Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba beta hcgniz ilk kaç çıktı acaba ? Hayırlı olsunTestlerin adını fotoğrafa yazdım hanımlar sizce ihtimal var mıdır silik bir çizgi çıktı kaset testte :) adetime 1 gün var
Teşekkür ederim ilk 55 ti betaMerhaba beta hcgniz ilk kaç çıktı acaba ? Hayırlı olsun
Merhaba bildirim düşmemişti görmedim kusura bakmayın, testi yaptım 5 dk sonra silik çizgiler çıktı kuruma çizgisi değildi. Adetime 1 gün kala yapmıştım testi. Kan testini de adet gecikmesinin 2. Günü yaptırdım gebeliğimi öğrendimMerhaba bu fotoğraflar yapıldığı an mı çekildi? Adetinize kaç gün var veya geçti mi? Benim bu test ilk 10 dakikada çok silikti. Bu haline 1-2 saatte geldi. Kuruma çizgisi diye düşündüm Eki Görüntüle 3570152
Kızlar bi bakar mısınız benim mesajıma daAz once farklı bir konuya sordum ama buraya da yazmak istedim. Sizce var mı? Bat bugündü. Ve aksam idrarı ile yaptım cok mu fark eder?
Akşam idrarı ile böyle çıkan sabah idrarı ile çok daha belirgin olur sabah mutlaka testi tekrarlayın yalancı pozitif olup olmadığını anlayabiliriz belki hatta çizgi çıkarsa ki daha belirgin olmalı çünkü sabah idrarı beklemiş oluyor ve daha konsantre oluyor daha koyu çıkması lazım öyle çıkarsa hemen kan verin benceAz once farklı bir konuya sordum ama buraya da yazmak istedim. Sizce var mı? Bat bugündü. Ve aksam idrarı ile yaptım cok mu fark eder?
Çok teşekkür ederimAkşam idrarı ile böyle çıkan sabah idrarı ile çok daha belirgin olur sabah mutlaka testi tekrarlayın yalancı pozitif olup olmadığını anlayabiliriz belki hatta çizgi çıkarsa ki daha belirgin olmalı çünkü sabah idrarı beklemiş oluyor ve daha konsantre oluyor daha koyu çıkması lazım öyle çıkarsa hemen kan verin bence
Bazı testler tam net göstermiyor bakın mesela bu adet olcağım gün yapmıştım1 hafta sonra kan verebileceğim gerçekten anlamadım. Neden bu kadar silik 2 gün gecikti. Yumurtlama günümün üstünden 15 gün geçti eminim. Geç döllenme bu mu demek ya da gerçekten 2. Testim de kuruma cizgisi mi? Hic bilmiyorum ilk gebeliğim…
fırsat bulabilirseniz hemen kan verin bence netleşir en azından, bence gebelik var gibi1 hafta sonra kan verebileceğim gerçekten anlamadım. Neden bu kadar silik 2 gün gecikti. Yumurtlama günümün üstünden 15 gün geçti eminim. Geç döllenme bu mu demek ya da gerçekten 2. Testim de kuruma cizgisi mi? Hic bilmiyorum ilk gebeliğim…
Sizin daha net geldi bana gebelik var dimiBazı testler tam net göstermiyor bakın mesela bu adet olcağım gün yapmıştım
Evet 8. Haftadayım şuanSizin daha net geldi bana gebelik var dimi
Çok teşekkür ederimYa sağlıkla kucağınıza alın insallah![]()
Artmed asla güvenmem anında pozitif çıkarttı ama negatifti adet oldumFotoğraf kalitesi biraz düşmüş yazısız da atayım, kaliteli yükleyemiyorum fotoyu bozuluyor yükleyinceEki Görüntüle 3568648