Sizce aldatılıyor muyum? Acil yardım kızlar!!!

Şu zihniyetteki biriyle yatakları komple ayırırdım
İkiniz de dikkat etseniz körler sağırlar birbirinizi ağırlayın banane diyeceğim
Ama adam resmen çifte standartlının önde gideni

Eşiniz ve arkadaşı birbirlerine öyle alışmışlar ki yüz göz olmuşlar muhabbet laubalileşmiş.
Ailecek görüşmeyi azaltın yada üç maymunu oynayın

Ah ah söyledim kaç kere inadına mı yapıyor bilmiyorum ertesi gün daha çok oturup muhabbet ediyorlar.
Aynı iş yerinde değilseniz oturup daha çok muhabbet yaptığını nerden biliyorsunuz. ? Bunu anlamak bulmak için ; ya telefonda casus program ile ortam dinlemesi yapıyorsunuz. Ya özellikle fake hesap vesair eşinizin tüm iş yeri arkadaşları resimleri inceliyorsunuz. Ya sürekli görüntülü vesair ile arıyorsunuz. Her durumda bir nedenden dolayı eşinizin aldattığını dair takıntı oluşturduğunuz açık. Aynı iş yerinde arkadaşa özellikle soruyorsunuz belki... Eşinize sorsanız özellikle şu kadar konuştuk daha çok konuştuk demez herhalde. Tek gerçek şu güven olmayan bir ilişki, evlilik ve ilişki değil. Politika ve stratejidir. Eğer bunları yapıyorsanız da. Eşinizin boşanması için haklı bir gerekçe doğuyor demektir. Daha önce de aldatmadan şüpheleriniz olduğunu veya aldatıldığınızı düşünmeye başladım.

Bence çok çirkin bir durum . Bizlerde senelerdir iş hayatındayız aynı salonda altı yedi masa çalışmış olduğumuz erkek bayan arkadaşlar oldu ama hep bir saygı çerçevesindedir ilişkiler kimse kimsenın ne aç geldiğini bilir ne tok ..Eğer eşiniz bu kadını günlük konuşmalarda diline dolamışssa dikkatli olun derim...

Simdi bu gibi durumlarda sanki kadini kiskanmissiniz gibi bir hissiyat doguruyorsunuz ya,esiniz iyice havaya giriyor.
AberCrombie mankenleri gibi hissediyor kendisini..Axe parfum reklamlarini animsatiyorsunuz ona..
"Hanimlar bana hasta,isyerindeki kadinlar beni gordugunde aklini yitiriyor" seklinde dusundurtuyorsunuz.
Ozetle,onu cok guzel gorup kendiniz ile ilgili cekinceleriniz varmis gibi hissetiriyorsunuz.Acikca konusun.Rahatsiz oluyorum deyin.Sen benim arkadasimla nasil gorusmemi engellediysen(ki sen neden zamaninda kabul ettin ona da bilemiyorum) ve ben de ses cikartmadiysam aynisini senden istiyorum diyerek devam edin.

E kadınla ailece de görüşüyormuşsunuz. Bu ne perhiz ne lahana turşusu.

Kadının evine gidin evinize gelsin eşli oturup sohbet edin. Sonra iş yerinde eşime yakın da zıttırı vıttırı. Neden olmasın ki? Evine bile girip çıktığı insanla iş yerinde diğer arkadaşlarından daha fazla muhabbet edip konuşması normal değil mi?

Madem rahatsız oluyorsunuz ailecek de görüşmeyin iş arkadaşı olarak kalsın. Evli kadına çeşit çeşit yakıştırmalar yapıyorsunuz da kadına niyet okuması yapacağınıza asıl kocanıza bakın.

Sizin erkek arkadaşlarınızla görüşmenizi engelliyor ama kendisine aşırı samimi olan kadın arkadaştan rahatsız olup geri durmuyor.

Bir erkeğin bunu yapma sebebini anlatan çok güzel bir söz var:" Kişi kendinden bilir işi"

Aslında boyle durumlarda fazla irdelemeye gerek yok karsıdaki kadını...Yani sunu yapmıs, kocamın yanına oturmus, sunu demiş hiç önemli değil...Bi erkek eğer istemezse o kadar buz gibi olur ki kadın ne yapsa da başaramaz...Yanına oturur, adam gormezden gelir kalkar gider, kadın msj atar, adam cvp vermez, kadın sorar erkek yine cvp vermez veya gördüm ama ne diyecektim ki gibi soguk cevaplar verir vs vs...Erkek istemezse aslaaa yani..

Dolayısıyla burda dönüp bakacağın kişi eşin...
Ortada bu kadar ayyuka çıkmış şeyler varken zaten işyerindekilerin de dikkatini çekmiştir...Ama kocan dönüp sana "bıktım kıskançlık krizlerinden" diyor yani rahat bırak beni hoşuma gidiyor diyor...

Bu durum tamamen senin eşinin zihniyeti ile ilgili...Ayrıca zaten senin erkek arkadaşınla mesafeli ve yerinde bir görüşmeni istemeyince, sen hemen boyun eğip arkadaşını silmişsin....Bence orda bi düşünmeliydin neden bu zihniyet diye....İşte aynı zihniyet kendi yapıyor zaten...

Valla bilmiyorum da ben işyerindeki kadınla içli dışlı olacak kadar beni umursamayan bi adamdan müthiş soğurdum iş ayrılığa kadar giderdi herhalde...

hiç bir erkek başka bi kadını anlatıp durmaz tabi bi nane yoksa. eşinizde çok yüz vermiş olabilir. yada kadın sakız gibi vıcık vıcık aile kavramına saygısı yok.
eşinizi karşınıza alın açık açık konuşun.aynını ben yapsam ne olur vs vs damardan girin. hakaret küfür edemez hele hele dış kapının mandalı için asla hakkı yok.
eşinizi iş yerinde ziyaret edin tesadüfen olsun tabi. kadını bi köşeye çekip bir daha benim eşimle tek kelime muhabbetin olursa seni gelir burada rezil ederim vs vs deyin.
eşiniz bunu yaptığınızda aşırı tepki verirse üzgünüm yuvasını değilde başka kadını savunuyorsa aldatılma ihtimaliniz yüksek.
aile büyüklerinize açın konuyu yardım isteyin ama fevri konuşarak değil sinirlerinize hakim olun. aileler genelde kadına yüklenir sen böyle olursan eşini dışarıya itersin falan derler .
Dualara sığının Allah yar ve yardımcınız olsun. Bu arada öz güveninizi yükseltmek içinde her zamankinden daha fazla bakımlı olun ve kendinizi çok sevin. Bu olayda hatalı noksan taraf siz değilsiniz bunu unutmayın.

Benim eşim evde iş arkadaşını anlatıp dursa bir yerden sonra karşısında anlatacak birini bulamaz

Ben
Bence eşinizle ilgili kusura bakmasın
Eşiniz yüz veriyor ki o da öyle haddini aşıyor onuda bi köşeye çekin söyleyin yada eşinizi tembihleyin

Kendini hiç kimse için asla üzme, ama %99,9 aldatılıyorsun. Sabırla üstüne gitmeden uzaktan takip et, göreceksin.

Bu konuyu şimdi gördüm, aradan 1 yıl geçmiş hala daha sonuç bulamadın mı, aynı konuda farklı cevaplar mı bekliyorsun ya da bir psikologa mı görünsen?

Bence kadın kocana yanasiyor adam erkek ya bunlar hep hoşuna gidiyor zor bı durum ona anlat eşine bidaha ben böyle yakın mesafenizi görürsem çeker giderim gözünün yaşına bile bakmam cocuklarinida rüyanda görürsün de korkut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…