- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.297
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Erkek üye değilim ama. Uzun zamandır kullanıyorum bu siteyi görüştugum arkadaşlarımda var burdaDeğiştir ve "Erkeküyeyim" yap.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek üye değilim ama. Uzun zamandır kullanıyorum bu siteyi görüştugum arkadaşlarımda var burdaDeğiştir ve "Erkeküyeyim" yap.
Erkek üye değilim ama. Uzun zamandır kullanıyorum bu siteyi görüştugum arkadaşlarımda var burda
Biraz açık konusurmusun gerçekten birşey anlamadım . Nasıl yani orjinal olurduBiliyorum konularını, değilsin. Orijinal olurdu yapsan. :)
Miss gibi vallahi düşüncesi biledertyoktasayok yeni nick buldum size, nasil?
Biraz açık konusurmusun gerçekten birşey anlamadım . Nasıl yani orjinal olurdu![]()
aynen. Ama bize kaoslu konular lazim, elti gorumce kaynana bunlar kesmiyor.Miss gibi vallahi düşüncesi bile
Şimdi anladımKadınlar kulübünde, banlanmayan bir erkek üye varmış gibi olurdu. Sonuçta bir nick ve kadınsın.
Nickimi değiştirmek isteseydim, yapabileceğim nicklerden biri olabilirdi.
İnşallah cümlemizinaynen. Ama bize kaoslu konular lazim, elti gorumce kaynana bunlar kesmiyor.
Dertsiz bi hayatınız olsun hep![]()
Keşke olmasa ama düşünceniz önemli benim için :) yapicak bişi yokGeçici olarak hesap pasiftir!
Böyle gri renkte![]()
Ben hala anlamadımŞimdi anladımmantıklı aslında
Bende geç oldi ama anladım :) şimdi erkek üye yasak ya bu kulüpte benim kullanıcı adı erkekuyeyim olsa engellenmicem sonucta erkek değilim falan ilginç degilmiBen hala anlamadım![]()
Profil resmimi çok seviyorum ama lütfen. o hortlak değil :)Değiştir. 'benim adım hortlak' yap profil resminle uyumlu![]()
Bak bu iyi " Benim adım gri "Mune onerisiyle gelecektir birazdan: Benim Adim Gri.![]()