vermeyen bir adama sorduğunuzda doğru cevap alıp almayacağınız muamma zaten.

Hem kıza mesaj atarak hemde erkek arkadaşınıza sorular sorarak kendinizi iyice düşürmüşsünüz. İçinizde bir şüphe varsa bunu uzaktan takip edeceksiniz ki puzzleleri yerleştirebilin. Burada kız değil, erkek arkadaşınızın yaklaşımları önemli.

Üstelik kıza yakıştırmalarınız çok kötü. Aldatılsanız bile suçu kızda arayıp adamı savunacak gibisiniz. Pes.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…