Evli çıkan şerefsiz

Polise gitmelisiniz. Anlattığınız gibiyse daha tehlikeli böyle beklemek. Ailede yok mu şöyle babayigit bir adam bir sure yanınıza gelse. Telefon falan açarsa o açıp bir güzel korkutsa falan. Yalnız olduğunuzu dusunmemesi lazım. Fotoğraflarla da sizi tehdit etmesine asla musade etmeyin. Ne halt ederse etsin. Hatalarınız çok fazla ama geçmişe dönüp degistirmeyeceginize göre bundan sonra atacağınız adımlar onemli. Siz pasif kaldığınız için korkutarak devam ediyor olabilir bilmiyorum.

3 yıldır geç saatte aradığınızda ne yapıyordu?karısıyla beraber mi dolandırıcılar acaba?madem can güvenliğiniz söz konusu,evli olup olmaması geçtim,kendinizi koruyun,polise gidin,aileniz yok mu, bi gözdağı versinler..gerekiyorsa şehir bile değiştirin..

Evet çok doğru haklısınız avukatsız bu işin içinden çıkamam

3 yıldır geç saatte aradığınızda ne yapıyordu?karısıyla beraber mi dolandırıcılar acaba?madem can güvenliğiniz söz konusu,evli olup olmaması geçtim,kendinizi koruyun,polise gidin,aileniz yok mu, bi gözdağı versinler..gerekiyorsa şehir bile değiştirin..

Hala para istiyor mu peki tehdit ederek?

Başından sonuna sıkıntı

Adamı şikayet etseniz devlet bi halt etmiyor karısına soylesenız karısı defetsen tamamen sizin başınıza kalacak çocuğunuzun sınav zamanında şuan ev degıstırmek yeniden bi düzen kurmak resmen bütün ev duzenınızı psikolojinizi mahvedecek yeni bir iş düzeni kurmak sizin manevi maddi her türlü etkileyecek .

Başından sonuna sıkıntı

Adamı şikayet etseniz devlet bi halt etmiyor karısına soylesenız karısı defetsen tamamen sizin başınıza kalacak çocuğunuzun sınav zamanında şuan ev degıstırmek yeniden bi düzen kurmak resmen bütün ev duzenınızı psikolojinizi mahvedecek yeni bir iş düzeni kurmak sizin manevi maddi her türlü etkileyecek .
Yani gözlerim doldu benim durumumu tanımadığım bir insan öyle net analiz etmişki

Kaç yaşında insansınız hiç ismini, soy ismini aratmadınız mı? mesleğine ya da geçmişine dair iz bulmadınız mı? 3 seneye yayarsanız 100 bin lira kıymetli para üstelik cocugunuz da vardır. Cocuğunuzun rızkını yedirmişsiniz. Akıl fikir versin. Şantaj yapma ve daha cok para alma ihtimline karsın dava acın elindeki tüm teknolojik aletlere el koyarlar. Adli sicil kaydında bari bir leke kalsın.

Para istemiyor benimle olmak istiyor beni tekrar elde edince heralde elimi avucumu yemeyi planlıyor
Bir avukat bulmanız fikrine katılıyorum. Yalnız çözülecek gibi değil. Korktuğunuzu çok belli etmeyin diyorum ekstra olarak. Korkunun kokusunu alırsa daha da üstünüze gelebilir.

Herşeyi kılıfına uydurmuş dolandırıcıymış z

Merhaba evet malesefki çok ısrar ederdi kendisi müstehcen foto için elinde fotoğrafım var. Parayı elden aldı ben biraz varlıklı bir insanım 3 seneye 100 bin tlyi yayın pekte sorun etmedim ama bu adam öyle bir manüpülasyon ustasıki öyle bir aşık etmiştiki beni kendine oyunlarına ayıkamadım. Aşkın gözü kördür ve ben aşık olunca malesefki huyum hüçbişeyin hesabını yapmam paranında hesabını yapmadım yaki yalanları ortaya çıkıncaya kadar. Ailem başka şehirde çocuğum sınavlara hazırlanıyor. Benim yapacağım tek bir şey var oda polise gitmek ancak çözüm olurmu bilmiyorum? Zira örneklerini görüyoruz adama ev hapsi verip ayak bileğine kelepçe takıyorlar onu söküp gene yapacağını yapıyor. Bu sefer dahada hırslanır diyede korkuyorum çocuğum var. Allah’ıma dua ediyorum yapacak bişeyim yok
Hemen polise şikayet edin, korkulacak birşey yok, öyle tipler aslında çok korkak olur, bı sefer ifade versin ve uzaklaştırma kararı aldırın bak bakalım sesi çıkacak mı 😃 Karşınızda cesaretli durur, şikayet etsen de umrumda değil falan der sakın inanmayın. Bir de evli olduğunu bilip bilmemenizi asla yargılamak haddim değil ama polise durum neyse olduğu gibi anlatın, onlar zaten olayın ne şekilde olduğunu (farklı anlatılsa bile) anlıyorlar. Ne yaşadıysanız sizden başka kimseyi ilgilendirmez ve kimsenin sorgulama hakkı yoktur. Lütfen yorumumu okuyan üyeler yanlış anlamasın evli biriyle olmayı asla desteklemiyorum, yakın zamanda ben de aldatıldım bunu desteklemem söz konusu bile olamaz fakat konu sahibi zaten çok üzgün, "niye anlamadın, nasıl anlamadın" diye sorular sormak gereksiz

Kaç yaşında insansınız hiç ismini, soy ismini aratmadınız mı? mesleğine ya da geçmişine dair iz bulmadınız mı? 3 seneye yayarsanız 100 bin lira kıymetli para üstelik cocugunuz da vardır. Cocuğunuzun rızkını yedirmişsiniz. Akıl fikir versin. Şantaj yapma ve daha cok para alma ihtimline karsın dava acın elindeki tüm teknolojik aletlere el koyarlar. Adli sicil kaydında bari bir leke kalsın.
Sahte kimlik kullanan bir insan dolandırıcı olduğunu söylemiştim ayrıca güçlü çevresi olan biri eli kolu uzun. Adını arattırdım evet bişey çıkmadı. Kendisinin devletin bir biriminde gizli bir işi olduğunu söyledi kullandığı araç ona ait çıkmadı. Vs.. ben varlıklı bir insanım 100 bin tl yi aldığının farkına bile varmadım 3 sene içinde. Ben ilk defa aşık oldum yaşla ilgisi yok bunun. Ama çok hatalıyım saymakla bitmez hatalarım. Lütfen herkes ıncığına cıncığına kadar araştırsın lütfen 🙏🏻 annesiyle abisiyle tanıştım ben bu kişinin ve bana hiçbişey söylemediler. Artık ben bu saatten sonra kimseye güvenmiyorum benim için bitmiştir

Sahte kimlik kullanan bir insan dolandırıcı olduğunu söylemiştim ayrıca güçlü çevresi olan biri eli kolu uzun. Adını arattırdım evet bişey çıkmadı. Kendisinin devletin bir biriminde gizli bir işi olduğunu söyledi kullandığı araç ona ait çıkmadı. Vs.. ben varlıklı bir insanım 100 bin tl yi aldığının farkına bile varmadım 3 sene içinde. Ben ilk defa aşık oldum yaşla ilgisi yok bunun. Ama çok hatalıyım saymakla bitmez hatalarım. Lütfen herkes ıncığına cıncığına kadar araştırsın lütfen 🙏🏻 annesiyle abisiyle tanıştım ben bu kişinin ve bana hiçbişey söylemediler. Artık ben bu saatten sonra kimseye güvenmiyorum benim için bitmiştir
Ellden verdiysen o paranın üstüne soğuk su iç ama santajida şikayet et yarın birgün ciddi zararlar verir

Travmatik etki bırakmıstır illaki ama cocugunuz var hem kendi iliskinize hem de onun iliskilerine olumsuz yansıması olur. Psikolojik destek alın bu konuda. Dava açın yanına kalmasın bu olay

Böyle dediğinde paramı ver demiyor musunuz? Yani şu pozisyondaki bir adamın paranızı vermesi için baskı yaptığınızda ve karısına söylemekle tehdit ettiğinizde hala ulaşması kafamda oturmuyor.
Kadın varlıklı. Adam paranın peşinde. Altın yumurtlayan tavuğunu kaybetmek istemiyor. Ondan kolay bırakmaz gibi. Konu sahibi ailenizden korkmayın ya şehir değiştirip iz kaybettirin yada polise gidin. Müge anlıya çıkacağınızı dahi söyleyip blöf yapın korkar belki

Canım varlıklıysan 100bini boşver.
O senin gibi yağlı kapı bulmuş bırakmaz. Delil biriktir ve şikayet et.
Arkadaşımın başına geldi. Kredi çektirdi özel fotoları vardı elinde tehdit etti.
Neler neler .
Arkadaşım dayanamadı. Bi hat var onu aradı. Şikayetçi oldu. Tüm aşamalarda polisler yardımcı oldu. Dava açıldı. Uzaklaştırma aldırdı. Devam ettirdi uzaklastırmayı. Adam tam bir bela idi ama bulaşamadı bir daha.
Elinizde delil olsun. Şikayet edin lütfen.

Yani gözlerim doldu benim durumumu tanımadığım bir insan öyle net analiz etmişki
Yani ne diyebilirim ki şu dakikadan sonra yapılabilecek bisey kalmamış olan olmuş önemli olan bundan sonrası . Size de yüklenmek doğru olmaz artık zaten yeterince pişman ve yorgunsunuz .

Ailenizden korkmuyorsanız bi süre destek isteyebilir misiniz?

Oyle tipler ailecek dolandirici oluyor kanka, biliyorlardir yani hatta karisi da biliyordur. Sen acilen savciliga basvur, bir de avukat bul en iyisi. Korkma bir sey yapamaz.

Bu tür konularda konu sahibi bekarsa ve adam evliyse konu sahibine alttan alta çok çirkin imalar yapılıyor. Kız aldatıldığı yetmezmiş gibi dolandırılmış. Kimse sizin aman kocam aldatırsa fobiniz için boks torbası değil. Eski zamanlarda boşanmış kadınlardan uzak duran kadınlar gibi davranmayın. Zaten açılan konulardan biliyoruz, çoğunluk kocası aldatınca her türlü diğer kadına kara çalıp güzel(!) evliliğine devam ediyor.

Konu sahibi siteden gitme, güzel öneriler veren de var. Üst tarafta üye engelleme seçeneği var. Konuyu dağıtanları engelle. Zaten çok kötü bir şey yaşamışsın, bir de bu insanları çekmek zorunda değilsin.

Back
X