Evli çıkan şerefsiz

3 senelik bir ilişkide nasıl anlayamadınız şaşırıyorum.
3 hafta değil 3 ay değil.
Koskocaman kadınsınız, adama para veriyorsunuz ve çocuğunuz var.
Hayat sizin için zaten zor olmalı.
Ne diyeyim kızacaksınız bana ama evli olduğunu üç yılda öğrenmemiş olmanız bana geçmedi üzgünüm.
Sanırım hesabı kapatacağım . Aslında kısa anlattım ben burada.çok fazla bu konuyu
açacak kadar psikolojim iyi deil. Dertleşmek istedim sadece sanırım hata ettim

Sanırım hesabı kapatacağım . Aslında kısa anlattım ben burada.çok fazla bu konuyu
açacak kadar psikolojim iyi deil. Dertleşmek istedim sadece sanırım hata ettim
Sizi kırmak istemedim.
Kırdıysam özür dilerim ama bu böyle gitmez bir destek alın ya da şikayetçi olun 100 bin lira az değil, siz tehlikede hissediyorsanız şikayet etmek tek şansınız.

Bana da öyle geliyor. Sadece konu sahibinden 100 bin almış, benim kocama bir yerden 100 bin gelse bir sorarım yani. Profesyonel dediğine göre de süreklilik arz ediyor. O zaman kadın nasıl bilmeyecek?
Kocam dolandırıcı olsa anlardım şahsen.
Karısı para görmüyodur ki kumar su bu yiyodur

Merhaba soru sahibi, biraz detay verirsen sana yardımcı olabiliriz.
Adamın elinde seni tehdit edebileceği nude, çıplak fotoğrafın var mı?

Hiç mobil bankacılıktan para gönderdin mi? hep elden mi verdin parayı?
Ailen falan var mı onların yanına gidebilir misin bir süre çocuğunla?

Merhaba soru sahibi, biraz detay verirsen sana yardımcı olabiliriz.
Adamın elinde seni tehdit edebileceği nude, çıplak fotoğrafın var mı?

Hiç mobil bankacılıktan para gönderdin mi? hep elden mi verdin parayı?
Ailen falan var mı onların yanına gidebilir misin bir süre çocuğunla?
Merhaba evet malesefki çok ısrar ederdi kendisi müstehcen foto için elinde fotoğrafım var. Parayı elden aldı ben biraz varlıklı bir insanım 3 seneye 100 bin tlyi yayın pekte sorun etmedim ama bu adam öyle bir manüpülasyon ustasıki öyle bir aşık etmiştiki beni kendine oyunlarına ayıkamadım. Aşkın gözü kördür ve ben aşık olunca malesefki huyum hüçbişeyin hesabını yapmam paranında hesabını yapmadım yaki yalanları ortaya çıkıncaya kadar. Ailem başka şehirde çocuğum sınavlara hazırlanıyor. Benim yapacağım tek bir şey var oda polise gitmek ancak çözüm olurmu bilmiyorum? Zira örneklerini görüyoruz adama ev hapsi verip ayak bileğine kelepçe takıyorlar onu söküp gene yapacağını yapıyor. Bu sefer dahada hırslanır diyede korkuyorum çocuğum var. Allah’ıma dua ediyorum yapacak bişeyim yok

Bana bu konu hiç geçmedi. Bence bir şeyleri eksik veya yanlış anlatıyorsunuz. Evli olduğunu saklayan ve sizi dolandıran adam bunlar ortaya çıkınca hemen yok olur ortadan. O size değil siz ona ulaşmaya çalışırsınız. Bu adam size ulaşıp ne istiyor ki gel daha dolandıracaktım nereye gittin mi diyor? Bir de neden karısına söylemiyorsunuz onu da açıklamadınız.

Benim sağlığım gitti psikolojim alt üst oldu. Anksiyete nedir bilmezdim en dibini yaşadım perdemi kımıldatsam perden kımıldadı diye mesaj atıyor. Midem bulanıyor bütün gün kusuyorum midem almıyor. Beni öyle bir hale getirdiki bir ara ölmek istedim yaşamaktan nefret ettim. Kimse kendine öyle %100 güvenmesin bende kendimi uyanık zannederdim. Ancak öğrenmem gereken dersler olduğunu düşünüyorum bu başıma gelenler boşuna gelmedi. Buraya yazdımki benimle benzer şeyleri yaşayan birileri varmı nasıl bir yol izlediler? Aileme anlatamıyorum beni kınarlar beni mahvederler. Psikolojik destek alıyorum psikolog bana spora git diyor kursa git diyor 🤦‍♀️ ancak ben şehir değiştirerek kurtulabilirim sanırım oda yine izimi bulurmu onuda bilmiyorum

Bana bu konu hiç geçmedi. Bence bir şeyleri eksik veya yanlış anlatıyorsunuz. Evli olduğunu saklayan ve sizi dolandıran adam bunlar ortaya çıkınca hemen yok olur ortadan. O size değil siz ona ulaşmaya çalışırsınız. Bu adam size ulaşıp ne istiyor ki gel daha dolandıracaktım nereye gittin mi diyor? Bir de neden karısına söylemiyorsunuz onu da açıklamadınız.
Evet her ayrıntıyı anlatacak durumda deilim çok sıkıyor beni dayanamıyorum. Bana aşık olduğunu bensiz yapamadığını söylüyor.

Takıntı yapmış beni manyağın sapığın teki bence onun duygusu yok. Karısına söylemek istedim ancak ters teper diye korktum birde terapistim karısına söylemenin şu aşamada doğru olmayacağını söyledi . Eğer karısı terk ederse bana tamamiyle takıntı yapabileceğine zarar verebileceğini söyledi benim bir evladım var

Yazik ya cok uzüldum . Bir sürü kadin var senin gibi.
Bazilari cikip tv ye 80 milyona rezil ediyo bu pislikleri. Ne adamligi ne serefi kaliyo. İcimin yaglari eriyo ôyle yapn kadin görunce .
Sende yanina birakma

Evet her ayrıntıyı anlatacak durumda deilim çok sıkıyor beni dayanamıyorum. Bana aşık olduğunu bensiz yapamadığını söylüyor.

Takıntı yapmış beni manyağın sapığın teki bence onun duygusu yok. Karısına söylemek istedim ancak ters teper diye korktum birde terapistim karısına söylemenin şu aşamada doğru olmayacağını söyledi . Eğer karısı terk ederse bana tamamiyle takıntı yapabileceğine zarar verebileceğini söyledi benim bir evladım var
Böyle dediğinde paramı ver demiyor musunuz? Yani şu pozisyondaki bir adamın paranızı vermesi için baskı yaptığınızda ve karısına söylemekle tehdit ettiğinizde hala ulaşması kafamda oturmuyor.

Merhaba evet malesefki çok ısrar ederdi kendisi müstehcen foto için elinde fotoğrafım var. Parayı elden aldı ben biraz varlıklı bir insanım 3 seneye 100 bin tlyi yayın pekte sorun etmedim ama bu adam öyle bir manüpülasyon ustasıki öyle bir aşık etmiştiki beni kendine oyunlarına ayıkamadım. Aşkın gözü kördür ve ben aşık olunca malesefki huyum hüçbişeyin hesabını yapmam paranında hesabını yapmadım yaki yalanları ortaya çıkıncaya kadar. Ailem başka şehirde çocuğum sınavlara hazırlanıyor. Benim yapacağım tek bir şey var oda polise gitmek ancak çözüm olurmu bilmiyorum? Zira örneklerini görüyoruz adama ev hapsi verip ayak bileğine kelepçe takıyorlar onu söküp gene yapacağını yapıyor. Bu sefer dahada hırslanır diyede korkuyorum çocuğum var. Allah’ıma dua ediyorum yapacak bişeyim yok
Bir tanıdığım özel görüntüm ile tehdit ediyor diye savcılığa direkt şikayet etti. Adamın eve polis gitti telefon bilgisayar el koydu. Telefonda görüntü çıktı , hagb aldı. Yine b.ktan hukuk sistemi .Tutuklama vs olmadı. Ama en azından adamın gözü korktu uzak durdu kadından . Şikayet ederseniz bir avukat aracılığı ile şikayet edin

Polise gitmelisiniz. Anlattığınız gibiyse daha tehlikeli böyle beklemek. Ailede yok mu şöyle babayigit bir adam bir sure yanınıza gelse. Telefon falan açarsa o açıp bir güzel korkutsa falan. Yalnız olduğunuzu dusunmemesi lazım. Fotoğraflarla da sizi tehdit etmesine asla musade etmeyin. Ne halt ederse etsin. Hatalarınız çok fazla ama geçmişe dönüp degistirmeyeceginize göre bundan sonra atacağınız adımlar onemli. Siz pasif kaldığınız için korkutarak devam ediyor olabilir bilmiyorum.

Böyle dediğinde paramı ver demiyor musunuz? Yani şu pozisyondaki bir adamın paranızı vermesi için baskı yaptığınızda ve karısına söylemekle tehdit ettiğinizde hala ulaşması kafamda oturmuyor.
Paramı istedim zor durumdayım param yok dedi. Karısına söylemekle çok tehdit ettim umurunda değil oda biliyor diyor . Bilmiyorum doğrumu söylüyor yalanmı

Back
X