Sizce aldatılıyor muyum? Acil yardım kızlar!!!

Ailece görüşüyoruz sorsam büyük olay çıkar dpye korkuyorum
En son böyle söyleyen bı ablam maalesef aldatildigini öğrendi. Meğerse pislikler ailece görüşme ayağına birbirleriyle görüşmeye başlamış bireysele geçirmişler. Kadın boşandı mecbur. Diğer kadın ve esi devam 🤷

Kızlar herkese merhabalar eşimin iş yerinde bir kadın var. Evli barklı. Kadının halleri hareketleri çok geniş nasıl anlatsam işte erkeklerle çok sıkı fıkı diğer kadınlarla hep kavgalı. Son zamanlarda eşimin dibinden ayrılmıyor eşim ondan 2 yaş büyük abi falan diyor da. Sürekli sabahları eşime mesaj atıyor nerdesin diye sabahtan akşama kadar yanyana duruyorlar. Geçen kadın eşinden fotoğraf istemiş adam atmış sonra bu fotoğrafı eşime göstermiş sonra da demiş ki abi poz ver benimkiyle fotoğrafını çekip kocasına atmış. Böyle bir genişlik işte. Sürekli elimi bana karşı savunuyor işte adama iyi bak. İş yerine aç gönderme bilmem ne. Ne zaman toplu fotoğraf çeksek sürekli benim eşimin yanında çekiyor sandalyesini öyle çekiyoruz fotoğrafları. Onlara gidince abi beni özledin mi falan diyor. Yani inanın kötü düşünmek istemiyorum tabi ama bende bir kadınım eşimi bin kere uyardım Burak sen niye sürekli yanına gidiyorsun diyorum cevap hayır ben gitmiyorum o bana mesaj atıp geliyor yanına diyor. Diyorum ki sende yüz vermişsin demek ki oda böyle sürekli senin yanında başlıyor bağırıp çağırıp küfür etmeye. Bıktım artık. Oysa benim çok sevdiğim bir arkadaşım vardı erkek onunla konuşursan gerisine karışmam artık diye arkadaşımla aramı açtı çocuğu görünce selam bile vermiyorum zamanında pek iyiliği dokunmuştu bana oysa ki. Evliyim eşimi dinliyim dedim onun yaptığına bakın. Yanlış anlaşılmasın direk kadını suçlamıyorum kesinlikle eşimin de suçu var kesinlikle biliyorum ama bana akıl verin arkadaşlar. Eşim sabahları çok erken evden çıkmaya başladı. Geçen adamın birisi abi senin filan yerde ne işin vardı sabah dedi biz marketteydik tesadüfen duydum. Oysa bana ile gidiyorum diyor ve gidiyor. Bu kadın geldikten bir süre sonra sürekli onu anlatır oldu evde ne bileyim bende şaşırdım kaldım artık. Sürekli kocama akıl veriyor şöyle yapın böyle yapın oda gelip bana söylüyor ve bende çıldırıyorum senin ya da benim fikrim yok mu diyorum bana cevap olarak bıktım senin kıskançlık krizlerinden bilmem ne sonra küfür sonra yatak ayırma. Bu şekilde. Siz olsanız ne yapar ne düşünürsünüz arkadaşlar? Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
Şuan kendimi senin yerine koydum da
Koymasam daha iyi
Sen bunları yazarken kendin iyice okudun mu insan sinir krizi geçirir ya
Bence suç ne kadın da ne eşinde suç sende eşinin her dediğini yaparsan yok onun kız arkadaşı olabilir ama senin erkek arkadaşın olmazmis yok ben bişey diyince küfür kavga edicekmis suç sende kardeşim belli bir duruşun olmazsa eşinin karşısin da küfür de yersin elin kadını için sana küfür de eder huzurunu da bozar bence evli bir bireyin kadın için de erkek içinde karşı cins samimi arkadaşları olmamalı neden mi
Senin sevdiğin samimi arkadaşını evlendikten sonra eşin sevmeyebilir o yüzden mesafe her zaman en iyisidir

adama rest çek sonra da anne baban yok mu git evlerine .sen neden hep alttan alıyorsun aylar önce de bu kadının konusunu açtın.en büyük suç eşinde kusura bakma.dışarda bu tür kadınlar tonla var ama görüşmüyoruz evimize almıyoruz bilmem anlatabildim mi?eşiniz seçim yapsınnn bırakınnn.onu seçecekse zaten bu evlilik çoktan bitmiş demektir yolunuza bakarsınız.elalemin evli tuhaf kadınını benden üstün tutan adamın yanında 1 gün kalmazdım.size de aynını tavsiye ederim

Tekrar özür diler barisirsiniz o zaman. Bir daha olmasin demeniz iyi olmuş ama kadın ayağını denk almış hiç değilse. Tövbe est.

Bir şeyi daha merak ettim benim yukarıda yazdığıma kırıldıniz ya hani eşiniz size küfür edince bunları unutup aldatılıp aldatilmadiginizi nasıl dusunebiliyorsunuz? o küfürün izi geçiyor mu yani? Hem de elin kadını için gördüğünüz muameleyi hak ediyor musunuz?

Lütfen bana kirilmayin ama lütfen gözünüzü açın artık.
Evet haklısınız

Kimsenin günahına girmek istemem ama çok rahatsız edici bir durum.
Ben olsam kafayı yerdim sanırım.
Kadına sinir oldum ama eşinize daha çok sinir oldum.
İşte bu yüzden kimse için fedakarlık yapmamak gerek.
Kocan için zamanında sana iyiliği dokunmuş birine selam bile veremez duruma gelmişsiniz.
Çok büyük hata ve ayıp.
Eşiniz belliki pek düşünceli,vefalı biri değil.
Kadınla ailecek görüşmeyi bari kesin.Samimi olmak istemediğini aynı şekilde kocanızada daha fazla samimi olmasını istemediğinizi söyleyin.
Onada laf ediyorsa elin kadını için benle kavga eden kocayı boşarım ben.
Öyle yapacağım

adama rest çek sonra da anne baban yok mu git evlerine .sen neden hep alttan alıyorsun aylar önce de bu kadının konusunu açtın.en büyük suç eşinde kusura bakma.dışarda bu tür kadınlar tonla var ama görüşmüyoruz evimize almıyoruz bilmem anlatabildim mi?eşiniz seçim yapsınnn bırakınnn.onu seçecekse zaten bu evlilik çoktan bitmiş demektir yolunuza bakarsınız.elalemin evli tuhaf kadınını benden üstün tutan adamın yanında 1 gün kalmazdım.size de aynını tavsiye ederim
Bugün boşanan ablamın avukatı ile görüştüm yüksek nşktarda tazminat bile alabilirsiniz dedi boşanacağım galiba dışarıdaki herkes benden kıymetliyse böyle bir adamı daha fazla çekemem bana da yazık

Ben olsam ayrilirim. Ama ayrilamiyorsam da bu konuyu desmem. O kadindan uzak dururum, muattap olmam. Esime "o kadini gormek veya hakkinda bir sey duymak istemiyorum. Beni rahatsiz ediyor. Lutfen o kadindan bir daha konusmayalim" derim. Aldatacaksa siz engel olamazsiniz. Birakin akisina. Yoksa psikolojiniz bozulur. Aralarinda bir iliski olursa da bosanirsiniz.
Boşanacağım artık ekonomik özgürlüğüm de var çok şükür bu durıma daha fazla katlanmak istemiyorum

Bugün boşanan ablamın avukatı ile görüştüm yüksek nşktarda tazminat bile alabilirsiniz dedi boşanacağım galiba dışarıdaki herkes benden kıymetliyse böyle bir adamı daha fazla çekemem bana da yazık
hemen boşanma lafını ağzına alma.önce rest çek seni kaybedebileciğini iyice anlasınnn.ha önemsemiyorsa o zaman boşanmayı düşünürsün

Benim de srkadasim var. Dedi ki gecenlerdr. Esinin is yerinde 30 lu yaslarda bekar bir bsyan varmis. Iste ben de taniyorum dedj. Haftasonlari filan da gorusuyolsrmis kizin ailesini de taniyor filan. Ama dedi ki kiz bazen esimin koluna giriyor . Ben sok oldum. Tamam samimi olabilirsin arkadasinla ama evli birinin de koluna girmek ne bilim. Abi gibi goruyomus bunlari filan. Ama ates le barut yan yana durmaz degil mi. Ben bisey demedim arkadasima. Tuhaf dedim. Yani onu korkutmak istemedim. Bir de bu kiza birini tanistirmsys calistilar. Benim is yerindrki bi cocugu. Gerci olmadi aralari da. Bu cocukla bulusmaya gelince iste is yerinde abi dedigi insanlar da gelmis. Neyse ne desem arkadasima bilemedim

Arabayı da alıyor almasa giderdim arabayla iş yeri uzak
Aileniz arkanızda sanırım ekonomik özgürlüğünüz de var boşanma konusunu aç ben bu şekilde seninle birlikte olamam mutlu değilim sana güvenim kalmadı boşanmak istiyorum falan dersiniz nasıl tepki vereceğini gözlemlersiniz orda belli eder zaten

Benim de srkadasim var. Dedi ki gecenlerdr. Esinin is yerinde 30 lu yaslarda bekar bir bsyan varmis. Iste ben de taniyorum dedj. Haftasonlari filan da gorusuyolsrmis kizin ailesini de taniyor filan. Ama dedi ki kiz bazen esimin koluna giriyor . Ben sok oldum. Tamam samimi olabilirsin arkadasinla ama evli birinin de koluna girmek ne bilim. Abi gibi goruyomus bunlari filan. Ama ates le barut yan yana durmaz degil mi. Ben bisey demedim arkadasima. Tuhaf dedim. Yani onu korkutmak istemedim. Bir de bu kiza birini tanistirmsys calistilar. Benim is yerindrki bi cocugu. Gerci olmadi aralari da. Bu cocukla bulusmaya gelince iste is yerinde abi dedigi insanlar da gelmis. Neyse ne desem arkadasima bilemedim
Bu ne ya cidden dünya ne hale geldi. En güzeli bekarlık edebinle otur evinde kimsenin böyle şeylerini çekme ya

Aileniz arkanızda sanırım ekonomik özgürlüğünüz de var boşanma konusunu aç ben bu şekilde seninle birlikte olamam mutlu değilim sana güvenim kalmadı boşanmak istiyorum falan dersiniz nasıl tepki vereceğini gözlemlersiniz orda belli eder zaten
Ailem arkamda değil maalesef özellikle babam çok karlı ama devlet memuru oldum çok şükür onlara da ihtiyacım yok. Onlara kalsa herşeyi ne olacak diyorlar

Ailem arkamda değil maalesef özellikle babam çok karlı ama devlet memuru oldum çok şükür onlara da ihtiyacım yok. Onlara kalsa herşeyi ne olacak diyorlar
Dediğiniz gibi o zaman kimseye ihtiyacınız yok kocanıza bunu belli edin kimseye muhtaç olmadığınızı tek başınada ayaklarınızın üzerinde durabildiğinşzi ve kendi başınıza da yapabildiğinizi hissettirin belkide ne olursa olsun beni bırakamaz gibi bi düşünceye kapılıp böyle bir aptallık yapıyordur

-Eşinizin sizin erkek arkadaşınıza karışması yanlış. -Sizin o kadına karşı rahatsız olup bir mesafe koymamanız da yanlış. -Güvenmiyorum demişsiniz geçmişte bir hatası mı oldu ya da siz güven konusunda problemler mi yaşıyorsunuz? -Bir erkeğin sürekli bir kadını anlatıp durmasını masum bulmuyorum. Yani nerden tutarsanız tutun konu elde kalıyor maalesef.

Dediğiniz gibi o zaman kimseye ihtiyacınız yok kocanıza bunu belli edin kimseye muhtaç olmadığınızı tek başınada ayaklarınızın üzerinde durabildiğinşzi ve kendi başınıza da yapabildiğinizi hissettirin belkide ne olursa olsun beni bırakamaz gibi bi düşünceye kapılıp böyle bir aptallık yapıyordur
-Eşinizin sizin erkek arkadaşınıza karışması yanlış. -Sizin o kadına karşı rahatsız olup bir mesafe koymamanız da yanlış. -Güvenmiyorum demişsiniz geçmişte bir hatası mı oldu ya da siz güven konusunda problemler mi yaşıyorsunuz? -Bir erkeğin sürekli bir kadını anlatıp durmasını masum bulmuyorum. Yani nerden tutarsanız tutun konu elde kalıyor maalesef.
Daha

Daha önce de aynı kadınla bu şekilde samimiydi şimdi iyice yoldan çıktı ikisi de

X