- 24 Mayıs 2021
- 85
- 50
-
- Konu Sahibi Crazygirls0
Çok ayıp söylediğiniz. İnsanların neler yaşadığını bilmiyorsunuz. O konu öylece kapanmıştı ama yeniden kadın bana abuk subuk konulmaya başlayınca buraya yazma ihtiyacıhissettim zira hepimiz kadınız ve aynı şekilde düşünüyoruz diye. Ne yaşadığımı bilemezsiniz. Salak bir insan değilim çok şükür sadece hayatımızda bazen dinamikler değişebilir biz de bunu daha sonradan fark ederiz. Fark edince de her kadın gibi başka bir kadından fikir alırız. Ben sadece etrafında anlatacak kimsem olmadıpı için buraya yazıyorum.Ya yok emin ol hiç bir şey anladığı falan yok. Zira anlamış olsa aynı konunun tekrarı olmazdı. Kadın konu sahibine gel evimi temizle dese yorgunum der o hissi verdi bana. Sonra kocasının kufurunu dinler. Anlamış halinin bu olmamasını dilerim.
Çok ayıp söylediğiniz. İnsanların neler yaşadığını bilmiyorsunuz. O konu öylece kapanmıştı ama yeniden kadın bana abuk subuk konulmaya başlayınca buraya yazma ihtiyacıhissettim zira hepimiz kadınız ve aynı şekilde düşünüyoruz diye. Ne yaşadığımı bilemezsiniz. Salak bir insan değilim çok şükür sadece hayatımızda bazen dinamikler değişebilir biz de bunu daha sonradan fark ederiz. Fark edince de her kadın gibi başka bir kadından fikir alırız. Ben sadece etrafında anlatacak kimsem olmadıpı için buraya yazıyorum.
Ailece görüşüyoruz sorsam büyük olay çıkar dpye korkuyorum
Benden özür falan diledi samimiyetten yaptım filan dedi bende bidaha olmasın dedim zaten uzun bir süre göğşmedik daha sonra yeniden görüşmeye başladık özür dileyinceİnanın sizi kırmak için yazmadım ama sakınlığınız beni sinirlendirdi. Sizi kırdıysam kusura bakmayın lütfen. Eski konunuza da herkes yazdı bir yerden sonra cevap bile vermediniz yazılanlara. kadın size evde yatacağına gel bahcemi sula diyor siz yatiyorsam evimdeki işi kim yapıyor diyorsunuz. hala ailecek görüsüyorsunuz. bu anlamış halinizse ben gerçekten özür dilerim. En Son konunuz temmuz 2021 sonradan farkettiginiz ve yeni açtığınız konu hala aynı.
Benden özür falan diledi samimiyetten yaptım filan dedi bende bidaha olmasın dedim zaten uzun bir süre göğşmedik daha sonra yeniden görüşmeye başladık özür dileyince
Çıkarsa çıksın, problem nerde??? Sen huzursuz olacağına onlar tedirgin olsun!Ailece görüşüyoruz sorsam büyük olay çıkar dpye korkuyorum
Böyle rahat hareket eden, lafının nereye gidebileceğini tartmadan konuşan kadınlar var. Bunların hepsi kötü niyetli fitneci veya yoldan çıkarıcı değil. Bazıları gerçekten idrak edemiyor. Aman bulaşmayayım diye kimse de sert bir şekilde uyarmıyor. Şanslarına kendilerini böyle kabul eden biri çıkıyor evlenmek için. Onlar da böyle çoluk çocuk muhabbeti yapıp ergen gibi takılıyor.Çok ayıp söylediğiniz. İnsanların neler yaşadığını bilmiyorsunuz. O konu öylece kapanmıştı ama yeniden kadın bana abuk subuk konulmaya başlayınca buraya yazma ihtiyacıhissettim zira hepimiz kadınız ve aynı şekilde düşünüyoruz diye. Ne yaşadığımı bilemezsiniz. Salak bir insan değilim çok şükür sadece hayatımızda bazen dinamikler değişebilir biz de bunu daha sonradan fark ederiz. Fark edince de her kadın gibi başka bir kadından fikir alırız. Ben sadece etrafında anlatacak kimsem olmadıpı için buraya yazıyorum.
Ben yaşadığımı söyledim hanfendi uydurmasyon soylemedim demekki benim komple yasantimi bilseniz dizi cekersinizKusura bakmayin ama yazdiklariniz inananilmaz sacma ve dizi senaryosu gibi geldi
Bence sabah çıktığında sizde arkasından çıkıp onu takip edin nereye gittiğine bakın erken çıkıyor dediniz ya eğer kadınla buluşuyorsa emin olursunuz ama umarım ki öyle bir şey yoktur siz kafanızda kuruyorsunuzdurKızlar herkese merhabalar eşimin iş yerinde bir kadın var. Evli barklı. Kadının halleri hareketleri çok geniş nasıl anlatsam işte erkeklerle çok sıkı fıkı diğer kadınlarla hep kavgalı. Son zamanlarda eşimin dibinden ayrılmıyor eşim ondan 2 yaş büyük abi falan diyor da. Sürekli sabahları eşime mesaj atıyor nerdesin diye sabahtan akşama kadar yanyana duruyorlar. Geçen kadın eşinden fotoğraf istemiş adam atmış sonra bu fotoğrafı eşime göstermiş sonra da demiş ki abi poz ver benimkiyle fotoğrafını çekip kocasına atmış. Böyle bir genişlik işte. Sürekli elimi bana karşı savunuyor işte adama iyi bak. İş yerine aç gönderme bilmem ne. Ne zaman toplu fotoğraf çeksek sürekli benim eşimin yanında çekiyor sandalyesini öyle çekiyoruz fotoğrafları. Onlara gidince abi beni özledin mi falan diyor. Yani inanın kötü düşünmek istemiyorum tabi ama bende bir kadınım eşimi bin kere uyardım Burak sen niye sürekli yanına gidiyorsun diyorum cevap hayır ben gitmiyorum o bana mesaj atıp geliyor yanına diyor. Diyorum ki sende yüz vermişsin demek ki oda böyle sürekli senin yanında başlıyor bağırıp çağırıp küfür etmeye. Bıktım artık. Oysa benim çok sevdiğim bir arkadaşım vardı erkek onunla konuşursan gerisine karışmam artık diye arkadaşımla aramı açtı çocuğu görünce selam bile vermiyorum zamanında pek iyiliği dokunmuştu bana oysa ki. Evliyim eşimi dinliyim dedim onun yaptığına bakın. Yanlış anlaşılmasın direk kadını suçlamıyorum kesinlikle eşimin de suçu var kesinlikle biliyorum ama bana akıl verin arkadaşlar. Eşim sabahları çok erken evden çıkmaya başladı. Geçen adamın birisi abi senin filan yerde ne işin vardı sabah dedi biz marketteydik tesadüfen duydum. Oysa bana ile gidiyorum diyor ve gidiyor. Bu kadın geldikten bir süre sonra sürekli onu anlatır oldu evde ne bileyim bende şaşırdım kaldım artık. Sürekli kocama akıl veriyor şöyle yapın böyle yapın oda gelip bana söylüyor ve bende çıldırıyorum senin ya da benim fikrim yok mu diyorum bana cevap olarak bıktım senin kıskançlık krizlerinden bilmem ne sonra küfür sonra yatak ayırma. Bu şekilde. Siz olsanız ne yapar ne düşünürsünüz arkadaşlar? Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
Bunu kadın konu sahibine mi söylemiş ve hala görüşüyorlar ben olsam bir daha evime almazdım. Midem bulandı bu durumdan başka işler olabilir biraz daha gözlemlemenizi öneririm.İnanın sizi kırmak için yazmadım ama sakınlığınız beni sinirlendirdi. Sizi kırdıysam kusura bakmayın lütfen. Eski konunuza da herkes yazdı bir yerden sonra cevap bile vermediniz yazılanlara. kadın size evde yatacağına gel bahcemi sula diyor siz yatiyorsam evimdeki işi kim yapıyor diyorsunuz. hala ailecek görüsüyorsunuz. bu anlamış halinizse ben gerçekten özür dilerim. En Son konunuz temmuz 2021 sonradan farkettiginiz ve yeni açtığınız konu hala aynı.
Bu konuda çok netim. Her evlilik farklidir. Eşiniz sizin bu tür bir arkadasliginjza ses çıkarmasa normal derim. Fakat eşiniz normal görmemiş.Kızlar herkese merhabalar eşimin iş yerinde bir kadın var. Evli barklı. Kadının halleri hareketleri çok geniş nasıl anlatsam işte erkeklerle çok sıkı fıkı diğer kadınlarla hep kavgalı. Son zamanlarda eşimin dibinden ayrılmıyor eşim ondan 2 yaş büyük abi falan diyor da. Sürekli sabahları eşime mesaj atıyor nerdesin diye sabahtan akşama kadar yanyana duruyorlar. Geçen kadın eşinden fotoğraf istemiş adam atmış sonra bu fotoğrafı eşime göstermiş sonra da demiş ki abi poz ver benimkiyle fotoğrafını çekip kocasına atmış. Böyle bir genişlik işte. Sürekli elimi bana karşı savunuyor işte adama iyi bak. İş yerine aç gönderme bilmem ne. Ne zaman toplu fotoğraf çeksek sürekli benim eşimin yanında çekiyor sandalyesini öyle çekiyoruz fotoğrafları. Onlara gidince abi beni özledin mi falan diyor. Yani inanın kötü düşünmek istemiyorum tabi ama bende bir kadınım eşimi bin kere uyardım Burak sen niye sürekli yanına gidiyorsun diyorum cevap hayır ben gitmiyorum o bana mesaj atıp geliyor yanına diyor. Diyorum ki sende yüz vermişsin demek ki oda böyle sürekli senin yanında başlıyor bağırıp çağırıp küfür etmeye. Bıktım artık. Oysa benim çok sevdiğim bir arkadaşım vardı erkek onunla konuşursan gerisine karışmam artık diye arkadaşımla aramı açtı çocuğu görünce selam bile vermiyorum zamanında pek iyiliği dokunmuştu bana oysa ki. Evliyim eşimi dinliyim dedim onun yaptığına bakın. Yanlış anlaşılmasın direk kadını suçlamıyorum kesinlikle eşimin de suçu var kesinlikle biliyorum ama bana akıl verin arkadaşlar. Eşim sabahları çok erken evden çıkmaya başladı. Geçen adamın birisi abi senin filan yerde ne işin vardı sabah dedi biz marketteydik tesadüfen duydum. Oysa bana ile gidiyorum diyor ve gidiyor. Bu kadın geldikten bir süre sonra sürekli onu anlatır oldu evde ne bileyim bende şaşırdım kaldım artık. Sürekli kocama akıl veriyor şöyle yapın böyle yapın oda gelip bana söylüyor ve bende çıldırıyorum senin ya da benim fikrim yok mu diyorum bana cevap olarak bıktım senin kıskançlık krizlerinden bilmem ne sonra küfür sonra yatak ayırma. Bu şekilde. Siz olsanız ne yapar ne düşünürsünüz arkadaşlar? Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim.