Sizce aldatılıyor muyum? Acil yardım kızlar!!!

Ne kadar çarpık ilişkiler off:kusmuk:
Ama suç eşinizde ve sizde.
Kadına yüz verdiği apaçık ortada. Yoksa ne cürrettle kadın bu kadar seviyesiz davranacak.
Diğer suçlu sizsiniz. Neden göz yumuyorsunuz bu kadar şeye. Haşlayın adamı, o da kadına sert konuşsun mesafeyi açsın

Size her akil vermeye kalktiginda siz de ona haddini bildirip (bir akil sende mi var? Biz de dusunebiliyoruz bunlari. Aklini kendine sakla gibi) ters ters davranin. Ise ac gonderme dediginde sen kendi kocani dusun benimkini ben dusunurum falan deyin. Oyle dedi boyle dedi diye icinize atip sonra burda care aramayin. Aninda verin cevabini, bildirin haddini olsun bitsin.

Ailece görüşüyoruz sorsam büyük olay çıkar dpye korkuyorum
Çıksın zaten.
Ben zamanında bu tarz bir mevzu için 20 yıllık arkadaşımı olay çıkararak sildim.
Ayrıca eşimi de paraladım.
Ne münasebet ben kimsenin eşine bu şekilde davranmıyorsam kimse de benimkine davranamaz.
Tavrı eşinize net koyacaksınız ve o aile ile iş dışında görüşmeyi kesecekseniz.

Hiç bir şey yoksa bile sizin akıl sağlığınız için bu gerekli yoksa ömür boyu bu acabalarla gel gitlerle kendinizi yersiniz.

Şahsen ben eşimin iş arkadaslariyla ailecekte olsak görüşmem iş işte kalmalidir dostluk ayrıdır herkes kendi yuvasina bakmalidir yani eşinizin beynine resmen hükmediyor bi sıralar eşimin iş arkadaşı vardi benle yasit bekardi kadin 7 kere 8 kere sevgili buldugu zaman hemen nisanlaniyor ve 1 ay gecmeden ayriliyordu ve esime imalarda bulunuyor calistigi bölüme geliyor eğiliyor kalkıyor uslupsuz giyiniyor kendini erkeklere yaftalatiyor yani sürekli insanlar askinti oluyor instada esimi esimde onu takibe almis ama çoğu iş arkadaşlarını takip ediyor bugün bi baktim sutyensiz ciplak foto atmış kendi instasina sayfada gezerken tesadüf gördüm görünce çıldırdım eşim gormesin diye takipten hemen çıktım ama eşim iş yerindeki durumundan rahatsiz bana hergun anlatıyor nereye gitsem peşimde diye bende umursama tek basina kalmamaya çalış falan diyordum ben takipten ciktigim dkka eşimin yanina kosarak gitmiş resmen hesap sormuş demiski neden takipten çıktin sebep ne biz iş arkadasiyiz demis esimde ciktiysa eşim çıkmıştır cokta iyi yapmış demiş ne o karin benimi kiskandi demiş benim eşimde benim karim senden güzel senin neyini kiskansin demiş muhasebeci bayanda yanlarindaymis sahit olmuş kızmış kadina mecburmu seni takip etmeye bende olsam seni takipten çıkarım ne o öyle hayırdır demis baya azarlamislar yani daha sonra aradan birkaç ay gecti antalyaya tatile gitmistik tatil dönüşü arkamizdan bı araç yaklaşıp kornaya basıp eşimin adiyla seslendi ama sanki karisi gibi dedimki kadina cami aç açtı çek köşeye arabani sen fazla oluyosun ayagimin altina alirim seni dedim kadin yanindaki sevgilisiyle basti gitti eşimle tutustuk kavgaya ertesi gün iş yerinde esimin yanina gelip eşin çok güzel ben seninle olmak isterdim ama sen eşine sadakatle baglisin o sebepten dolayı işten cikiyorum demiş ve o kizan muhasebecide bana anlatti şok olmuştum eşim kurtulduguna sevinmisti gerçekten o sebepten dolayı iş arkadaşlarıyla gorusmeyiz sizede tavsiyem o kadinla araniza mesafe koymaniz
Kusura bakmayin ama yazdiklariniz inananilmaz sacma ve dizi senaryosu gibi geldi

Ben olsam ayrilirim. Ama ayrilamiyorsam da bu konuyu desmem. O kadindan uzak dururum, muattap olmam. Esime "o kadini gormek veya hakkinda bir sey duymak istemiyorum. Beni rahatsiz ediyor. Lutfen o kadindan bir daha konusmayalim" derim. Aldatacaksa siz engel olamazsiniz. Birakin akisina. Yoksa psikolojiniz bozulur. Aralarinda bir iliski olursa da bosanirsiniz.
En mantikli yorum. Hergün kendimi yiyecegime güvenmedigim bir adamdan ayrilirim. (Büyük konusmuyorum yaptim)

Bu kadar rahatsız olduğunuz kadınla ailece görüşmeniz çok saçma değil mi?

Eşiniz iyi niyetli değil çünkü sizin erkek arkadaşınızla görüşmenize engel olmuş ama kendine gayet hak görüyor bunu.

Sürekli bir kıskançlık durumu yoksa ve bir kadından hoşlanmıyorsam eşimin onunla samimi olmamasını istemeyebilirim, gelip gidip bana o kadını anlatamaz. Gerekli mesafeyi koyması gerekir. Üzerimizde bu kadar hakkımız olduğunu düşünüyorum. Ama eşiniz sizinle kavga edip kadınlar samimiyete devam ediyor. 🤷

Temmuz 2021 den bu zamana ne değişti hayatınızda? Acil yardım diye açtığınız konuyu daha önce eşimin yılışık arkadaşı diye açmışsıniz. Şimdi ne oldu ki durum acillik oldu?

Mesel bana diyor ki ilk tanıştığımız da ben şöyle biriyim böyle biriyim işte belki eşin anlatıyordur. Bazen diyor ki Allah cezasını versin akşama kadar evde g.tünü büyüteceğine gelip bahçemi sulasana. İşte eşinin iş yerinde sekreteri gibiyim ben o nereye gitse bende gidiyorum iş öğrenmek için falan böyle abuk subuk şeyler

Size şunu diyen birine verdiğiniz cevap bu. ne bekliyorsunuz?
Bende cevap olarak de edim ki ben akşama kadar oturuyorsam evimin temizliğini yemeğini falan sen mi yapıyorsun

Ne kadına ne eşinize haddini bildiremiyorsunuz. Eski konunuzda yazıldı çizildi boşunaymış.

Kadından hoşlanmıyor eşinin mesafeli davranmasını istiyorsun. Haklısın lakaid cıvık tavırlar oldukça yersiz. Fakattt hoşlanmadiğiniz insanın evinde ne işiniz var?
Neden tavır almıyorsunuz eşinize ve kadına.

Bana kız rahat patavatsız gibi geldi .. Ama eşinizin erken çıkması işe diye normal değil..
Gözünüz açık olsun ne olur ne olmaz.

Ben eşinizi küfretmesine takıldım. Benzer şeyleri yaşadım ve karşı tarafın başka bir instagram hesabı olduğunu beni herkesten sakladığını öğrendim. İş yerindeki kadınları sorduğumda o kadınlar için "görmüyorum bile onları" derdi. Hepsini teker teker eklemiş. Ama nedense aynı iş yeride çalışan erkekleri eklememiş ki bu erkeklerden bir tanesi o zaman oradan bir kızın sevgilisiydi kızla çocuk evlenince nedense kızla benimkide birbirini takipten çıktı. (Feci stalkcıyım yapacak bir şey yok.) Beni ona beni sevmiyorsun dediğimde seviyorum derdi.(bu hayattaki herkesten çok.) Hayır sevmiyorsun diye üstüne gittiğimde kavga çıkarır küfür eder artık bu konuşmalardan sıkıldığını söylerdi.

Kızlar herkese merhabalar eşimin iş yerinde bir kadın var. Evli barklı. Kadının halleri hareketleri çok geniş nasıl anlatsam işte erkeklerle çok sıkı fıkı diğer kadınlarla hep kavgalı. Son zamanlarda eşimin dibinden ayrılmıyor eşim ondan 2 yaş büyük abi falan diyor da. Sürekli sabahları eşime mesaj atıyor nerdesin diye sabahtan akşama kadar yanyana duruyorlar. Geçen kadın eşinden fotoğraf istemiş adam atmış sonra bu fotoğrafı eşime göstermiş sonra da demiş ki abi poz ver benimkiyle fotoğrafını çekip kocasına atmış. Böyle bir genişlik işte. Sürekli elimi bana karşı savunuyor işte adama iyi bak. İş yerine aç gönderme bilmem ne. Ne zaman toplu fotoğraf çeksek sürekli benim eşimin yanında çekiyor sandalyesini öyle çekiyoruz fotoğrafları. Onlara gidince abi beni özledin mi falan diyor. Yani inanın kötü düşünmek istemiyorum tabi ama bende bir kadınım eşimi bin kere uyardım Burak sen niye sürekli yanına gidiyorsun diyorum cevap hayır ben gitmiyorum o bana mesaj atıp geliyor yanına diyor. Diyorum ki sende yüz vermişsin demek ki oda böyle sürekli senin yanında başlıyor bağırıp çağırıp küfür etmeye. Bıktım artık. Oysa benim çok sevdiğim bir arkadaşım vardı erkek onunla konuşursan gerisine karışmam artık diye arkadaşımla aramı açtı çocuğu görünce selam bile vermiyorum zamanında pek iyiliği dokunmuştu bana oysa ki. Evliyim eşimi dinliyim dedim onun yaptığına bakın. Yanlış anlaşılmasın direk kadını suçlamıyorum kesinlikle eşimin de suçu var kesinlikle biliyorum ama bana akıl verin arkadaşlar. Eşim sabahları çok erken evden çıkmaya başladı. Geçen adamın birisi abi senin filan yerde ne işin vardı sabah dedi biz marketteydik tesadüfen duydum. Oysa bana ile gidiyorum diyor ve gidiyor. Bu kadın geldikten bir süre sonra sürekli onu anlatır oldu evde ne bileyim bende şaşırdım kaldım artık. Sürekli kocama akıl veriyor şöyle yapın böyle yapın oda gelip bana söylüyor ve bende çıldırıyorum senin ya da benim fikrim yok mu diyorum bana cevap olarak bıktım senin kıskançlık krizlerinden bilmem ne sonra küfür sonra yatak ayırma. Bu şekilde. Siz olsanız ne yapar ne düşünürsünüz arkadaşlar? Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
Benim de yakın çok sevdiğim erkek arkadaşlarım var 1 kere olsun beni özledin mi, foto at vs demedim. Yediğim içtiğimin ayrı gittiği arkadaşlarımla bile böyle bir diyaloğa girmedim. Normal karşılayanlara şaşırıyorum. Aralarında bir ilişki olduğu aşikar. Hele ki sizi bu konuda kısıtlayıp yapıyorsa apaçık belli. Ben bu tür durumlarda fikri neyse zikri de odur diye düşünüyorum. Sizin karşı cinsten yakın arkadaşınızı kısıtlayıp kendisi bir kadınla nasıl bu kadar yakın oluyormuş, anlamak mümkün değil. Öyleyse bu normalse sizin arkadaşınıza neden karıştı ki? Kaldı ki size küfür etme hakkını (!) bile kendinde görüyormuş bu erkek kılıklı şahsiyet. Boşanın kurtarın kendinizi. Kadın konusunda da bırakın kocasının derdi olsun siz bulaşmayın.

Kızlar herkese merhabalar eşimin iş yerinde bir kadın var. Evli barklı. Kadının halleri hareketleri çok geniş nasıl anlatsam işte erkeklerle çok sıkı fıkı diğer kadınlarla hep kavgalı. Son zamanlarda eşimin dibinden ayrılmıyor eşim ondan 2 yaş büyük abi falan diyor da. Sürekli sabahları eşime mesaj atıyor nerdesin diye sabahtan akşama kadar yanyana duruyorlar. Geçen kadın eşinden fotoğraf istemiş adam atmış sonra bu fotoğrafı eşime göstermiş sonra da demiş ki abi poz ver benimkiyle fotoğrafını çekip kocasına atmış. Böyle bir genişlik işte. Sürekli elimi bana karşı savunuyor işte adama iyi bak. İş yerine aç gönderme bilmem ne. Ne zaman toplu fotoğraf çeksek sürekli benim eşimin yanında çekiyor sandalyesini öyle çekiyoruz fotoğrafları. Onlara gidince abi beni özledin mi falan diyor. Yani inanın kötü düşünmek istemiyorum tabi ama bende bir kadınım eşimi bin kere uyardım Burak sen niye sürekli yanına gidiyorsun diyorum cevap hayır ben gitmiyorum o bana mesaj atıp geliyor yanına diyor. Diyorum ki sende yüz vermişsin demek ki oda böyle sürekli senin yanında başlıyor bağırıp çağırıp küfür etmeye. Bıktım artık. Oysa benim çok sevdiğim bir arkadaşım vardı erkek onunla konuşursan gerisine karışmam artık diye arkadaşımla aramı açtı çocuğu görünce selam bile vermiyorum zamanında pek iyiliği dokunmuştu bana oysa ki. Evliyim eşimi dinliyim dedim onun yaptığına bakın. Yanlış anlaşılmasın direk kadını suçlamıyorum kesinlikle eşimin de suçu var kesinlikle biliyorum ama bana akıl verin arkadaşlar. Eşim sabahları çok erken evden çıkmaya başladı. Geçen adamın birisi abi senin filan yerde ne işin vardı sabah dedi biz marketteydik tesadüfen duydum. Oysa bana ile gidiyorum diyor ve gidiyor. Bu kadın geldikten bir süre sonra sürekli onu anlatır oldu evde ne bileyim bende şaşırdım kaldım artık. Sürekli kocama akıl veriyor şöyle yapın böyle yapın oda gelip bana söylüyor ve bende çıldırıyorum senin ya da benim fikrim yok mu diyorum bana cevap olarak bıktım senin kıskançlık krizlerinden bilmem ne sonra küfür sonra yatak ayırma. Bu şekilde. Siz olsanız ne yapar ne düşünürsünüz arkadaşlar? Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
Bayanin hareketlerinin masum olduğunu düşünmüyorum.Yani bayanın eşinde de tuhaflık var hiç mi kiskanmiyor ilginç baya geniş.Esiniz de bu durumu normal karşılanmamalı şüphe duymakta haklısınız kadında utanma yok hele size aç bırakma falan demesi çok saçma açık açık konuşun eşinizle sert tepki vermesi ve size saygi duymaması kötü eşinizin

Esinizin erkek arkadaşınızla aranızı açmasinin sebebi ne biliyor musunuz?

Kendisinin kadın arkadaşlarına başka gözle bakması.

Kendisi kadın arkadaşlarına o gözle baktigi icin, arkadaşınızın da size o gözle bakacağını düşünüyor yani zihniyeti kirli. Kişi kendinden bilir işi durumu.

O kadına gelince, bunun sadece arkadaşlık olduğuna inanmak çok zor çünkü zihniyeti kirli eşiniz, o kadına tamamen arkadaş gözüyle bakmıyor, kadın da öyle görünüyor. Öyle olmasa, sen yeter ki üzülme, iletişimi keserim derdi a ma eşiniz ne yapıyor, sizinle kavga edip, kusuyor, sizi bastirmaya çalışıyor çünkü haksız çünkü bir şeyleri örtme cabasinda. Yarın birgün ikisini yakalarsaniz bahanesi de bu olacak "sen aklıma soktun"

Bağırıp çağırıp küfür etmeye başlıyor yazan yere kadar okudum yetti zaten kocanizin size böyle davranması normal değil erkek adam sınırlı tabi diye gecistirmeyin insan kıymet verdigine hele ki böyle bir sebeple bagirmaz küfür asla kabul edemem zaten ve bu tamamen suçluluk psikolojisi bağırıp üste cikmaya çalışıyor o kadının ilgisi eşinizjn hoşuna gidiyor belli gitmese tersler kadını bir daha da cesaret edemez yanasmaya kadın bu kadar basit yani

Temmuz 2021 den bu zamana ne değişti hayatınızda? Acil yardım diye açtığınız konuyu daha önce eşimin yılışık arkadaşı diye açmışsıniz. Şimdi ne oldu ki durum acillik oldu?

Size şunu diyen birine verdiğiniz cevap bu. ne bekliyorsunuz?

Ne kadına ne eşinize haddini bildiremiyorsunuz. Eski konunuzda yazıldı çizildi boşunaymış.
Ne değişti biliyor musun aşkım? Artık ağlaya sızlaya birazcık da olsa meselenin elin yoluğu değil, koynundaki yılan olduğunu anladı. Yine o kadın kadar olmasa da eşini de suçlamaya başlamış sonunda, onu anladım. Yavaş yavaş istenmeyen ama mutlak sona yaklaştığını hissetti, yardım çığlığı ondan.

Kadına kocasıyla oturmaya gidiyorlar , farkında mısınız ? Kahvaltı vs den laf açılması geliyor benim aklıma.

Sizin ima yoluyla söylediğiniz ise çok çirkin.

Şu lafı cinselliğe çekip konu sahibini de doldurmayın.

Sizin için birkaç cümlelik dedikodudan ibaret olan konu , başka yerde adli vakaya dönüşür.
Herkesin kendi düşüncesi

Ne demek ya aç gonderme burda ne demek istediğini anlamışsın dir umarım 👍

Herkesin kendi düşüncesi

İnternet ortamında konuyu açanı , mevcut ruhsal durumunu bilmiyoruz. Yazdığınız mesaj tahrik içerikli. Düşüncenizi kendi içinizde saklı tutmadınız , paylaşılan düşüncenin mesuliyeti de olur.

Allah korusun , yazdığınız mesajla üye deli cesareti buldu gitti birşey yaptı. Ne yapacaksınız ?

Çok masum bir cümleyi +18 düşünceye çekmeyi normal karşılamıyorum.

Son düzenleme:
Ne değişti biliyor musun aşkım? Artık ağlaya sızlaya birazcık da olsa meselenin elin yoluğu değil, koynundaki yılan olduğunu anladı. Yine o kadın kadar olmasa da eşini de suçlamaya başlamış sonunda, onu anladım. Yavaş yavaş istenmeyen ama mutlak sona yaklaştığını hissetti, yardım çığlığı ondan.

Ya yok emin ol hiç bir şey anladığı falan yok. Zira anlamış olsa aynı konunun tekrarı olmazdı. Kadın konu sahibine gel evimi temizle dese yorgunum der o hissi verdi bana. Sonra kocasının kufurunu dinler. Anlamış halinin bu olmamasını dilerim.

X