Bir test konusu da benden ,bakabilir misiniz

Merhaba bu fotoğraflar yapıldığı an mı çekildi? Adetinize kaç gün var veya geçti mi? Benim bu test ilk 10 dakikada çok silikti. Bu haline 1-2 saatte geldi. Kuruma çizgisi diye düşündüm
20250403_152012.webp

Az once farklı bir konuya sordum ama buraya da yazmak istedim. Sizce var mı? Bat bugündü. Ve aksam idrarı ile yaptım cok mu fark eder?

Eklentiler

• IMG_9130.webp
    IMG_9130.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 45
Merhaba bu fotoğraflar yapıldığı an mı çekildi? Adetinize kaç gün var veya geçti mi? Benim bu test ilk 10 dakikada çok silikti. Bu haline 1-2 saatte geldi. Kuruma çizgisi diye düşündüm Eki Görüntüle 3570152
Merhaba bildirim düşmemişti görmedim kusura bakmayın, testi yaptım 5 dk sonra silik çizgiler çıktı kuruma çizgisi değildi. Adetime 1 gün kala yapmıştım testi. Kan testini de adet gecikmesinin 2. Günü yaptırdım gebeliğimi öğrendim

Az once farklı bir konuya sordum ama buraya da yazmak istedim. Sizce var mı? Bat bugündü. Ve aksam idrarı ile yaptım cok mu fark eder?
Akşam idrarı ile böyle çıkan sabah idrarı ile çok daha belirgin olur sabah mutlaka testi tekrarlayın yalancı pozitif olup olmadığını anlayabiliriz belki hatta çizgi çıkarsa ki daha belirgin olmalı çünkü sabah idrarı beklemiş oluyor ve daha konsantre oluyor daha koyu çıkması lazım öyle çıkarsa hemen kan verin bence

Akşam idrarı ile böyle çıkan sabah idrarı ile çok daha belirgin olur sabah mutlaka testi tekrarlayın yalancı pozitif olup olmadığını anlayabiliriz belki hatta çizgi çıkarsa ki daha belirgin olmalı çünkü sabah idrarı beklemiş oluyor ve daha konsantre oluyor daha koyu çıkması lazım öyle çıkarsa hemen kan verin bence
Çok teşekkür ederim ☺️🌺🌺

1 hafta sonra kan verebileceğim gerçekten anlamadım. Neden bu kadar silik 2 gün gecikti. Yumurtlama günümün üstünden 15 gün geçti eminim. Geç döllenme bu mu demek ya da gerçekten 2. Testim de kuruma cizgisi mi? Hic bilmiyorum ilk gebeliğim…

Eklentiler

• IMG_9137.webp
    IMG_9137.webp
    48,6 KB · Görüntüleme: 30
1 hafta sonra kan verebileceğim gerçekten anlamadım. Neden bu kadar silik 2 gün gecikti. Yumurtlama günümün üstünden 15 gün geçti eminim. Geç döllenme bu mu demek ya da gerçekten 2. Testim de kuruma cizgisi mi? Hic bilmiyorum ilk gebeliğim…
Bazı testler tam net göstermiyor bakın mesela bu adet olcağım gün yapmıştım

Eklentiler

• IMG_7696.webp
    IMG_7696.webp
    55 KB · Görüntüleme: 26
fırsat bulabilirseniz hemen kan verin bence netleşir en azından, bence gebelik var gibi

Back
X