- 20 Aralık 2021
- 725
- 3.437
-
- Konu Sahibi Crazygirls0
ne konuşacak, neden kocanı aç gönderme dedin mi diyecek hahshshshshKadınla konuş bence
Şu zihniyetteki biriyle yatakları komple ayırırdımOysa benim çok sevdiğim bir arkadaşım vardı erkek onunla konuşursan gerisine karışmam artık diye arkadaşımla aramı açtı çocuğu görünce selam bile vermiyorum zamanında pek iyiliği dokunmuştu bana oysa ki.
Aynı iş yerinde değilseniz oturup daha çok muhabbet yaptığını nerden biliyorsunuz. ? Bunu anlamak bulmak için ; ya telefonda casus program ile ortam dinlemesi yapıyorsunuz. Ya özellikle fake hesap vesair eşinizin tüm iş yeri arkadaşları resimleri inceliyorsunuz. Ya sürekli görüntülü vesair ile arıyorsunuz. Her durumda bir nedenden dolayı eşinizin aldattığını dair takıntı oluşturduğunuz açık. Aynı iş yerinde arkadaşa özellikle soruyorsunuz belki... Eşinize sorsanız özellikle şu kadar konuştuk daha çok konuştuk demez herhalde. Tek gerçek şu güven olmayan bir ilişki, evlilik ve ilişki değil. Politika ve stratejidir. Eğer bunları yapıyorsanız da. Eşinizin boşanması için haklı bir gerekçe doğuyor demektir. Daha önce de aldatmadan şüpheleriniz olduğunu veya aldatıldığınızı düşünmeye başladım.Ah ah söyledim kaç kere inadına mı yapıyor bilmiyorum ertesi gün daha çok oturup muhabbet ediyorlar.
Bence eşinizle ilgili kusura bakmasınKızlar herkese merhabalar eşimin iş yerinde bir kadın var. Evli barklı. Kadının halleri hareketleri çok geniş nasıl anlatsam işte erkeklerle çok sıkı fıkı diğer kadınlarla hep kavgalı. Son zamanlarda eşimin dibinden ayrılmıyor eşim ondan 2 yaş büyük abi falan diyor da. Sürekli sabahları eşime mesaj atıyor nerdesin diye sabahtan akşama kadar yanyana duruyorlar. Geçen kadın eşinden fotoğraf istemiş adam atmış sonra bu fotoğrafı eşime göstermiş sonra da demiş ki abi poz ver benimkiyle fotoğrafını çekip kocasına atmış. Böyle bir genişlik işte. Sürekli elimi bana karşı savunuyor işte adama iyi bak. İş yerine aç gönderme bilmem ne. Ne zaman toplu fotoğraf çeksek sürekli benim eşimin yanında çekiyor sandalyesini öyle çekiyoruz fotoğrafları. Onlara gidince abi beni özledin mi falan diyor. Yani inanın kötü düşünmek istemiyorum tabi ama bende bir kadınım eşimi bin kere uyardım Burak sen niye sürekli yanına gidiyorsun diyorum cevap hayır ben gitmiyorum o bana mesaj atıp geliyor yanına diyor. Diyorum ki sende yüz vermişsin demek ki oda böyle sürekli senin yanında başlıyor bağırıp çağırıp küfür etmeye. Bıktım artık. Oysa benim çok sevdiğim bir arkadaşım vardı erkek onunla konuşursan gerisine karışmam artık diye arkadaşımla aramı açtı çocuğu görünce selam bile vermiyorum zamanında pek iyiliği dokunmuştu bana oysa ki. Evliyim eşimi dinliyim dedim onun yaptığına bakın. Yanlış anlaşılmasın direk kadını suçlamıyorum kesinlikle eşimin de suçu var kesinlikle biliyorum ama bana akıl verin arkadaşlar. Eşim sabahları çok erken evden çıkmaya başladı. Geçen adamın birisi abi senin filan yerde ne işin vardı sabah dedi biz marketteydik tesadüfen duydum. Oysa bana ile gidiyorum diyor ve gidiyor. Bu kadın geldikten bir süre sonra sürekli onu anlatır oldu evde ne bileyim bende şaşırdım kaldım artık. Sürekli kocama akıl veriyor şöyle yapın böyle yapın oda gelip bana söylüyor ve bende çıldırıyorum senin ya da benim fikrim yok mu diyorum bana cevap olarak bıktım senin kıskançlık krizlerinden bilmem ne sonra küfür sonra yatak ayırma. Bu şekilde. Siz olsanız ne yapar ne düşünürsünüz arkadaşlar? Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
Kızlar herkese merhabalar eşimin iş yerinde bir kadın var. Evli barklı. Kadının halleri hareketleri çok geniş nasıl anlatsam işte erkeklerle çok sıkı fıkı diğer kadınlarla hep kavgalı. Son zamanlarda eşimin dibinden ayrılmıyor eşim ondan 2 yaş büyük abi falan diyor da. Sürekli sabahları eşime mesaj atıyor nerdesin diye sabahtan akşama kadar yanyana duruyorlar. Geçen kadın eşinden fotoğraf istemiş adam atmış sonra bu fotoğrafı eşime göstermiş sonra da demiş ki abi poz ver benimkiyle fotoğrafını çekip kocasına atmış. Böyle bir genişlik işte. Sürekli elimi bana karşı savunuyor işte adama iyi bak. İş yerine aç gönderme bilmem ne. Ne zaman toplu fotoğraf çeksek sürekli benim eşimin yanında çekiyor sandalyesini öyle çekiyoruz fotoğrafları. Onlara gidince abi beni özledin mi falan diyor. Yani inanın kötü düşünmek istemiyorum tabi ama bende bir kadınım eşimi bin kere uyardım Burak sen niye sürekli yanına gidiyorsun diyorum cevap hayır ben gitmiyorum o bana mesaj atıp geliyor yanına diyor. Diyorum ki sende yüz vermişsin demek ki oda böyle sürekli senin yanında başlıyor bağırıp çağırıp küfür etmeye. Bıktım artık. Oysa benim çok sevdiğim bir arkadaşım vardı erkek onunla konuşursan gerisine karışmam artık diye arkadaşımla aramı açtı çocuğu görünce selam bile vermiyorum zamanında pek iyiliği dokunmuştu bana oysa ki. Evliyim eşimi dinliyim dedim onun yaptığına bakın. Yanlış anlaşılmasın direk kadını suçlamıyorum kesinlikle eşimin de suçu var kesinlikle biliyorum ama bana akıl verin arkadaşlar. Eşim sabahları çok erken evden çıkmaya başladı. Geçen adamın birisi abi senin filan yerde ne işin vardı sabah dedi biz marketteydik tesadüfen duydum. Oysa bana ile gidiyorum diyor ve gidiyor. Bu kadın geldikten bir süre sonra sürekli onu anlatır oldu evde ne bileyim bende şaşırdım kaldım artık. Sürekli kocama akıl veriyor şöyle yapın böyle yapın oda gelip bana söylüyor ve bende çıldırıyorum senin ya da benim fikrim yok mu diyorum bana cevap olarak bıktım senin kıskançlık krizlerinden bilmem ne sonra küfür sonra yatak ayırma. Bu şekilde. Siz olsanız ne yapar ne düşünürsünüz arkadaşlar? Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
e boşan o zaman diycem de onu da yapmamak için 50 bahane sıralayacaksın. görmezden gel devam et hayatına o zaman napalımEşime karşı güvenim yok maalesef
Öncelikle herkese merhabalar arkadaşlar. Artık bazı şeyleri kaldıramadığım ya da başka insanların da gözünden olayların nasıl görüneceği konusunda yardıma ihtiyacım var ama biraz uzun olacak, şimdiden teşekkürler cevaplarınız için...
Eşim bir kurumda devlet memuru arkadaşlar buraya yaklaşık 8 ay önce 3 çocuklu 35 yaşlarında bir kadın atandı. Biz de lojmanda oturuyoruz burada. Oda geldi tanışmışlar aynı bölümde oldukları için ama ben henüz tanışmamıştım. Ben daha yeni yeni tanışıp konuşmaya başladım. Eşi başka yerde görevliydi 3-4 ay sonra ancak gelebildi. Kadın o zamanlar eşi yok diye akşamları iş çıkışın bekar erkeklerle kardeşim bunlar diyerekten gezmeye falan gidiyordu ama çocukları da evde bırakıyordu falan. Bunu bana eşim denişti oradan biliyorum. Orda bi ayar olmuştum çocukları evde yalnız bırakıyor falan diye. Neyse işte sonra eşi geldi buraya oda burada göreve başladı. Sonra bir akşamüstü kadın eşimi arıyor abi bi gelebilir misin kızımın bisikleti bozuldu Tamir etmek için bizde yemek yemek üzereydk, neyse eşim bi arkadaşını aldı oraya gitti bende kızdım eşine söylesin sen niye gidiyorsun diye. Böyle böyle iş yerinde olsun evde olsun artık sürekli adını duyar oldum. Sonra bende tanıştım derken arkadaşlar her seferinde kadını boğacak gibi oluyorum kadın sürekli eşimle o kadar rahat konuşuyor ki sanki ben orada yokum gibi sürekli iş yerindeki şeyleri konuşuyor beni konuşmada saf dışı bırakıyor falan eşi de hiç rahatsızlık duymuyor heralde sesi hiç çıkmıyor bişey demiyor hayret ediyorum adama bu ne rahatlık diye. Benim yanımda kocama sokularak konuşuyor, sürekli biz yanyana iken eşimle bize kötü kötü bakıyor bana laf sokuyor ben ev hanımıyım diye falan. Bende iyice içkillendim arkadaşlar sadece kadına suç bulmuyorum eşim de kadının yanında bir garip onunka sürekli göz göze geliyorlar uzun uzun falan. Ben nasıl davranacağımı bilmiyorum eşimde benden 10 yaş bğyük kadınla aralarında 2-3 yaş var hani önceleri dert etmiyordum kadın benim dengim değil onu mu kıskanacağım diye ama artık bu dokunmaklar eli omuza atmalar benim yanımda sokularak konuşmalar ben artık şaşırdım yani. Eşimlembu konuyu konuştuğum zaman da bana kızıp sen ne kıskançsın kadın sıcakkanlı falan diyor, sen kiminle konuşursan konuş ama benim kiminle konuştuğuma karışma diyor. Arkadaşlar sizce bu durum karşısında ne düşünmeliyim, düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.