Sizce erkekler uzaklaşan kadınlardan mı hoşlanıyor?

Erkekler kendilerine soğuk davranan kadınlardan mı hoşlanıyor?

• Evet

OY: 3 37,5%
  • Hayır

OY: 5 62,5%

• Ankete Katılan
    8
  • Anket Kapalı .
Vah Jung nerelere düşmüş😂
Hepsini izlemedim ama video bana pek sağlıklı gelmedi bana direkt erkek açısından bakmış. Okumak isterseniz Jung'un kitaplarını direkt kendiniz okuyun bence.
İnsan erişemediğine ulaşmak ister ulaştıktan sonra da beklentisi karşılanmayabilir ve vazgeçer. Sadece erkekler açısından değil bu.

cok uzundu fazla dinleyemedim valla
cok katılmadığım onerme. kadin olsun erkek olsun bazi insanlara sican yaraniyor. öyleleri zaten baglanma semasinda mi bir halt var ne varsa kendisine kopek cekeni - birakip gitme ihtimali hep olani seviyor. kacani kovaliyor - kovalarken "o benden iyilerine layik" diyor, yakalayinca "eneee benim gibi birine bu kadar asiksa demek ki kendi benden daha kötü" gibi bir yanilsama icine giriyor:)
cok tipik bir durum. kac arkadasimda tanik oldum - hatta kzii sehir sehir otobus soforu gibi gezdiren sevgilisi vardi bir arkadasimin, kapida yatmak tabirini gercek anlamda kullanirdi. bir kere kiz benim sehrime gelmisti (cocuk da 17 saat yol dememis getirmisti arabasiyla) . cocuk önce cantanla cik seni alayim dedi, sonra isim uzadi arkadasina gec ben seni dedi. benim kiz bir sinirlendi. adama öyle hakaretler etti ki benim yüzüm kizardi, adam da ozur dilerim dedi isini böldü geldi aldi kizi. sonra cok kizdim - dedim "eski iliskilerinin hincini ondan çıkarma. bu adam iyi bir adam - toksik olan sensin yapma- hakettigi gibi davran" falan. kiz da bana hak verdi - eski guvensizliklerinin cocugun sucu olmadığını farkina vardi insan gibi davranmaya basladi. hatta o dönem her iksii birbirinin ailesiyle tanismisti - aileleri de tanistirip soz yapacaklardı. Ne zaman ki kiz insan gibi davrandi, sevgi gosterdi. aile tanisma beklerken kizi ghostladi. allahin ezigi, köpek olmak istiyormus. sonra gecen yillarda bakti kiz onu sildi yine yokluyor eskisi gibi havliyor.
yani bazi insanlar böyledir.
ama beni hic baglamiyor çünkü bu karakterde erkek beni sevmese de olur. ben asla kopek cekmem - gizemli olmam. sevdigimi dilimle de, fiziksel temasla da, jestlerle hediyelerle de tonla sekilde gosteririm. aklinda hic suphe kalmaz hayatimdaki insanin bana dair. emin olur yani ona olan sevgime. hic de terkedilmedim - gayet guzel bir flort hayatim oldu.

Back
X