Mecburum. Eşimin annesi göeümcemle kalıyor. Miras evde. Bi gün ablasına kızdı arada annem olmas aher şeyi satıp yıkıcam ortalığı falan atıyor. Bende derdin annense biz sahip çıkarız ona dedim bana beni gaza getiriyosun yapma dedi. Halbu ki derdim gaza getirmek değil annesi konusunda benden çekinmemesini sağlamaktı. Öyle diyince ilk ve son kez ağzımı açmış oldum. 3 kere evime davet ettim, habersiz hiç birinde dediği saatte gelmedi arayınca bahane. Oğlum halasını tanımıyor. Kuzenlerini bilmiyor. 11 haftalık hamileyim oğlumde öğrendiği gün annesini görüntülü arayan adam daha hala söylemedi. O kadar kırgın ve kızgın ki eşimin başka birine karşı böyle hissedebileceğini sanmıyorum. Zaten miras. Yasal olarakta hakkım olmayan bişey. Ben sadece artık bıktım sıkıldım diyorum. Eşimi tanıdım tanıyodu kocaman bi gündem azıcık durulsa her verdiğimiz güzel haberde (tanışma, nişan, evlilik, bebek istisnasız hepsi) sırf moral bozmak için konu alevlendiriliyor. Yorucu yani bu durum. Siz bu duruma glemeyin inşallah ben dış kapının mandalıyken bu şekilde hissediyorsan eminim siz daha da hırpalanırsınız