Sizce aldatılıyor muyum? Acil yardım kızlar!!!

Çok ayıp söylediğiniz. İnsanların neler yaşadığını bilmiyorsunuz. O konu öylece kapanmıştı ama yeniden kadın bana abuk subuk konulmaya başlayınca buraya yazma ihtiyacıhissettim zira hepimiz kadınız ve aynı şekilde düşünüyoruz diye. Ne yaşadığımı bilemezsiniz. Salak bir insan değilim çok şükür sadece hayatımızda bazen dinamikler değişebilir biz de bunu daha sonradan fark ederiz. Fark edince de her kadın gibi başka bir kadından fikir alırız. Ben sadece etrafında anlatacak kimsem olmadıpı için buraya yazıyorum.

İnanın sizi kırmak için yazmadım ama sakınlığınız beni sinirlendirdi. Sizi kırdıysam kusura bakmayın lütfen. Eski konunuza da herkes yazdı bir yerden sonra cevap bile vermediniz yazılanlara. kadın size evde yatacağına gel bahcemi sula diyor siz yatiyorsam evimdeki işi kim yapıyor diyorsunuz. hala ailecek görüsüyorsunuz. bu anlamış halinizse ben gerçekten özür dilerim. En Son konunuz temmuz 2021 sonradan farkettiginiz ve yeni açtığınız konu hala aynı.

Bu tarz yaklaşımlar sizi rahatsız ediyorsa açıkca dile getirebilirsiniz,
"Bu tarz konuşmalarınız çok hadsiz buluyorum , ben sizin eşiniz ile ilişkinizi sorgulamam. Eşiniz de eminim başka erkeğin açlık durumunu sorgulamanızı anlamsız bulur" de
Nezaketinizden ödün vermeden lafı yerine koymuş olursunuz

Suç kadının değil eşinin aralarındaki sohbetler normal değil birde iyice yüz bulup size kadar laf edebiliyor kadın çok pasifsiniz o yüzden adam at oynatıyor

Benden özür falan diledi samimiyetten yaptım filan dedi bende bidaha olmasın dedim zaten uzun bir süre göğşmedik daha sonra yeniden görüşmeye başladık özür dileyince

eşin güzel bir resti hakediyor. ben senin için zamanında şu arkadaşımla iletişimi kesmiştim neden? sen rahatsız oluyorsun diye şimdi sıra sende deyin.ayrıca kadını da bozun toplum içinde .

Benden özür falan diledi samimiyetten yaptım filan dedi bende bidaha olmasın dedim zaten uzun bir süre göğşmedik daha sonra yeniden görüşmeye başladık özür dileyince

Tekrar özür diler barisirsiniz o zaman. Bir daha olmasin demeniz iyi olmuş ama kadın ayağını denk almış hiç değilse. Tövbe est.

Bir şeyi daha merak ettim benim yukarıda yazdığıma kırıldıniz ya hani eşiniz size küfür edince bunları unutup aldatılıp aldatilmadiginizi nasıl dusunebiliyorsunuz? o küfürün izi geçiyor mu yani? Hem de elin kadını için gördüğünüz muameleyi hak ediyor musunuz?

Lütfen bana kirilmayin ama lütfen gözünüzü açın artık.

Telefonda iş yaptığı firmadan birisi canım deyince eşime yaygarayı koparmıştım aklıma o geldi. Kızdığım kesinlikle kadın değildi. Sen insanlara neden sana canım demeye yüz veriyorsun başkası bana dese hoşuna gider mi demiştim. O gün bugündür hiç duymadım birinin canım dediğini. Evden çalışırken pcde işi olunca hoparlörden konuşuyor hep duyuyorum. Ültimatom vermiş gibi oldum. Eşinize bu durumun hoşunuza gitmediğini ve kıskandığınızı alenen söyleyin. Yaptığı seçim zaten ilişkinizin geleceğini belirler.

Böyle rahat hareket eden, lafının nereye gidebileceğini tartmadan konuşan kadınlar var. Bunların hepsi kötü niyetli fitneci veya yoldan çıkarıcı değil. Bazıları gerçekten idrak edemiyor. Aman bulaşmayayım diye kimse de sert bir şekilde uyarmıyor. Şanslarına kendilerini böyle kabul eden biri çıkıyor evlenmek için. Onlar da böyle çoluk çocuk muhabbeti yapıp ergen gibi takılıyor.

Ama şu var, eşinizin bir lafı veya bir ters bakışı yeter bu kadını durdurmak için. Bana fotoğraf gönder dediği zaman, "hayırdır ne için lazım fotoğraf" diye sert bir şekilde sorsaydı veya size eşini aç gönderme dediği zaman "seni niye ilgilendiriyor benim aç olmam tok olmam" diye tersleseydi devam etmezdi bu hareketler. Bu saatten sonra yapılacak tek şey sizin uzak durmanız. Gitmeyin canım siz de evlerine. Ailece görüşerek bileniyorsunuz, kendi kendinize sinirleniyorsunuz. Eşinizle inada bindirmişsiniz, ya böyle gevşek bir adamla devam edersiniz ya da ayrılırsınız.

Bence eşiniz sizi kıskandırmaya çalışıyor ve kadına ilgisi var devamli bahsetmesi ondan kadin normal arkadaş olarak görmese resimlerini çekip eşine atmazdi

Kimsenin günahına girmek istemem ama çok rahatsız edici bir durum.
Ben olsam kafayı yerdim sanırım.
Kadına sinir oldum ama eşinize daha çok sinir oldum.
İşte bu yüzden kimse için fedakarlık yapmamak gerek.
Kocan için zamanında sana iyiliği dokunmuş birine selam bile veremez duruma gelmişsiniz.
Çok büyük hata ve ayıp.
Eşiniz belliki pek düşünceli,vefalı biri değil.
Kadınla ailecek görüşmeyi bari kesin.Samimi olmak istemediğini aynı şekilde kocanızada daha fazla samimi olmasını istemediğinizi söyleyin.
Onada laf ediyorsa elin kadını için benle kavga eden kocayı boşarım ben.

Bence sabah çıktığında sizde arkasından çıkıp onu takip edin nereye gittiğine bakın erken çıkıyor dediniz ya eğer kadınla buluşuyorsa emin olursunuz ama umarım ki öyle bir şey yoktur siz kafanızda kuruyorsunuzdur

Bunu kadın konu sahibine mi söylemiş ve hala görüşüyorlar ben olsam bir daha evime almazdım. Midem bulandı bu durumdan başka işler olabilir biraz daha gözlemlemenizi öneririm.

Size iyiliği dokunan arkadaşınızı görünce kocanız istiyor diye selam bile vermemeniz sizin pasifliğiniz. Yapmasaydınız keşke. Elalemin kadının genişliği, darlığı sizi ilgilendirmez. Sadece kendi kocanız ilgilendirir sizi. Hayır işin garibi kocanız niye kadının ağzından çıkan her cümleyi yetiştiriyor? İşine gelmeyince size küfür eden saygısız eşinize zaten güveniniz de yokmuş. Güvenmediğiniz adamla neden evlisiniz hala?

Bu konuda çok netim. Her evlilik farklidir. Eşiniz sizin bu tür bir arkadasliginjza ses çıkarmasa normal derim. Fakat eşiniz normal görmemiş.

Bir kere ve net konuşurum. İşine gelmiyorsa Ali'ye kibarca bir bay bay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…